My Life Online
Image default
Auto

BMW i3 lease

BMW leasen en BMW i3 leasen

Eelktrisch rijden en dat in een BMW? Dat lijkt misschien met elkaar in tegenspraak. Toch is het dan niet. Met de BMW i3 bewijst BMW dat het bedrijf meegaat in de toenemende vraag naar elektrische auto’s. Voor de ondernemer die de uitstraling van de BMW wil combineren met een milieuvriendelijke manier van rijden kan om dat te bereiken een BMW i3 leasen. De i3 is een auto uit de city car lease. De vijfdeurs hatchback werd enthousiast ontvangen door het publiek en de kenners wat resulteerde in twee prijzen bij de UK Car of the Year Awards 2014. In de categorieen ”Best Car of the Year” en ”Best Super-mini” was de BMW i3 de beste.

Leaset u een BMW i3 dan kan u uwauto zelf gemakkelijk thuis opladen. Dit doet u door de auto aan te sluiten op de BMW i Wallbox. Dit oplaadapparaat bevestigt u simpel aan de muur van uw garage of huis. Hiermee wordt de i3 binnen 6 uur volledig opgeladen. Op die manier is uw auto elke ochtend weer helemaal klaar om u te brengen waar u zijn moet.

Een BMW i3 lease hoeft u niet alleen maar te overwegen vanwege het milieuvriendelijke aspect. De i3 is in zijn uiterlijk duidelijk te herkennen als een lid van de BMW-familie. Wat misschien wel het meest opvallende kenmerk van de i3 is, is de ”black belt”. Een zwarte band die vanaf de motorkap naar de achterkant van de auto loopt. Dit geeft de i3 een zeer stoer uiterlijk. Design en milieuvriendelijkheid zijn natuurlijk mooi en goed, de veiligheid is ook een belangrijk aspect waar de i3 in uitblinkt. De driving Assistant PLus is een uitgebreid pakket wat hiervoor is ontwikkeld. Leaset u bij Autoleasecentrale een BMW i3 dan moet u rekening houden met een leaseprijs vanaf 504 euro. 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl