Kentekenplaathouder auto

Kentekenplaathouder auto

Een kentekenplaathouder auto, het is niet moeilijker dan de naam. Het is een houder voor een kentekenplaat. Deze zitten bevestigd aan de voor- en achterkant van de auto. Een kentekenplaathouder auto zit automatisch bij de auto als je deze koopt. Het autobedrijf zet deze erop. De houders zijn van ABS materiaal. Dit is topkwaliteit, dus een langere levensduur. Een kentekenplaathouder bestellen is snel gebeurd. Eerst moeten het model en de catagorie worden gekozen. Daarna moeten de offerte en het drukproef formulier ingevuld worden. Vervolgens moeten deze worden beoordeeld en als het goed is moet er een akkoord worden gegeven. Dan worden de kentekenplaathouders geleverd en zijn ze zo goed als klaar om op de auto gemonteerd te worden. 

Kentekenplaathouder bedrukken

Een kentekenplaathouder auto bedrukken met tekst. Het autobedrijf zet vaak de naam van het bedrijf op de kentekenplaathouder auto. Het grootste belang bij de bedrukking is de leesbaarheid van de tekst. Het moet goed leesbaar zijn, de letters moeten duidelijk zijn. Daarnaast moet het ook origineel zijn en opvallen. Hoe laat je de opdruk opvallen? Werk bijvoorbeeld met hoofdletters, gekleurde letters en een duidelijk lettertype. Houdt ook rekening met de huisstijl van het autobedrijf. Wat is herkenbaar voor het bedrijf? Laat dit terugkomen in de kentekenplaathouder auto!

Voor meer info : https://kentekenplaathoudersbedrukken.nl/kentekenplaathouder-auto/

Waarom kopen, als je ook kan leasen?

Het leven van een zzp-er is vaak, zeker wanneer je net start, erg turbulent en onzeker. Er zijn een hoop variabelen waardoor het soms ontzettend lastig blijkt om grote knopen door te hakken. Naast de keuzes die je moet maken met betrekking tot de koers van je bedrijf, zijn er een hoop zaken waar je als ondernemer net even iets langer over na moet denken. Wanneer je als werknemer promotie maakt, weet je dat je vanaf dat moment een x bedrag gaat verdienen per maand. Wanneer je als zzp-er met je prille eigen bedrijfje een maand een fantastische omzet boekt, biedt dat echter geen enkele garantie voor de volgende maand. Als ondernemer ben je dan ook altijd bezig om na te denken over de toekomst, rekening te houden met tegenslagen en veilig te stellen wat je nu kunt veiligstellen.

Een nieuwe auto lijkt een grote stap

Als ondernemer maak je dikwijls veel kilometers. Klanten, partners, leveranciers, je hebt waarschijnlijk gedurende een week een hoop afspraken staan. Wanneer je veel op de weg zit, wil je dan ook enig comfort ervaren. De aanschaf van een nieuwe auto lijkt echter een bijzonder grote stap, zeker wanneer je enige tegenspoed moet incalculeren. Wanneer je geconfronteerd wordt met tegenvallende resultaten, wil je eigenlijk niet dat al je potjes leeg zijn. Hoe ga je hier dan als ondernemer mee om?

De oplossing: bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen 

Ook als zzp-er is het tegenwoordig mogelijk om een auto op de zaak te rijden. Je hebt dan de luxe van een nieuwe auto, tegen een vast maandelijks bedrag. Er zijn verschillende constructies denkbaar, met verschillende uitkomsten. Zo ben je bij sommige vormen van leasen eigenaar van de auto die je rijdt, daar waar je andere auto’s na een specifieke periode inlevert of inruilt. Het is net wat voor jouw situatie het beste past.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/

Het leasen van een bestelwagen

Wanneer je veel werk buiten de deur doet, dan is het gemakkelijk als je de materialen die je hiervoor nodig hebt gemakkelijk kunt vervoeren. Dit komt immers je mogelijkheden als ondernemer ten goede. Daarom is het altijd belangrijk dat je de juiste auto kiest. Een bestelwagen leasen zal dan eigenlijk onvermijdelijk zijn. Dit is immers het model dat het meest geschikt is voor ondernemers. Bovendien is kiezen voor lease over het algemeen zakelijk de meest aantrekkelijke optie. Dit is dan ook de reden waarom het al zo lang zo populair is in Nederland onder ondernemers en zzp’ers.

