My Life Online
Image default
Aanbiedingen

De eerste stapjes in de herst… met regenlaarsjes aan

Je kleine Dreumes leert lopen

Je bent helemaal gelukkig met je kleine dreumes. Na een jaar of anderhalf jaar, je kleine overal mee naar toe sjouwen, dragen of in de buggy, gaat je kleine dreumes zijn of haar eerste stapjes doen.

Eerst in huis op blote voeten, want zo leren ze het beste lopen. Als ze wat steviger op hun voeten beginnen te staan wil je natuurlijk ook met ze naar buiten. Leuke schoentjes waar ze op kunnen lopen zijn ideaal om mee naar buiten te gaan. 

Buiten lopen

Maar we wonen wel in Nederland.  Het is natuurlijk fantastisch als de eerste stappen van je kindje buiten in de zomer zijn, als het mooi weer is.  Maar dit is natuurlijk lang niet altijd het geval. In de herfst en het voorjaar zijn perioden van aaneengelosten regen geen uitzondering.  Op het moment dat we dit artikel schrijven (half maart) is geen uitzondering.  Je kijkt naar buiten en het weer is zo troosteloos dat je helemaal geen zin hebt om naar buiten te gaan. 

Maar kleine kinderen kijken daar heel anders tegenaan.  Wat is er nou leuker dan lekker buiten in de plassen stampen en vies worden.  Ik bedoel leuk voor je kleine dreumes. Dat je het zelf wat minder fijn vindt is te begrijpen, want die mooie schoentjes kunnen daar niet goed tegen,  om nog maar niet te spreken van alle extra wassen die gedaan moeten worden.

Regenlaarsjes

Een simpele oplossing zijn natuurlijk regenlaarsjes.  Deze zijn in alle maten te verkrijgen, dus ook voor kleine jongens en meisjes die net kunnen lopen. Handig om je kindje buiten mee te laten rondlopen maar ook als je naar een kinderdagverblijf of gastouder opvang gaan. Daar spelen ze natuurlijk ook veel buiten en je wilt niet dat de mooie schoenen daardoor kapot gaan.

Bijkomstig probleem vaak is wel dat veel kinderen bij een kinderdagverblijf regenlaarzen aan hebben.  Hoe hou je al deze laarzen uit elkaar?

 

 

Regenlaarsjes met naam

Een uitkomst is om regenlaarsjes met naam van je zoon of dochter er op aan te doen. Dit kun je zelf doen door er een sticker op te plakken maar in de regen en wind blijven deze niet lang zitten. Een ideale uitkomst is om de naam te laten bedrukken op de regenlaarsjes.  Deze worden onder hoge druk op de regenlaarsjes geperst waardoor deze langdurig blijven zitten. 

Dit is niet alleen handig maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Zeker als er ook een leuk plaatje mee bedrukt wordt. 

 

Kraamcadeau met naam

Kiekebooo kraamcadeau levert deze unieke regenlaarsjes van het merk Bergstein, één van de meest bekende merken voor kinder regenlaarsjes. Ze werden ook gedragen door de kinderen in het TV programma HoelaHoep.

De regenlaarsjes zijn ook heel leuk om cadeau te geven bij de geboorte of bij de eerste verjaardag. Ouders krijgen vaak al veel kleertjes, of speelgoed.  Regenlaarsjes met naam zijn niet alleen een origineel cadeau, het is ook een heel praktisch cadeau en gaat langere tijd mee. 

 

Wilt u meer weten,  neem dan contact met Kiekebooo. 

 

 

https://www.kiekebooo.nl/kraamcadeau-met-naam