Wat is de oorzaak van pigmentvlekken? | Skin light

Pigmentvlekken creme

Pigmentvlekken kunnen voor vele mensen een bron van frustratie zijn, vooral tijdens de zomer want dan komen deze vlekjes hardnekkig voor. Sommige mensen hebben hier en daar een kleine pigmentvlek die amper zichtbaar is, andere mensen daarentegen hebben er heel veel last van en hebben overal op hun lichaam pigmentvlekken. De frustratie is daarom dus perfect te begrijpen. Vele mensen vragen zich af of pigmentvlekken kunnen behandeld worden en daar vind je in dit artikel een antwoord op.

 

Pigmentvlekken, wat is het?

Pigmentvlekken zijn bruine vlekken die het vaakst voorkomen in het gezicht, de rug en op de handen. Andere namen hiervoor zijn zonnevlekken, ouderdomsvlekken of levervlekken. Mensen van alle leeftijden kunnen pigmentvlekken hebben maar vooral mensen vanaf de middelbare leeftijd hebben er het meeste last van. Dit komt omdat pigmentvlekken het meest ontstaan door huid die in de zon komt. Hoe ouder je bent, hoe vaker je hoogstwaarschijnlijk in de zon hebt gezeten en hoe meer last je er dus van zal hebben.

 

Wat is de oorzaak van pigmentvlekken?

Er zijn verschillende oorzaak van pigmentvlekken maar de voornaamste oorzaak is zonlicht. Er wordt namelijk pigment in onze huid aangemaakt om ons te beschermen tegen de UV stralingen van de zon. Hoe langer en vaker je in de zon zit, hoe meer pigment er dus zal aangemaakt worden. Zo ontstaat de mooie bruine huid die veel mensen zo graag willen. Dit is hoe het normaal gezien zou moeten gaan maar soms loopt dat proces ook mis en is er een overreactie van het pigment. Er kan te veel pigment worden aangemaakt en ongelijkmatig worden verdeeld. Zo ontstaan er dus ophopingen van pigment en die worden dan pigmentvlekken genoemd.

 

Kan je pigmentvlekken behandelen?

Gelukkig is het antwoord op deze vraag: ja, dit kan. Je kan je pigmentvlekken zelfs gewoon camoufleren met de juiste make-up. Heb je er heel veel dan wordt dit natuurlijk lastig en wil je ze echt voorgoed verwijderd krijgen. Dan kan je allerlei behandelingen overwegen zoals een laserbehandeling of een pigmentvlekken crème. Dit is een crème die je moet aanbrengen op de pigmentvlekken en die de huid langzaam aan zal gaan verbleken waardoor de pigmentvlekken zullen gaan verdwijnen. Houd er rekening mee dat je een 2 tot 3 tal weken nodig hebt voor je resultaat kan zien en dat je de crème misschien als onderhoudskuur zal moeten blijven smeren.

 

Voor meer info :

Hulp in bed voor de man én vrouw

Wanneer je problemen hebt met intiem zijn, kan dat ook voor minder zelfvertrouwen zorgen en problemen binnen de relatie veroorzaken. Intiem zijn is natuurlijk een belangrijk deel van een relatie, dus het is fijn als je dan een oplossing kan vinden. Gelukkig bestaan er oplossingen voor dat probleem die je een handje zullen helpen. Zo zijn er libidopillen die zorgen voor een hoger libido, en dat voor zowel mannen als vrouwen.                                                    

Libidoforte is een libidopil voor de man. De pillen zijn volledig vervaardigd uit natuurlijke producten, zo bevatten ze onder andere Chinese kruiden. Die kruiden zorgen voor een intens effect. Deze kruidenmixen worden in Azië al langer gebruikt om meer energie te hebben. De speciale kruidenmix zit in een capsule die vervaardigd is van gelatine, dat maakt dat dus ook de capsule volledig natuurlijk is. Je hoeft dus geen bang te hebben voor hormonen en chemische stoffen die in je lichaam komen. Deze libidopillen dienen ongeveer een half uur voor de actie ingenomen te worden en zorgen dat je meer zin zal krijgen en ook langer kan doorgaan. Libidofemme is de libidopil voor vrouwen. Ook deze capsules zijn volledig gemaakt van natuurlijke producten. Ze zijn samengesteld van natuurlijke kruiden, vitamines en gezonde vetzuren. Al deze producten hebben een goed effect op het lichaam.

