My Life Online
Image default
Aanbiedingen

Vliegenvanger must have voor uw restaurant

Waarom vliegenvangers goed zijn voor uw restaurant

Als u zelf uit eten gaat, dan wilt u natuurlijk geen vliegen op uw eten. Laat staan dat er vliegende insecten in uw voedsel zitten. Het is niet fijn om de ober terug te moeten roepen omdat er een vlieg in uw soep drijft. Een restaurant moet schoon en keurig zijn. Dit geldt niet alleen voor het gedeelte waar de gasten komen, maar ook voor de keuken. Uiteraard doet u hier in uw eigen restaurant al alles aan, u wilt tenslotte kwaliteit aan uw klanten leveren, zodat zij de volgende keer met plezier terug zullen komen. Maar er is altijd wel ruimte voor verbetering.

Verbetering werking vliegenvangers voor restaurants

Vliegenvangers in uw restaurant ophangen was eerder een heel gedoe. Ze werkten prima, dat staat vast, maar ze waren niet altijd even fraai vormgegeven, waren niet gemakkelijk schoon te maken en maakten daarnaast ook nog eens erg veel lawaai. De techniek heeft echter niet stilgestaan. Er zijn vergevorderde ontwikkelingen op het gebied van vliegenvangers. Zo maakt met tegenwoordig veel gebruik van UV lampen in combinatie met plakstrippen. De muggen, motten, vliegen en ander vliegend ongedierte worden door een bepaalde frequentie die door de lampen wordt uitgezonden aangetrokken. Eenmaal in het apparaat gevlogen blijven ze op de plakstrip vastzitten en is het feitelijk einde verhaal. Voorheen was er een akelig elektrisch geluid te horen als er een mug of ander beestje naar binnen vloog. Vandaag  de dag zijn deze apparaten helemaal stil.

Mooiere vormgeving vliegenvangers

De vliegenvangers van nu hebben ook een veel mooiere vormgeving. Sommigen zien er zelfs uit als een wandlamp. Ideaal dus om bijvoorbeeld in het eetgedeelte van uw restaurant op te hangen. Ook de vangers die u in de keuken kunt monteren zijn uiterst strak vormgegeven, zijn geluidsstil en hebben een sublieme kwaliteit. En natuurlijk voldoen ze aan alle normen en regels die voor het restaurantwezen vastgesteld zijn.

https://antivliegenshop.nl/horeca-vliegenvangers/