Het soort auto leasen bij zakelijk leasen 

Leasen geeft je als ondernemer zeer veel mogelijkheden. Omdat je betaalt per maand kan je dus ook beter zoeken naar een auto die exact geschikt is voor jouw type werkzaamheden. Vaak kan je hem dan ook nog eens direct door de leasemaatschappij naar wens laten inrichten. Dit betekent bijvoorbeeld dat er voor inbouw wordt gezorgd. Denk aan vakken of kasten die je nodig hebt om spullen, materialen en gereedschap in te kunnen opbergen. Wanneer je zelf een auto koopt komen dit soort kosten en vervolgens nog eens extra bovenop. De kosten zijn beter te beheersen op deze wijze.

De financiële factor

De belangrijkste reden waarom er voor lease wordt gekozen door ondernemers is echter de financiële factor. Het is namelijk zo dat je veel beter inzicht hebt in de autokosten die je als ondernemer kwijt bent als je op deze wijze werkt. Je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag zolang als het contract loopt. Daarvoor in de plaats zijn alle zaken verzorgd. Dit betekent dus dat je bijvoorbeeld geen aparte rekeningen meer krijgt voor zaken zoals de wegenbelasting of de jaarlijkse APK. Dit is namelijk allemaal al opgenomen in de leasetermijnen die je maandelijks afdraagt. Dit maakt het handig en overzichtelijk voor ondernemers.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Paruzzi staat garant voor kwaliteit en uitstekende service

Een bepaald onderdeel voor type 3 Volkswagens gezocht? Welkom op paruzzi. com! Je kunt online echt de meest uiteenlopende Volkswagen onderdelen aanschaffen. Iedere dag van de week. En 24/7 per dag. Paruzzi heeft de verschillende parts per type wagen in rubrieken onderverdeeld. Dat betekent dat iedere VW-eigenaar snel vindt wat hij of zij zoekt.

Kever of Spijlbus onderdelen?

Heb jij een Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 bus, Type 3, Karmann Ghia of Kübel? Je slaagt snel bij Paruzzi! Naast zoeken op type Volkswagen, is het ook mogelijk je te oriënteren aan de hand van de verschillende rubrieken. Denk dan aan elektriciteit, motor en transmissie. Op naam zoeken kan natuurlijk ook. Typ bijvoorbeeld bumper, motorklep, stuurnaaf of vooras in de zoekbalk en je komt snel uit bij dat ene product dat je zoekt. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd terugvallen op de Paruzzi klantenservice. Die is bereikbaar via telefoonnummer + 31(0)113-503555. En als je wilt mailen, gebruik dan sales @ paruzzi. com.

Antenne of binnenspiegel?

Een Kever radiateur, een binnen-spatbord of een binnenspiegel. Dit en veel meer is leverbaar via Paruzzi.com. Hebben we het over elektriciteit dan zijn dit items die VW-fans vaak aanschaffen bij Paruzzi: een achterlicht unit, een ontsteking, accupoolklemmen en een antenne. Motoronderdelen als een carburateur, oliefilter en krukas worden ook met de regelmaat van de klok gereserveerd via de website.