De capsules kunnen makkelijk online besteld worden waarna ze thuis geleverd worden. Ze zijn te bestellen in verpakkingen van twee of vijf capsules. Er kan ook een Duo Box besteld worden, dit zijn de libidopillen voor hem én haar die je samen kan bestellen en door de dubbele aankoop heb je ze voor een voordeligere prijs. De capsules moeten droog en op kamertemperatuur bewaard worden. Neem er zeker niet meer dan één in per sessie en niet meer dan twee per dag aangezien de kruidenmix dan vrij sterk kan worden.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/

Snel bruin worden doormiddel van een zelfbruiner

Hoe wordt u snel bruin?

Hoe word ik snel bruin? “ Veel mensen vragen zich dit af. Ze liggen de hele zomer te bakken in de zon, maar de bruine tint op de huid komt maar niet. Erg frustrerend natuurlijk want een mooie, egale, bruine huid staat natuurlijk heel erg mooi. De ene huid is erg gevoelig voor UV stralen en maakt vervolgens erg veel pigment aan, deze mensen zullen erg snel bruin worden en de bruine huid blijft vaak ook lang zitten. Daarnaast hebben deze mensen het grote voordeel dat ze niet snel zullen verbranden, maar toch is het wel erg verstandig om de huid in te smeren met een zonnebrand crème. Helaas is niet dit voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn veel mensen die erg veel moeite moeten doen om een bruine, egale huid te krijgen. Vervolgens hebben zij dan ook nog eens het pech dat deze bruine tint weer erg snel van de huid verdwijnt. Het lichaam is helaas iets minder gevoelig voor UV stralen, de huid maakt hierdoor minder snel pigment aan en het gevolg hiervan is dat de persoon zich vaak heel erg snel verbrand. Wanneer uw huid uit zichzelf niet snel uit bruine tint aanmaakt is er echter wel een oplossing. U kunt namelijk gebruik maken van zelfbruiner spray.

Hoe word ik snel bruin? Zelfbruiner spray is het antwoord

Als u snel en erg gemakkelijk bruin wilt worden, kunt u ervoor kiezen om een zelfbruiner spray aan te schaffen. Dit is een erg verstandige keuze. Wanneer u zelfbruiner spray gaat aanschaffen, is het verstandig om dit online te doen. Het grote voordeel van online een zelfbruiner spray bestellen is namelijk dat u de zelfbruiner spray erg snel in huis heeft. U hoeft hier dus niet op te wachten, over het algemeen zijn alle zelfbruiner sprays namelijk wel op voorraad. Daarnaast heeft u meteen zicht op het complete assortiment van het bedrijf waar u uw zelfbruiner spray wilt bestellen. U kunt gemakkelijk de verschillen lezen tussen verschillende zelfbruiner sprays of ook nog tussen andere producten. Zelfbruiner spray is natuurlijk ideaal om erg snel bruin te worden. U zult het resultaat namelijk al zien na het eerste gebruik. Daarnaast is zelfbruiner spray heel erg natuurlijk, het lijkt of uw bruine kleur is ontstaan door de zon en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Voor meer info : http://www.spray-tan-bestellen.nl/spray-tan-starter-kit

Bruin worden met de beste zelfbruiner

Een bruine tint met een zelfbruiner

Hedendaags is het niet meer nodig om urenlang in de zon te liggen voor een bruin lichaam. De laatste decennia is de markt van zelfbruiners, bruiningscreme’s en bruiningsvloeistof enorm toegenomen. Dit komt doordat men graag een bruine tint wil hebben, maar hier zo weinig mogelijk tijd in wil investeren. Een bruin lichaam straalt, ziet er gezond uit en geeft een goed gevoel. In vele klimaten is het niet vanzelfsprekend dat er voldoende zon uren zijn voor het krijgen en behouden van een bruine tint. Waarbij de zonnebank echt een product is van het laatste millennium, neemt de laatste jaren vooral de verkoop van zelfbruiners toe.

