My Life Online
Image default
Aanbiedingen

Super simpel catering bestellen in deze online webshop

Catering bestellen in Noord-Holland gaat vanaf nu enorm simpel via de online webshop van Happie Delivery. U kunt hier terecht voor uw verjaardagscatering, voor feestjes en partijtjes, maar ook voor de zakelijk catering. 

 

Welke soorten catering kan ik allemaal bestellen?

In de online webshop van de cateraar Happie Delivery kunt u terecht voor de lekkerste borrelhapjes en de meest unieke en spraakmakende buffetten. Ook als u de gehele partycatering of BBQ catering wilt uitbesteden, zit u hier helemaal goed. Met een erg groot assortiment zorgt Happie Delivery Catering ervoor dat er voor een ieder wat wils is. En dat is belangrijk, want met een grote groep gasten, zijn de wensen ook erg divers. 

 

Hoe kan ik via de webshop een bestelling plaatsen?

Dit gaat heel gemakkelijk. Kies het pakket dat u het meeste aanspreekt. Dat kan een menu zijn uit de buffetten van Happie Delivery, van de high tea’s, borrelhapjes of elke andere catering die u wenst. Plaats deze in de winkelwagen en ga door op de afrekenpagina. Hier kiest u op welk tijdstip u wilt dat de cateraar alles bij u aflvert en kiest u hoe u wenst te betalen. Dit kan per IDEAL, u kunt pinnen bij de bezorger of als bedrijf kunt u later betalen op factuur. U ontvangt automatisch een bevestiging per e-mail, zodat u zeker weet dat de bestelling goed is gegaan.

 

Is catering op maat ook mogelijk?

Bij Happie Delivery is een offerte op maar aanvragen geen enkel probleem. Het is ook heel logisch dat sommige evenementen een catering aanvraag op maat doen. Soms zijn de wensen zo specifiek dat een standard pakket gewoon niet voldoende is. Neem contact op met Happie Delivery en vertel uw wensen, vragen en opmerkingen. U ontvangt binnen 24 uur geheel kostenloos en vrijblijvend een prijsopgave.

 

Hoe wordt de catering bezorgd?

De catering wordt bij u op locatie bezorgd op het tijdstip dat u wenst. Dat is wel zo makkelijk, want A. U hoeft niet de hele dag thuis te zitten wachten op de bezorging en B. zo zorgen wij ervoor dat de producten super vers zijn als u ze wilt consumeren. Alle catering wordt gelevertd in thermoboxen, zodat de producten juist op temeperatuur zijn. Indien u een buffet bestelt, of andere catering die warm gehouden wordt in rechauds, dat zet Happie Delivery deze geheel voor u op. Op het moment dat de bezorging weg gaat staat alle keurig warm en kunt u direct beginnen met aanvallen.