Het bestelproces is simpel. Klik op het product van je keuze en klik vervolgens op bestellen. Heb je alles verzameld wat je nodig hebt? Check alle gegevens (met name de aantallen en de prijzen) en klik op ‘bestelling afronden’. Nadat je betaald hebt, is de klus geklaard. De Paruzzi-medewerkers gaan alle Volkswagen onderdelen voor jou bij elkaar zoeken en netjes inpakken. Je kunt het pakket binnen enkele werkdagen thuis verwachten. De exacte afleveringsdatum en -tijd staan vermeld in de bevestigingsmail die je krijgt.

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl/

Theorie les en examen op 1 dag

Voor iedereen die op zoek is naar een vertrouwd adres voor een theoriecursus in Den Haag: welkom bij 123 Theorie! Bij ons kan echt iedereen terecht. Of je nu dyslexie hebt of ADHD, last hebt van faalangst of het moeilijk vindt je goed te concentreren. Ons slagingspercentage is zeer hoog en dat komt mede door de opzet van onze cursus.

Binnen 1 dag je theorie halen

Stel je doet er weken of misschien zelfs maanden over om de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden te leren. Die kennis blijft niet zomaar hangen en kan best voor een deel verloren zijn gegaan als je aan het examentafeltje zit. Dit is precies de reden dat wij de cursus en het examen op een en dezelfde dag plannen. ’s Morgens krijg je les van zeer kundige en bijzonder aardige docenten. Dit gebeurt in groepsverband en dus niet individueel. Voordeel hiervan is dat jullie elkaar dingen kunnen uitleggen en elkaars vragen kunnen beantwoorden. Na deze leerzame én gezellige ochtend gaan jullie richting CBR-examenlocatie!

Door heel Nederland

123 Theorie geeft natuurlijk ook een theoriecursus in Barendrecht en omgeving. Dus als jij daar woont, of vlak in de buurt misschien, meld je dan snel aan! Vraag maar eens om je heen, dan zul je merken dat veel mensen van ons gehoord hebben en misschien ook wel geslaagd zijn bij ons. De docenten die de cursus geven komen uit de praktijk. Ze weten hoe het er aan toe gaat bij de examens. En ze zijn op de hoogte van het soort vragen dat gesteld wordt. Om je zelfvertrouwen te geven, krijg je de gelegenheid uitgebreid te oefenen met echte examenvragen. Je zult ervaren dat het allemaal reuze mee valt. Heb je nog vragen, laat het snel weten via info @ 123-theorie.nl, 085 060 1230 of 0629 99 99 62.

Voor meer info : https://www.123-theorie.nl/

Optimaliseer bedrijfsprocessen in de automotive branche

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een automotive opleiding blijf je up to date over de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een opleiding automonteur kan bijdragen? Lees dan snel verder.

De essentie van management opleiding garage

Niet alleen monteurs moeten blijven leren. Ook voor het management is dit erg belangrijk. Een management opleiding garage is er in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan focus op rendement, het aanvalsplan of succesvol leidinggeven. Investeren in jezelf en in het bedrijf. Om de top down communicatie goed te laten verlopen, zijn deze opleidingen zeer geschikt. Je hoeft geen genie te zijn om te weten op welke bedrijfsonderdelen het minder of juist veel beter gaat. Maar sturing krijgen op alle facetten binnen je bedrijf, dat is pas ‘echt’ belangrijk. De opleiding cijfers en letters geeft je bijvoorbeeld antwoorden op de cijfers in je bedrijf en hoe deze tot stand zijn gekomen, waardoor rendementsverbetering snel mogelijk is. Wil je juist meer leren over het denken vanuit de visie en strategie van het de organisatie, dan is een cursus: Aanvalsplan, iets voor jou. Leer je klanten op een nieuwe manier in kaart te brengen en de koppeling tussen klant en visie praktisch te vertalen naar een toegevoegde waarde voor je organisatie. Natuurlijk zijn er nog tal van opleidingsmogelijkheden die essentieel zijn voor het management.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionerings- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