Uit onderzoek van de laatste jaren is gebleken dat zonnebanken niet zo gezond zijn als men dacht. Waar men er eerst vanuit ging dat het veel minder schadelijk zou zijn dan de zon, zijn de laatste jaren hierin andere ontwikkelingen. De verkoop van zonnebanken neemt af omdat het net zo schadelijk zou kunnen zijn dan de zon. Daarbij is het tijdrovend. Gezondheid, tijd en klimaat spelen een rol bij het creëren van een mooie bruine tint.

De voordelen en het gebruik van een zelfbruiner  

Waarbij er in de vorige paragraaf gesproken is over de “problemen” die er zijn voor het creëren van een bruine huid, is er één oplossing waarbij alle issues van de baan worden geveegd. Namelijk het gebruik van een zelfbruiner. 

  1. Een zelfbruiner beschadigt de huid niet
  2. Het verhoogt niet de kans op huidkanker
  3. Het is relatief voordelig (t.o.v. een zonvakantie en een zonnebank)
  4. Gebruik is eenvoudig, makkelijk en snel

Met alle voordelen van dien is het daarom ook geen verrassing dat de verzorgingsproducten in de zelfbruinerbranche flink toenemen. Het lost een hoop problemen op en kost relatief weinig tijd.

De beste zelfbruiner

Zelfbruiners zijn er in allerlei soorten, merken, prijsklasses en behandelingen. Het gebruik van de beste zelfbruiners is zeer makkelijk.

De beste zelfbruiners zijn makkelijk aan te brengen en laten met name een natuurlijke overgang zien van een heel lichte huid naar telkens een iets meer donkere tint. Vaak is het smeren van 1 keer per dag voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. In de meeste gevallen is het zo, hoe vaker de beste zelfbruiner wordt opgesmeerd, hoe bruiner de tint zal zijn.

Bestel de beste zelfbruiner direct online in een webshop en ga een gezond bruin lichaam tegemoet. 

 

Voor meer info : http://www.spray-tan-bestellen.nl/professionele-zelf-bruiner

Donkere kringen onder de ogen

Heeft u last van donkere kringen onder uw ogen en bent u op zoek naar een oplossing? U zult vast vaak de vraag krijgen of u slecht geslapen heeft of dat u misschien ziek bent. Allemaal door die nare, donkere kringen onder uw ogen. Uw huid wordt bleker en de vaatjes hieronder zijn beter zichtbaar. Met ouderdom wordt de huid dunner en worden de donkere kringen zichtbaarder. Gelukkig bestaan er verschillende behandelingen en komt u met preventie ook veel bereiken.

De hoofdoorzaken van de kringen onder uw ogen zijn leeftijd, blootstelling aan UV licht, roken, vermoeidheid of stress en ziekte. U kunt ervoor kiezen om crèmes of make-up te gebruiken om de kringen minder zichtbaar te maken. Veel crèmes beweren dat ze helpen tegen donkere kringen en wallen, echter bieden deze vaak valse hoop en wordt dit niet door professionals aanbevolen. 

Wilt u liever permanent van die nare kringen af? Dan kunt u een afspraak maken bij een cosmetische kliniek om verschillende opties te bespreken. Experts helpen u dan om uw jonge uitstraling weer terug te krijgen zodat u zich weer goed voelt. Bij een bezoek aan de kliniek is het verstandig om te vragen welke behandeling het beste voor u is en wat de resultaten hiervan zijn. Het is mogelijk dat uw behandeling vergoed wordt door uw verzekeraar, dus informeer hiernaar. Stel voorafgaand aan de behandeling uw wensen en verwachtingen vast en vraag of deze te realiseren zijn met de behandeling. Twijfel niet om vragen te stellen!

