My Life Online
Image default
Aanbiedingen

Complete, lege kweekkasten en accessoires!

Bent u op zoek naar een voordelige oplossingen om een kleine binnenkweek te starten? Op kweekkast.nl vindt u alle nodige kasten en accessoires die u nodig heeft om een kleine binnenkweek te starten. We zien u graag op onze webshop! In dit artikel vind u een korte samenvatting van de mogelijkheden die ons assortiment biedt.

 

Complete kweekkasten

Om een kleine hobbykweek te beginnen zijn de complete kweekkast pakketen in ons assortiment erg populair. Deze complete kasten worden altijd geleverd met een kweeklamp, een ballast en een reflector. Daarnaast is ook de ventilatie en de filter al voorgemonteerd zodat u snel kunt starten met de kweek. Deze complete kweekkasten zijn met de grootste zorg samengesteld door ervaren kwekers zodat u altijd de juiste producten heeft.

 

Lege kweekkasten

De lege kweekkasten zijn bedoeld voor de meer ervaren kweker. Deze lege kasten kunt u naar eigen wens inrichten. u kunt er bijvoorbeeld zelf een lamp met reflector bij kiezen en ook het type filter kunt u zelf selecteren.

 

Andere kweekbenodigdheden.

Naast complete en lege kweekkasten vind u in onze webshop ook de andere kweekbenodigdheden die u nodig zult hebben. Het belangrijkste is hierbij natuurlijk een kweeklamp. De HPS kweeklampen in ons aassortiment zijn van bekende merken en uitvoerig getest. Naast kweeklampen heeft u vaak ook ventilatoren en een filter nodig. Daarnaast hebben we nog plantenvoeding, irrigatiesystemen en kweektafels speciaal voor onze kweekkasten. Daarna heeft u alleen nog zaden, aarde etc. nodig en u kunt beginnen.

Voor meer info : http://www.kweekkast.nl