Rieten dak

Het dak van je huis vervangen doe je meestal maar 1 of twee keer in je leven. Dit is een redelijk grote beslissing en ook een aardige investering. Je kan er voor kiezen om de traditionele dakpannen weer opnieuw te leggen, maar ook stalen dakpan platen zijn heel gewoon tegenwoordig. In dit artikel lees je over de oudste vorm van daken leggen: het rieten dak. 

Het is niet gek als je graag een rieten dak op je huis wilt zien zitten. Zo een soort dak geeft een huis een speciale uitstraling. Het kan chique zijn, maar juist ook robuust of klassiek. Welke naam je de uitstraling ook geeft, bijzonder is het zeker. Veel mensen hebben wel een paar vragen over een rieten dak zoals: hoe lang gaat een rieten dak mee? Dit valt gelukkig allemaal mee en valt gelijk te relativeren met een paar sterke argumenten.  

Als eerst is het dak goed geschikt voor de lange termijn. Als je het dak goed onderhoudt gaat hij gemiddeld 30 jaar mee. Om dit ook waar te maken moet je er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat geld voor ieder soort dak. Je moet om de zoveel tijd kleine beschadigingen wegwerken en mos van het dak verwijderen.  

Ten tweede zijn er veel mensen die twijfelen aan de brandveiligheid van het dak. Het is natuurlijk niet gek dat je hier bij stil staat en over nadenkt. Riet is erg droog en in theorie is dit ook erg brandbaar. Gelukkig is het rietdekkersbedrijf Zuid-Holland niet helemaal van gister en hebben ze systemen en producten die de risico’s van brand minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een stalen onderconstructie die er voor zorgt dat de brand niet over zou kunnen slaan op het huis zelf. Toch is voorkomen natuurlijk beter dan genezen en kan je ook sprinklers op het dak plaatsen.  

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl

Het verschil tussen een letselschade advocaat en bureau

Het verschil tussen een letselschade advocaat Almelo en een letselschade bureau is heel klein. Een letselschade advocaat Almelo rekent over het algemeen hogere tarieven dan een letselschade bureau. Dit komt omdat een advocaat een uurloon heeft en een bureau heeft dit niet. Een letselschade bureau kan kosteloos rechtsbijstand bieden waar een letselschade advocaat Almelo dit niet kan. Iedereen die met letselschade werkt, of dit nu als advocaat is of bij een letselschade bureau, moet alle kennis en kunde in huis hebben om de benadeelde te helpen. De kwaliteit van letselschade advocaten wordt gewaarborgd in het keurmerk van het Register Letselschade. Voordat je een letselschade advocaat inschakelt is het belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen. Denk hierbij aan een medisch dossier en diverse afschriften en rekeningen die zijn gemaakt. Ook is het goed om na te gaan of je echt wel een advocaat nodig hebt of dat je het ook af kunt met een letselschade jurist.

Het beroep van een letselschade advocaat

Wanneer je letselschade hebt opgelopen en het niet jouw schuld is, dan is de ander aansprakelijk. De kans is dan ook vrij groot dat je een letselschadevergoeding krijgt. Om dit zeker te weten worden er diverse vragen gesteld. Deze vragen moet je eerlijk beantwoorden anders kan de letselschade advocaat Almelo je niet helpen. Deze vragen betrekken onder andere het ongeval, hoe is het gebeurd? Welk letsel heb je opgelopen en welke medische behandelingen waren er voor nodig om dit te herstellen? Hoe is de situatie thuis en op het werk, is het werk nog wel te doen? En natuurlijk, welke kosten heb je zelf gemaakt? Aan de hand van deze vragen wordt een schadeclaim opgesteld die de tegenpartij moet gaan betalen. Een letselschade advocaat Almelo neemt hierbij je werk uit handen.

Voor meer info :

PVC vloeren Utrecht

PVC vloeren Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en op zoek bent naar nieuwe natuurlijk ogende maar onderhoudsarme vloeren, zijn de PVC vloeren in Utrecht en Amersfoort van VH-vloeren misschien wel wat voor bij u thuis! Ondanks het feit dat het geen echte houten vloeren zijn, doen ze zeker niet af aan natuurlijke houten vloeren. U geniet namelijk van de baten van een natuurlijke vloer, maar niet van de lasten. Wie wil dat nou niet? Precies! Misschien ligt er binnenkort wel een prachtige PVC vloer van VH-vloeren in uw huis. Wat wilt u nog meer?

PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren.

PVC vloeren zijn gemaakt van een soort vinyl, maar zijn veel sterker, zwaarder en duurzamer dan vinyl. Omdat er veel keuze is op het gebied van PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren verkopen de medewerkers van VH-vloeren voor ieder wat wils! Of u nou een voorkeur heeft voor een betonlook vloer of voor een vloer die precies lijkt op een echte houten vloer. Het is maar net wat uw wensen en behoeften zijn, want er is veel mogelijk bij VH-vloeren. PVC vloeren in Utrecht brengen veel voordelen met zich mee. Zo hebben deze vloeren een uitstekende demping en kunnen ze tegen water! Een houten vloer bolt op zodra hij in contact komt met water, maar een PVC vloer is bestand tegen water. Daarnaast is PVC ook nog eens goedkoper dan een vloer van laminaat of echt hout. Kortom: het leggen of laten leggen van een PVC vloer in Apeldoorn of Arnhem brengt veel voordelen met zich mee.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen die de PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren met zich mee brengen? Neem dan eens een kijkje op de website van VH-vloeren of neem contact op met de medewerkers! Ze helpen u graag verder.

Voor meer info : https://vhvloeren.nl/

Meubels op maat

Bent u op zoek naar meubels op maat in Apeldoorn?

Bent u woonachtig in de omgeving van Apeldoorn en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor meubels op maat in Apeldoorn? Misschien heeft u wel veel schuine wanden in uw huis en zoekt u naar een meubelmaker in Apeldoorn die kasten op maat kan maken? Kies dan voor de vakkundigheid van Dorst Maatmeubel. Dan kunt u alle ruimte benutten die u maar heeft in uw woning. Laat meubels op maat maken door deze meubelmaker uit uw omgeving en maak de meubels uit uw interieur compleet naar uw wensen. Misschien heeft u binnenkort wel de op maat gemaakte meubels in uw huis in Apeldoorn staan waar u altijd al over gedroomd heeft. Waar wacht u nog op?

Meubels op maat van de meubelmaker in Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een meubelmakerij in Apeldoorn bent u bij ons van Dorst Maatmeubel in Apeldoorn op het juiste adres. Of u nou zoekt naar een kast op maat in Apeldoorn of naar een keuken in Apeldoorn die compleet naar de maat van uw keuken ontworpen en gemaakt is. We voorzien in al uw wensen en behoeften. Omdat wij uitsluitend exclusief maatwerk bieden, krijgt u altijd de meubels op maat in Apeldoorn die voldoen aan uw verwachtingen. We streven er zelfs naar om alle verwachtingen die u had, te overtreffen. Hout vormt de basis van alle meubelen op maat, maar u kunt zelf kiezen welk materiaal er gebruikt wordt voor de afwerking van de exclusieve op maat gemaakte meubelen. Of u nou een voorkeur heeft voor een afwerking met rvs, glas of metaal. Het is helemaal aan uw, want uw wensen en persoonlijke behoeftes staan centraal bij ons van Dorst Maatmeubel in Apeldoorn.

Ziet u de op maat gemaakte meubels al in uw interieur pronken?

Klinken de op maat gemaakte meubels in Apeldoorn van deze meubelmakerij in Apeldoorn u als muziek in de oren? Ziet u deze meubels al in uw interieur pronken? Neem dan contact op met de medewerkers van Dorst Maatmeubel en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur! Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied.

 

Voor meer info : https://www.dorstmaatmeubel.nl/

Erg tevreden met onze nieuwe BAZO roosters

Sinds een paar weken hebben wij in ons clubhuis een constructie van BAZO roosters, vanaf de ingang naar de kantine en via een trap en balustrade doorlopend naar de kleedkamers op de eerste verdieping. Ik zocht, samen met het bestuur van de voetbalvereniging, al maandenlang naar een geschikte nieuwe oplossing voor onze oude houten vloer, trap en overloop, die echt aan vervanging toe was.

Na veel verschillende opties met elkaar vergeleken te hebben kwamen we uit bij vloer- en traproosters van BAZO Staalbeheer. We waren eruit! Inmiddels liggen de roosters nu een paar weken en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Onze leden reageren ook allemaal positief.

Waarom de keuze voor BAZO roosters?

Zodra wij de keuze hadden gemaakt om voor vloerroosters en traproosters te kiezen viel ons oog al snel op BAZO Staalbeheer. Doordat zij veel kennis en expertise hebben met het plaatsen van roosters bij allerlei sportverenigingen en magazijnen en zij met kwaliteitsmaterialen en gespecialiseerde vakmensen werken hadden wij gelijk veel vertrouwen in het bedrijf. En dit vertrouwen is ook geheel terecht gebleken.

Bij vragen over de BAZO roosters zijn ze goed bereikbaar, ze denken met je mee en geven professioneel advies.

Er is een aparte ontwerpafdeling, waardoor je als klant gemakkelijk en snel contact kunt leggen met de architecten. Ook kreeg ik het idee dat er een goede samenwerking is tussen de ontwerpers en de monteurs, want ze waren goed op de hoogte van wat er speelde op de andere afdeling.

Bij telefonisch contact kon je ook merken dat alle ontwikkelingen en nieuwe informatie goed vastgelegd werd, omdat de betreffende medewerker altijd snel wist waarover het precies ging.

Op de website van BAZO Staalbeheer kun je zelf je eigen constructie met vloer- en traproosters samenstellen. Zodra je een beter beeld hebt van de benodigde materialen en BAZO roosters kun je ook een offerte aanvraag doen. De offerte die je vervolgens ontvangt is overzichtelijk, de posten zijn duidelijk omschreven en je kan bij eventuele vragen altijd contact met ze opnemen. Wat ons daarnaast veel vertrouwen gaf is dat een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf zijn.

BAZO roosters zijn echt een aanrader!

Doordat het contact zo persoonlijk verliep, de service goed was en ook de montage van onze constructie snel en vakkundig plaatsvond zijn we bijzonder tevreden over het eindresultaat met de BAZO roosters.

Doordat de roosters weinig tot geen onderhoud nodig hebben en lang mee gaan, zijn wij er zeker van dat het een geslaagde investering is geweest. Wij raden iedere sportvereniging BAZO roosters aan!

Voor meer info : http://www.bazo.nl/

Bouw tuinkamers

Bouw van tuinkamers gaat tegenwoordig heel anders doordat veel van de bouwmaterialen van tevoren kunnen worden gemaakt. Deuren, ramen en verschillende soorten houten muren worden in fabrieken gemaakt in de massaproductie wat de kosten van tuinkamers flink verlaagt.

Als je een tuinkamer wil laten bouwen betaal je hier tegenwoordig veel minder voor doordat prefab bouwmaterialen worden gebruikt. Ene bedrijf kan de tuinkamers veel sneller bouwen en het kost hun minder arbeid. Door het geld dat ze besparen kunnen ze hun diensten goedkoper aanbieden en ze kunnen ook meer projecten aan. Je kunt tegenwoordig dan ook tuinkamers snel en goedkoop laten bouwen.

Dat de tuinkamers prefab zijn betekent niet dat je minder keuze hebt en juist de tegenovergestelde is waar. Je hebt veel meer keuzes en je kunt gratis ontwerpen laten maken voor de tuinkamers. Met behulp van de computer kunnen ze aan de hand van je wensen binnen een paar minuten een ontwerp maken. Je kunt zelfs meerdere ontwerpen laten maken en dit is allemaal gratis. Bij het ontwerp wordt er ook een offerte opgesteld zodat je weet precies wat de kosten zijn voor het laten bouwen van de tuinkamers.

Voor meer info :

Aannemer Ede

Bouwbedrijf P. van Brenk – aannemer in omgeving Ede

Heeft u zich voorgenomen iets aan uw huis te verbouwen en bent u daarvoor op zoek naar een aannemer in omgeving Ede, Arnhem, Apeldoorn of Nijmegen? Dient er iets gerenoveerd te worden? Of heeft u een ontwerp van uw droomwoning en wilt u deze nieuw laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf P. van Brenk aan het juiste adres! Wij zijn een aannemersbedrijf dat nieuwbouw verzorgt, aanbouw en verbouwingen uitvoert en dingen renoveert. Graag realiseren wij uw project!

