Bruin worden met de beste zelfbruiner

Mylife-online

Een bruine tint met een zelfbruiner

Hedendaags is het niet meer nodig om urenlang in de zon te liggen voor een bruin lichaam. De laatste decennia is de markt van zelfbruiners, bruiningscreme’s en bruiningsvloeistof enorm toegenomen. Dit komt doordat men graag een bruine tint wil hebben, maar hier zo weinig mogelijk tijd in wil investeren. Een bruin lichaam straalt, ziet er gezond uit en geeft een goed gevoel. In vele klimaten is het niet vanzelfsprekend dat er voldoende zon uren zijn voor het krijgen en behouden van een bruine tint. Waarbij de zonnebank echt een product is van het laatste millennium, neemt de laatste jaren vooral de verkoop van zelfbruiners toe.

Uit onderzoek van de laatste jaren is gebleken dat zonnebanken niet zo gezond zijn als men dacht. Waar men er eerst vanuit ging dat het veel minder schadelijk zou zijn dan de zon, zijn de laatste jaren hierin andere ontwikkelingen. De verkoop van zonnebanken neemt af omdat het net zo schadelijk zou kunnen zijn dan de zon. Daarbij is het tijdrovend. Gezondheid, tijd en klimaat spelen een rol bij het creëren van een mooie bruine tint.

De voordelen en het gebruik van een zelfbruiner  

Waarbij er in de vorige paragraaf gesproken is over de “problemen” die er zijn voor het creëren van een bruine huid, is er één oplossing waarbij alle issues van de baan worden geveegd. Namelijk het gebruik van een zelfbruiner. 

  1. Een zelfbruiner beschadigt de huid niet
  2. Het verhoogt niet de kans op huidkanker
  3. Het is relatief voordelig (t.o.v. een zonvakantie en een zonnebank)
  4. Gebruik is eenvoudig, makkelijk en snel

Met alle voordelen van dien is het daarom ook geen verrassing dat de verzorgingsproducten in de zelfbruinerbranche flink toenemen. Het lost een hoop problemen op en kost relatief weinig tijd.

De beste zelfbruiner

Zelfbruiners zijn er in allerlei soorten, merken, prijsklasses en behandelingen. Het gebruik van de beste zelfbruiners is zeer makkelijk.

De beste zelfbruiners zijn makkelijk aan te brengen en laten met name een natuurlijke overgang zien van een heel lichte huid naar telkens een iets meer donkere tint. Vaak is het smeren van 1 keer per dag voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. In de meeste gevallen is het zo, hoe vaker de beste zelfbruiner wordt opgesmeerd, hoe bruiner de tint zal zijn.

Bestel de beste zelfbruiner direct online in een webshop en ga een gezond bruin lichaam tegemoet. 

 

Voor meer info : http://www.spray-tan-bestellen.nl/professionele-zelf-bruiner
Getagd: / /