Hoewel de behandeling het verouderingsproces van de huid niet stopt, kan met herhaling van de behandeling het effect blijven zichtbaar zijn. Wanneer de donkere kringen onder uw huid minder worden, geeft dit snel een vriendelijkere, jonge en frisse uitstraling. Vaak is het effect wel 9 maanden lang zichtbaar. De behandeling houdt dus erg lang resultaat aan.

Voor meer info : http://www.faceland.nl

Toegankelijkheid

Je kent het wel heb je net van die goede vriendin die net verhuisd is een gouden tip ontvangen over een perfecte cosmetische kliniek zit die kliniek op zo’n kleine tweehonderd kilometer van je huis. Nu zijn er gelukkig ook de klinieken van Injectable. Deze zitten door heel Nederland en elke kliniek heeft dezelfde hoge maatstaf met betrekking tot de diensten en producten. De prijzen van de behandelingen lopen van enorm goedkoop naar wat duurder. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring want het is al sinds de jaren 90 actief op de Nederlandse markt. Het bedrijf heeft vaak ook leuke aanbiedingen. Zo heeft het nu een botox aanbieding Rotterdam en ook een botox behandeling Amsterdam. Dit zorgt er nog extra voor dat botox behandelingen voor iedereen toegankelijk worden. Mocht je dus al langere tijd aan het twijfelen zijn informeer eens naar de mogelijkheden of neem eens een kijkje op de website van Injectable klinieken.

Als je de mensen van Injectable spreekt blijkt vaak dat er veel mensen komen die hinder ondervinden van fronsrimpels. Hoe ontstaan deze vervelende fronsrimpels toch? De experts zeggen dat fronsrimpels kunnen ontstaan door heel lang naar één punt te kijken dus bijvoorbeeld naar de televisie of een computer op je werk.

Toch twijfelen heel veel mensen vaak over het gebruik van botox omdat het toch bij veel mensen op een onverklaarbare manier zorgt voor negatieve associaties. Het lijkt zich een beetje te ontwikkelen tot een taboe en dit is absoluut belachelijk. Wie wil er nu niet eigenlijk jonger uitzien dat wil iedereen toch? Twijfel daarom niet langer en maak gebruik van de diensten van Injectable. Door de vele klinieken verspreidt over het hele land en de lage prijzen zijn de behandelingen toegankelijk voor iedereen.  Dus heeft u interesse dan eens een kijkje op de mooie website van Injectable klinieken.

Voor meer info : http://injectableklinieken.nl

Kronen in je gebit laten plaatsen

Wanneer we het hebben over kronen en bruggen, hebben we het over termen die veelvuldig voorkomen in tandheelkunde. Veel mensen laten tegenwoordig kronen of bruggen plaatsen. Dit is vaak ter vervanging van een tand. Soms gaat het om slijtage bij een tand, maar je kunt ook te maken hebben met een tand die je bent kwijt geraakt na een ongeluk. Je kunt dit verhelpen door te kiezen voor een kroon.Kronen worden op een specialistische wijze gemaakt. Dit wordt gedaan met het middel zirkonium-oxide. Dit is een ideale substantie voor het maken van kronen.

Zikonium kronen

Zirkonium is namelijk een stof dat licht doorlaat. Op deze manier kunnen de kronen ook als voortanden worden gebruikt. Het zal dan niet of nauwelijks opvallen. Dit is natuurlijk ook iets wat je niet wil. De stof is ook te verkrijgen in diverse kleuren. Op deze manier zal de kroon perfect bij je gebit passen en dat is belangrijk, want mensen hebben niet allemaal dezelfde tandkleur en een kroon moet natuurlijk wel bij je tandkleur passen. Het maken van een kroon is een knap staaltje vakwerk binnen de tandtechniek. Dit wordt gedaan door een specialist en dit is een zogenaamde tandtechnieker. Hij of zij zal jou kroon maken en deze zal er later door de tandarts weer worden ingebracht.

Voor meer info : http://www.kronen-vink-dental.nl/kronen-en-bruggen/