Meer omzet behalen door middel van een garagebedrijf opleiding

Het is in deze tijd lastig voor garagehouders om het hoofd boven water te houden. Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol bij de omzetdaling. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hierop in moeten spelen. Zonde! Hier liggen juist veel kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Opleidingen voor werknemers kosten in eerste instantie natuurlijk geld. Het is belangrijk om dit te zien als een investering. Deze scholingen betalen zich vaak na een paar maanden al terug. Dit is dan vaak snel en duidelijk terugzien in de omzetcijfers. Bovendien profiteer je als bedrijf van een goed imago op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

Voor meer info : https://automotiveacademy.nl/

De essentie van een commercieel opleidingsplan voor jouw garage

Commerciële mensen zijn net zo belangrijk voor uw garagebedrijf als monteurs. De juiste commerciële instelling hebben of deze vaardigheden aanleren kan soms best lastig zijn. Een commercieel opleidingsplan volgen kan u zeker helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Denk aan het maken en houden van tevreden klanten, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties of het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het beheersen van deze vaardigheden is een must als je jezelf als bedrijf wil onderscheiden in de automotive branche.

Hoe maak én houd ik mijn klanten tevreden?

De basis van een succesvol bedrijf is natuurlijk het creëren van tevreden klanten. Juist voor de kleinere bedrijven is dit essentieel. Sommige bedrijven lijken hier toch wat moeite mee te hebben. Hoe maak én houd ik mijn klanten nou tevreden? Klanttevredenheid heeft dus meer invloed op je bedrijf dan je misschien denkt. Maar waarom is dit nou zo belangrijk? Hier zijn vijf van de belangrijkste redenen waarom klanttevredenheid zo belangrijk is:

* Het is een manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

* Het vergroot de kans op terugkerende klanten.

* Het vermindert het klantverloop.

* Het vermindert negatieve reclame via bijvoorbeeld mond-tot-mondreclame.

* Het behouden van klanten is goedkoper dan het werven van nieuwe klanten.


Hoe zorg je er nou voor dat klanten ook tevreden blijven? Eigenlijk is het erg simpel. Met de juiste producten en goede dienstverlening kom je al een heel eind. Naast deze aspecten is het klantrelatiebeheer een goede manier om de huidige relaties en contacten met klanten te beheren. Bied nazorg en overtref de verwachtingen van de klant!

Nieuwe klanten middels netwerken

Klantrelatiebeheer is erg belangrijk voor een bedrijf. Het is essentieel om klanten tevreden te houden en ze dus niet indirect naar de concurrent te sturen. Tevens moet er ook aandacht worden besteed aan het uitbreiden van je netwerk. Hiermee kun je weer nieuwe klanten bereiken. Kijk bijvoorbeeld alleen eens naar familie, kennis of vrienden. Zouden zij misschien niet iets kunnen betekenen voor je bedrijf? Het onderhouden en uitbreiden van je eigen netwerk is daarom net zo belangrijk. Hiermee kun je de naamsbekendheid van het bedrijf en de gunfactor van jezelf vergroten en hierdoor weer nieuwe klanten bereiken. Waar kun je nou laagdrempelig netwerken? En hoe krijg je inzicht in je eigen netwerk? Tijdens een commercieel opleidingsplan leer je daarom ook hoe je jouw doelgroep kan bepalen en benaderen. Hoe je jouw USP’s verwerkt in een effectieve en heldere ‘elevator pitch’ en kun je het ‘netwerkgesprek’ in de praktijk oefenen.

Klantcontact via social media

Het is belangrijk om te weten op welke manieren je het beste kunt communiceren met de klant. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te adverteren in lokale bladen. Moet je veel tijd investeren in je eigen website of bereik je jouw doelgroep het beste via social media? Dit zijn vragen waar je altijd bij stil moet staan en goed onderzoek naar moet doen. Wat de meest effectieve manier is ligt helemaal aan de doelgroep die jij wil aanspreken. Er moet een goed gestructureerd plan zijn. Het geeft voldoening als je zelf ziet dat wat jij doet effectief is voor jouw garage. Geen onnodig geld uitgeven en toch de doelgroep optimaal kunnen bereiken? Een commercieel opleidingsplan voor jouw garage biedt hiervoor een uitkomst. Je leert bijvoorbeeld hoe de doelgroep bepaald wordt, hoe je LinkedIn slim in kan zetten en de zin/onzin is van bloggen. Er wordt goed gekeken naar wat belangrijk is voor jouw bedrijf en wat jouw garage verder kan brengen.

Een commercieel opleidingsplan heeft dus veel te bieden voor een garagebedrijf. Naast deze aspecten zijn er nog veel meer belangrijke leerpunten. Het primaire doel van een commercieel opleidingsplan is het aanleren van commerciële vaardigheden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verbeteren van je verkoopstrategie? Het secundaire doel is resultaat in omzet en rendement. Niet eenmalig, maar met een blijvend effect. Inzicht krijgen in je doelen en hoe je deze kunt bereiken? Tijdens een commercieel opleidingsplan wordt er gewerkt middels herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk. Zo zitten er dus altijd herkenningspunten in het traject zodat er efficiënt geleerd kan worden. Want leren doe je natuurlijk het beste in de praktijk. Interesse gekregen in het volgen van een commercieel opleidingsplan? Bekijk dan wat Automotive Academy nog meer te bieden heeft in een commercieel opleidingsplan. Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

Voor meer info : https://automotiveacademy.nl/

Slagen voor je autotheorie in 1 dag?

Auto theorie

Wanneer je 17 jaar wordt mag je gaan beginnen met je autorijbewijs. Je mag alvast met je auto theorie beginnen en wanneer je 17,5 bent mag je gaan beginnen met de praktijk. Veel mensen struikelen over de auto theorie-examen. Ze merken dat het erg lastig is om het te leren en vervolgens examens te doen. Het is een lastig deel omdat het veel informatie is. Daarnaast weet je ook nooit welke vragen je zal gaan krijgen. Je auto theorie kan je ook op een andere manier halen. Namelijk al binnen twee dagen! Hoe? Door een dag theorie cursus te doen. Het theorie-examen is al gereserveerd door het bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen, is een dag op locatie te komen om samen met andere jongeren te leren voor je theorie. Door deze cursus te doen heb je veel meer slagingskans. Dit komt omdat je niet zelf hoeft te leren uit een boekje, maar je een cursist voor je hebt die je alles zal uitleggen. Je bent er een dag lang mee bezig waardoor je alle informatie in je kan nemen. Je leert op een andere manier en een leuke manier waardoor je alles goed onthoudt. Als jij denkt dat je na 1 dag nog niet helemaal klaar bent voor het examen, mag je altijd gratis een tweede dag mee draaien om er zeker van te zijn dat je er echt klaar voor bent.

Dagcursus

De meeste mensen kiezen pas een dagcursus wanneer ze al een aantal keer zijn gezakt. Wees dit voor en zorg ervoor dat je je inschrijft voor een dagcursus. Alles leren uit een boekje is veel lastiger. Je bent dagen, misschien wel wekenlang bezig om te leren uit een saai boekje. Hierna is het maar hopen of je het hebt gered. De teleurstelling is des te groter wanneer je het telkens niet haalt. Het kost veel geld en daarom is het handig om voor een dagcursus te gaan. Hierdoor heb je 99% kans dat je wel slaagt.

Voor meer info : https://www.theoriecursushilversum.nl/alle-cursussen/auto-theorie-in-1-dag/

Gesloten bestelwagen Volkswagen Caddy

Een oude bekende in een nieuw jasje is de Volkswagen Caddy gesloten bestelwagen. Deze auto van betrouwbare Duitse kwaliteit is al jaren geliefd bij vakmensen die dagelijks vele kilometers moeten maken om hun werk uit te voeren. De praktische gebruiksmogelijkheden van de Caddy zijn bijna eindeloos en bij de ontwikkeling van de nieuwste modellen is goed nagedacht over veiligheid, comfort en duurzaamheid. Innovatieve technieken zijn toegepast om de rijervaring te optimaliseren en de gebruikskosten zo laag mogelijk te houden. Een Volkswagen Caddy leasen zou daarom voor iedere ondernemer een logische keuze moeten zijn.

Assistentiesystemen voor optimale veiligheid

De nieuwe Volkswagen Caddy beschikt over talloze assistentiesystemen die zorgen voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Zo beschikt de Caddy over Light Assist. Dit is een systeem dat automatisch overschakelt naar groot licht, wanneer je boven de 60 km in het donker rijdt. Zodra er tegenliggers aan komen, wordt het grote licht ook weer automatisch uitgeschakeld. Een andere techniek ten behoeve van het veilig rijden, is de Vermoeidheidsherkenning. Stuurbewegingen worden geanalyseerd en bij een afwijkend patroon is een waarschuwingssignaal te zien en te horen, dat de bestuurder laat weten dat hij beter een pauze kan nemen.

All inclusive lease

Er zijn genoeg verschillende lease vormen, waar je uit kunt kiezen. De meeste ondernemers kiezen echter voor een operational lease contract. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alle zorgen en kosten op zich neemt tegen een vast maandbedrag. Het enige wat je zelf nog moet doen, is tijdig tanken. Het onderhoud en de reparaties worden geregeld door de leasemaatschappij, evenals vervangend vervoer bij schade. Zo hoef je zelf nergens achteraan en weet je zeker dat de continuïteit van je bedrijf in zulke situaties geen gevaar loopt. Fijne bijkomstigheid is nog dat de leasekosten financieel aftrekbaar zijn. De auto blijft wel eigendom van de leasemaatschappij.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

Naar de garage voor een nieuwe bedrijfsauto. Of toch niet…

Misschien was je het vandaag van plan: naar de garage gaan om een nieuwe bedrijfsauto uit te zoeken. Maar e hebt het toch maar niet gedaan. Want de kosten voor de aanschaf zijn toch wel erg hoog en je weet niet zeker of het wel verstandig is om zo’n grote investering nu te doen. Je aarzeling heeft je tegengehouden en je hebt de beslissing nog maar even uitgesteld. Maar eigenlijk heb je die bedrijfsauto toch echt wel heel hard nodig. Je slaapt er nog maar eens een nachtje over, misschien moet ik het toch maar niet doen…. En dan ineens weet je het: je gaat leasen En dan komt er een goede vriend langs die je de gouden tip geeft: Waarom ga je je nieuwe bedrijfsauto niet leasen? Dat is financieel veel aantrekkelijker en dan hoef je geen grote investering te doen. Je hoeft alleen te berekenen of je het maandelijks te betalen bedrag financieel kunt missen. Daarbij is het van belang om te weten dat je de prijzen van lease maatschappijen zeker met elkaar moet vergelijken om zo de beste deal te vinden. Die beste deal vind je online, door goed te zoeken en niet direct met de eerste aanbieder in zee te gaan.

De voordelen van de Renault Trafic leasen

Een goede keus als het gaat om een goede bedrijfsauto is de Renault Trafic. Een Renault Trafic leasen is kiezen voor een goede en degelijke bedrijfsauto met voldoende laadruimte en een moderne uitstraling. Je zult apetrots zijn als je straks rond rijdt in je nieuwe bedrijfsauto. Laat de auto voorzien van je bedrijfsnaam en je verdere gegevens zodat je ook nog goede reclame maakt wanneer je op pad bent. Want extra klanten is natuurlijk nooit weg dus maak gebruik van deze mogelijkheid.

Voor meer info : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen