My Life Online
Image default
Auto

Ford Fiesta lease

Als u een Ford lease overweegt, let u nu dan vooral even goed op. De Ford Fiesta is een modieuze designwagen die al diverse prijzen heeft gewonnen. Inmiddels zijn er sinds de introductie in 1976 al meer dan 12.000.000 exemplaren van de Fiesta verkocht aan tevreden klanten.

Ford Fiesta lease
Een Ford Fiesta lease bij Autoleasecentrale geeft u de beschikking over een middelgroet wagen uit de economyklasse. De hatchbak met 5 zitplaatsen beschikt over een zuinige benzine/ of dieselmotor met vier kleppen per cilinder. Inmiddels is de Ford Fiesta toe aan de zesde generatie, uiteraard is het model in de afgelopen jaran consequent doorontwikkeld.

Specificaties van de Ford Fiesta 
De zesde generatie van de Ford Fiesta heeft een behoorlijk groot kofferbakvolume, die bedraagt namelijk 295 liter. Dat betekent dat u genoeg bagage kwijt kan als dat nodig mocht zijn. De hatchback heeft afmetingen van 3,95 meter (lengte) bij 1,72 meter (breedte) bij 1,48 meter (hoogte). Wilt u voortaan ook in deze eigentijdse auto uit de compacte klasse rijden? Waar wacht u nog op. U vraagt gewoon vandaag nog een offerte aan bij Autoleasecentrale en voor u het weet staat er een zuinige, maar toch krachtige, Ford Fiesta te glimmen bij u op de parkeerplaats. Aangezien bij Autoleasecentrale uw wensen en behoeften centraal staan zijn er allerlei handige technische snufjes voorhanden die, als u dat wenst, geintegreegd worden in uw splinternieuwe Fiesta. Wat dacht u bijvoorbeeld van een achteruitrijcamera die u helpt bij het inparkeren. In deze zelfde categorie mogen ook de parkeersensoren niet worden vergeten. Een geluidsignaal waarschuwt u wanneer u te dicht in de buurt van een obstakel komt. Ook geintegreerde navigatie en geavanceerde handsfree technologie behoren tot de mogelijkheden. U hoort het! Er is eigenlijk geen goede reden te bedenken waarom u binnenkort niet in een Ford Fiesta zou rijden!

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Autoleasecentrale! 

Voor meer info : http://www.autoleasecentrale.nl