My Life Online
Image default
Aanbiedingen

10ft container

Wanneer er 10ft container wordt gezegd denkt iedereen gelijk aan een zeecontainer, maar zelfbouw container biedt ook een demontabele 10ft container aan. In deze blog ga ik vertellen wat een demontabele container precies is, in welke kleuren deze 10ft container is te verkrijgen en wat de mogelijkheden zijn met de 10ft container.

 

Wat is een demontabele container?

Een demontabele container is een opslagcontainer die bestaat uit meerdere onderdelen, omdat deze container uit meerder onderdelen bestaat is deze container gemakkelijk in elkaar te zetten. de is makkelijk in elkaar te zetten via een schuifsysteem waarbij de wanden in de vloer worden geschoven en de wanden aan elkaar worden gezet met een pinnetje. Dit schijfsysteem zorgt ervoor dat de container ook weer makkelijk te demonteren valt. de reden dat deze 10ft containers uit meerder delen bestaat is zodat deze 10ft container makkelijk verplaats kan worden naar locatie en op locatie. het is bijvoorbeeld mogelijk om de container per onderdeel met spierkracht te verplaatsen. 

 

Dit zorgt ervoor dat de 10ft container ook geplaats kan worden op plekken waar een kraan of heftruck niet kan komen. Ondanks dat de 10ft container verplaats kan worden doormiddel van spierkracht is het ook mogelijk om de container te verplaatsen met een heftruck of hijskraan, want de container bevat hijsogen voor de hijskraan en heftruckkokers voor de heftruck. hierdoor kunt u de container makkelijker verticaal verplaatsen en natuurlijk ook makkelijk verplaatsen wanneer de container al gemonteerd en gevuld is.

 

Gekleurde container

De 10ft container is ook eventueel verkrijgbaar in bepaalde kleuren. De kleuren waarin de gekleurde container is te verkrijgen is alle Ral kleuren. Dit zorgt ervoor dat de 10ft container perfect gebruikt kan worden voor bedrijven als bedrijfscontainer. Natuurlijk kunt u de 10ft container ook in een kleur kiezen die past bij uw tuinstoelen en tuinkussens.

 

Mogelijkheden van de 10ft container

De eerste mogelijkheid van een 10ft container is de container gebruiken als schuur. Het voordeel van deze schuur is dat de 10ft container beschermd is tegen alle weeromstandigheden. Dit zorgt ervoor dat de spullen die u eventueel wilt bewaren in de 10ft container niet zullen nat worden of beschadigen door regen en wind. Voorbeelden van welke spullen u allemaal in de container kan bewaren zijn: tuinstoelen, tuinkussens, verhuisdozen, fietsen, motors en nog veel meer. 

 

Zelfbouw container verkoopt tegenwoordig ook stellingen voor containers deze stellingen worden in de 10ft container geklikt. Hierdoor is de stelling goed bevestigd. De stellingen die zelfbouw container verkoopt bevatten 3 planken. De afmetingen die verkrijgbaar zijn is 1 meter, 2 meter en 3 meter.

 

20ft container

De 20ft container van zelfbouw container is een demontabele opslagcontainer die vaak wordt gebruikt in de bouw of bij particulieren in de tuin. in de blog ga ik vertellen wat een demontabele container precies en wat de mogelijkheid is van de 20ft container?

Wat is een demontabele container?

 

Een 20ft container is een demontabele container die bestaat uit meerdere delen. Deze delen bestaan uit de twee zijwanden, de achterwand, de deur, het dak en de vloer. De delen zijn allemaal in elkaar te zetten zonder het gebruik van gereedschap, dit komt omdat de 20ft container wordt opgebouwd via een schuifsysteem. De wanden worden een voor een in de vloer geschoven en aan elkaar gemonteerd doormiddel van pinnetjes in de hoeken. Daarna hoeft u alleen nog het dak te plaatsen. Nadat de 20ft container in elkaar is gezet is het ook niet moeilijk deze 20ft container te demonteren. 

 

De reden dat de 20ft container bestaat uit meerder delen is, omdat dit ervoor zorgt dat de container makkelijk te verplaatsen is naar en op locatie. sinds het mogelijk is om de losse onderdelen van de 20ft container te dragen met spierkracht is het ook mogelijk om de 20ft container op plekken neer te zetten waar het normaal gesproken niet mogelijk is om een 20ft container neer te zetten. u kunt bijvoorbeeld de 20ft container transporteren door kleine openingen en gangen. Daarentegen is het ook nog mogelijk om de container te verplaatsen met een heftruck zowel wanneer deze gemonteerd of gedemonteerd is, dit is mogelijk omdat de 20ft container is voorzien van heftruckkokers. Bij verticale verplaatsing of verplaatsing over hoge gebouwen is het ook mogelijk omdat de 20ft container op te hijsen aan de hijsogen die zijn bevestigd op het dak.

 

Contact

Heeft interesse gekregen in een 10ft container of wilt u meer informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@zelfbouwcontainer.nl of via 085-0685590. Natuurlijk kunt u ook altijd even langskomen op de warmoeziersweg 20 in Bergschenhoek. dus heeft u interesse dan maken wij graag een passende offerte voor u met een laagste prijs garantie en een anti roest garantie. het is ook mogelijk een container te huren. Zelfbouw container levert door heel Nederland en België.