My Life Online
Image default
Banen en opleidingen

Op zoek naar je nieuwe baan?

Loopbaancoaching, op zoek naar je nieuwe uitdaging


loopbaancoachingloopbaancoaching is voor lieden die zich in hun loopbaan voor een uitdaging staan en die zich willen ontwikkelen. Loopbaanbegeleiding is voor mensen die onderzoeken wat deze tijd voor mogelijkheden biedt en die uit hun leven willen vangen wat er haalbaar is.

Toe aan een nieuwe kansDie mogelijkheden kunnen komen uit veranderingen in je huidige werksituatie. Die veranderingen kunnen uiteenlopen van �ik kanlmoet dit helemaal niet doen� tot �ik ben kapot�. Of je vraagt je af of jij deze veranderingen wel zo leuk vind. Misschien heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe baan, maar je weet niet goed waar je het beste kunt beginnen, wat je kunt doen of waar je heen wilt. Een veranderde situatie op je werk kan ook een uitdaging vormen. Je hebt bijvoorbeeld te horen gekregen dat je contract niet verlengt wordt en moet weer opnieuw beginnen. Het kan ook zijn dat je al tijden niet meer hebt gewerkt en dat je graag weer aan de slag wilt.

Als je meer besef nodig hebt dan is het belangrijk om naar jezelf te kijken en de vragen te beantwoorden die daarbij opkomen. Een goede loopbaancoach kan je met de juiste achtergrond en ervaring helpen om helder te krijgen waar jouw antwoorden liggen en hoe je in je loopbaan daar terecht komt waar jij je goed zult voelen

loopbaancoaching is een traject waarin je gaat ontdekken door middel van begeleiding wat voor jou je werk de moeite waard maakt en waar jij jouw idee uit haalt. Met een goede loopbaancoach verloopt dit traject effectief zodat je al snel een beter beeld hebt waar je ook echt iets mee kunt.

Loopbaantip lees: Op zoek naar een nieuwe baan?

Voor meer info : http://loopbaantips.com/2013/07/23/op-zoek-naar-je-nieuwe-baan/