Verder informeren over onze dienstverlening? Kijk dan eens rond op onze website of bel ons op het volgende telefoonnummer: 06-51290795!

Een zeer ervaren aannemer in Ede

Bouwbedrijf P. van Brenk is een zeer ervaren aannemer die actief is in de omgeving van Ede. Wij leveren een hoogwaardige dienstverlening. Daarover ontvangt u 5 jaar garantie (bij verborgen gebreken). Als er sprake is van constructieve gebreken geniet u van maar liefst 10 jaar garantie. U kunt ons inschakelen voor de volgende diensten:

 • Nieuwbouw;
 • Aan- en verbouw;
 • Renovatie;

Nieuwbouw, aan- en verbouw, en renovaties

Heeft u een architect ingeschakeld voor uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie? Dan maakt Bouwbedrijf P. van Brenk uw ontwerp graag tot werkelijkheid. Indien u nog geen concreet idee heeft kunt u ook een keuze maken uit een van onze 10 standaard basisontwerpen. Deze kunnen altijd aangepast worden, zodat deze uw wensen nauwkeurig weergeven. Pas als u echt tevreden bent gaan wij van slag. Wij brengen vervolgens pas kosten in rekening van een termijn zodra dit termijn ook echt voltooid is. Zo loopt u dus nooit risico!

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u verder informeren over onze werkwijze, advies inwinnen over uw project of bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan gerust eens contact op! U kunt ons bellen op 06-51290795 of een bericht sturen via het online contactformulier.

Voor meer info : https://www.bouwbedrijfpvanbrenk.nl/

RIHO Climate Systems

RIHO Climate Systems

Heeft u het idee dat er binnen uw bedrijf of bij u thuis geen juist werk- en leefklimaat heerst en wilt u hier verandering in brengen? Dan bent u bij RIHO Climate Systems op het juiste adres! RIHO Climate Systems zorgt er namelijk graag voor dat dit klimaat wel juist is, ongeacht of het nou zomer of winter is. We fabriceren en installeren innovatieve klimaatsystemen die de energiehuishouding geschikt maken voor de toekomst. Binnen uw bedrijf, of bij u thuis.

Wat RIHO Climate Systems allemaal doet

RIHO Climate Systems is een resultaatgerichte klimaatpartner voor bedrijven, instellingen en particulieren. Wij van RIHO Climate Systems geloven namelijk in duurzaam bouwen, we zien namelijk dat de betekenis van klimaatsystemen binnen de samenleving, toeneemt. Daarom adviseren wij overheden, bedrijven en instellingen, architecten, projectinrichters, installateurs en particulieren over de voor hen geschikte klimaatinrichting. Onze producten, zoals vloerverwarming, houten vloer verwarming, opritverwarming en wandverwarming, zijn ontwikkeld om u of uw bedrijf compleet te ontzorgen op het gebied van energiebeheer binnen uw bedrijf of instelling. Omdat ieder gebouw anders is, leveren wij maatwerk. We verrichten thermografisch onderzoek, zorgen voor een integraal installatieplan en combineren uitsluitend hoogstaande onderdelen die afkomstig zijn van Nederlandse bodem.

RIHO Climate Systems laat u graag kennismaken met de volgende klimaatsystemen die wij aanbieden:

 • Vloerverkoeling en vloerverwarming
 • RIHOCOLL wand-, vloer- en plafondsystemen
 • Klimaatdak
 • Betonkernactivering
 • Opritverwarming
 • Opritverwarming
 • Warmte-/koude opslag
 • Regelsystemen
 • Delta Dore Domotica

Maak daarnaast ook kennis met onze klimaatproducten:

 • Verdelers, verdeelkasten en verdeelstations
 • Specials
 • Leidingen

Contact met RIHO Climate Systems

Bent u geïnteresseerd geraakt? Wilt u meer weten over wat wij van RIHO Climate Systems voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen, zodat we u gauw verder kunnen helpen. Dat doen we met veel plezier.

Voor meer info : https://www.rihoclimatesystems.nl/

Iedereen naar de chirurg

Er is een enorme vraag naar Chirurgie. De hele chirurgie branche is afgelopen jaar met 3,5 procent toegenomen. In dit artikel vind je een gedeelte van de redenen voor deze toenamen.

 

De grootste reden voor deze toename is social media. Tegenwoordig staat social mediakanalen, als Instagram, helemaal vol met de perfecte plaatjes. Op social media staat iedereen op zijn best, waardoor het voor velen lijkt alsof ze zelf minder zijn dan een ander. Bekende Nederlanders dragen hier massaal aan bij, met al de vakantiefoto’s etc.  Ook helpt het niet mee dat veel van die BN’ers zelf ook aan de chirurgie zitten. Deze bekende Nederlanders zijn voor veel jongeren een voorbeeld, maar dus ook op het gebied van chirurgie.

 

De jeugd kijkt dus veel op naar de BN’ers. Echter wordt een erg groot deel van de jeugd zelf ook al blootgesteld met een vorm van chirurgie. Dit is namelijk de beugel. Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die een beugel heeft had. De beugel zorgt er echter voor dat de kinderen als vroeg worden geconfronteerd met dingen veranderen aan je zelf. Natuurlijk is de beugel veel minder heftig dan een chirurgische kaakcorrectie. Toch is de beugel op zijn manier een vorm van chirurgie.

 

De orthodontist van tegenwoordig heeft het erg druk met de jeugd. Echter gaan tegenwoordig ook veel ouderen naar de orthodontist voor een beugel. De reden hiervoor is dat ze simpelweg een beter gebit willen hebben.

 

Het blijft toch een apart fenomeen dat Nederlanders steeds meer aan zichzelf willen veranderen. Toch moet iedereen doet waar hij of zij zelf het meest gelukkig van gaat worden. Ook al gebeurt dit met een operatie, is dat voor de meeste de keuze die ze zullen gaan maken. We moeten ons met zijn allen gaan afvragen of de huidige social media wel goed is voor onze kinderen, inclusief de toekomst daarvan.

 

Voor meer info : https://orfeokliniek.nl/

De toekomst van autorijden

Autorijden, bijna iedereen leert het op een gegeven moment wel in zijn leven. Vaak is de eerste keer rijden heel spannend en voelt het alsof je weinig controle hebt. Het is dan ook een raar gevoel om een groot object als een auto volledig zelf te besturen. Er zijn ontelbaar veel dingen waar je aan moet denken bij het rijden van auto. Echter komen de meeste dingen vanzelf en naarmate je meer hebt gereden wordt alles automatisme. Zo kan je na een tijdje zonder na te denken de koppeling gebruiken en rem je eigenlijk automatisch bij gevaar. In het Engels wordt dit ook wel “muscle memory” genoemd.

 

Gelukkig wordt autorijden ook steeds makkelijker. Zo zijn veel auto’s tegenwoordig automatisch geschakeld waardoor veel belasting van handelingen van de bestuurder worden afgenomen. Hierdoor kan de bestuurder veel makkelijker en sneller reageren op gevaarlijke situaties. Dit bevordert dus de algemene verkeersveiligheid. Daarnaast is het ook minder vermoeiend om meteen automaat te rijden. Als steeds meer auto’s in de toekomst elektrisch zullen worden, zal de meerderheid van de auto’s ook automatisch geschakeld worden.

 

Daarnaast worden ook steeds meer auto’s uitgerust met technologische gadgets en handigheden. Zo hebben steeds meer auto’s tegenwoordig een draadloze achteruitrijcamera. Dit is superhandig met bijvoorbeeld inparkeren. Hierdoor kan je gemakkelijk kijken of er geen objecten of verkeers gangers achter de auto bevinden. Dit is natuurlijk handig voor persoon auto’s maar vergeet ook vooral niet de mogelijkheden voor grotere voertuigen zoals bussen en sprinters. Als u een achteruitrijcamera bestelbus heeft kunt u gemakkelijk overzicht houden waar dit normaal gelimiteerd. Omdat de achterkant van de bus meestal gesloten is, is het lastig om direct zicht achter de bus te hebben. Ook vrachtwagens hebben hier last van. Het lijkt er dus op dat we naar een toekomst met veiliger verkeer gaan.

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl