Demontabele zelfbouwcontainer nodig

Zelfbouwcontainer demontabele container nodig?

Heeft u een zelfbouw container nodig die makkelijk is om in elkaar te zetten? Op de website van snelbouwcontainer kunt u de snelbouwcontainer kopen naar u smaak.

 

Een snelbouwcontainer kopen kan snel en gemakkelijk via de site snelbouwcontainer.nl. Op snelbouwcontainer.nl zijn in het assortiment verschillende containers te vinden. Met diverse afmetingen zit er altijd wel een container tussen die aan uw behoeftes kan voldoen. Een paar containers als voorbeeld uit het assortiment van snelbouwcontainer.nl: de 2×2 container is uitermate geschikt voor kleine ruimtes dankzij de kleine afmetingen van deze container. Doordat de container zo klein is kan hij bijna overal worden geplaatst. Als u toch meer ruimte nodig heeft in u container kan er worden gekozen voor de 6x 2 container, oftewel een zeecontainer genoemd. Door de grote afmetingen van een zeecontainer is deze container uitermate geschikt voor het vervoeren of bergen van veel goederen.

 

Gebruikte demontabele container kopen in plaats van een snelbouwcontainer kopen

 

Wanneer u het liefst zo min mogelijk wil uitgeven aan een container kan er worden gekozen om een snelbouwcontainer tweedehands aan te schaffen. Het verschil tussen een snelbouwcontainer kopen van snelbouwcontainer.nl en het kopen van een demontabele container tweedehands is de garantie. Wanneer een tweedehands container wordt aangeschaft zullen vaak de garanties van de container aan het einde van hun tijd zijn. De bos snelbouw container van snelbouwcontainer.nl zijn allemaal uitgerust met 10 jaar fabrieksgarantie tegen roest en door het degelijke Duitse merk hebben deze bos containers meerdere keurmerken die garant staan voor kwaliteit. Een snelbouwcontainer kopen tweedehands is dus niet altijd de goedkoopste keuze.

 

Een snelbouw container huren

 

Wilt u nou een opslag container kopen of de container gebruiken als werkplek het kan allemaal want alles is mogelijk met de containers van snelbouwcontainer. Via snelbouwcontainer.nl kan u er ook voor kiezen voor de optie ‘’snelbouw container huren’’. Niet iedereen wil een snelbouwcontainer kopen maar heeft een wel een container nodig voor korte tijd. De ideale optie is het huren van een snelbouwcontainer. Wanneer u kiest voor het huren van een van de containers van snelbouwcontainer zal de container bij u worden bezorgd en in elkaar worden gezet. Na het huurtermijn wordt de container weer opgehaald en meegenomen, u hoeft zelf niks te doen!

 

Snelbouwcontainer kopen in welke afmetingen?

 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt tussen een snelbouwcontainer kopen via snelbouwcontainer.nl of het huren van een container vraagt u zich natuurlijk af of in welke afmeting u de container kan bestellen. Via snelbouwcontainer hebben we eigenlijk alle formaten containers in de aanbieding. Vanaf de kleine 2×2 tot aan de grotere zeebouwcontainers die worden gebruikt op vrachtschepen. De kleinere 2×2 containers hebben een afmeting van 2 meter lang bij 2 meter breed bij 2 meter hoog. Terwijl d grotere 6×2 zeecontainer een afmeting heeft van 5.88 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,4 meter hoog. Deze afmetingen zijn allemaal binnenmaten maar voor de exacte binnen en buitenmaten kan worden gekeken naar de website van snelbouwcontainer.nl.

 

Heeft u interesse in een snelbouwcontainer kopen of in het huren van een snelbouwcontainer? Neem dan een kijkje op de website van snelbouwcontainer.nl. Op snelbouwcontainer.nl hebben we een breed assortiment met containers in verschillende afmetingen en kleuren. De bos snelbouw containers komen met 10 jaar fabrieksgarantie en hebben de laagste prijs in de markt.

 

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl/info@snelbouwcontainer.nl

Laagste prijsgarantie/ 10 jaar anti roest garantie

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/

10ft container

Wat is een 10ft container en waar kan u hem aanschaffen?

 

Een 10ft container is een container die veel wordt besteld bij snelbouwcontainer. De 10ft container dimensions, oftewel de afmetingen: 3 meter lang bij 2,5 meter breed en 2,5 meter hoog. Dit zijn de buitenmaten van de container. De binnenmaten van een 10ft containers zijn als volgt: 2,8 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,3 meter hoog. Op de website van snelbouwcontainers kan makkelijk en snel een 10ft container worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om een 10 ft container geïsoleerd aan te schaffen via de website, alleen zal de prijs van een geïsoleerde unit hoger liggen dan bij de standaard containers.

 

Een 10 ft container kopen marktplaats

 

Een nog goedkopere optie voor het aanschaffen van een 10ft container is een gebruikte container aanschaffen via bijvoorbeeld marktplaats. Het komt vaak voor dat een nieuwe container te duur is voor de klant, vaak zullen mensen dan op marktplaats gaan kijken naar tweedehands producten. Zoektermen als ‘’gebruikte 10 ft container te koop’’ worden vaak gezocht op google en marktplaats. Een groot nadeel van een gebruikte container is dat de garanties al langer op het product zitten en dus vaak niet meer geldig zijn of later zullen vervallen. De containers die tweedehands worden gekocht zijn vaak ook al langer intensief gebruikt en zullen dus gebruikerssporen bevatten zoals bijvoorbeeld roest.

 

De grotere broer van de 10ft container, de 20 ft container

 

Wanneer de 10ft container te klein is voor de klant kan er altijd nog de grotere broer worden besteld, namelijk de 20ft container. Een 20 ft container wordt ook wel een zeecontainer genoemd omdat deze heel vaak worden gebruikt bij het verzenden van producten per  boot. Door de grote afmetingen zijn de 20ft containers geschikt om veel spullen op te bergen of te vervoeren. De 20 ft container afmetingen zijn als volgt: 6 meter lang bij 2,5 meter breed bij 2,5 meter hoog, dit zijn de buitenmaten. Dit zijn de binnenmaten van een 20 ft container: 5,88 meter lang bij 2,3 meter breed bij 2,4 meter hoog.

 

Het kleinere broertje van de 10ft container, de 8ft container

 

Als de klant op zoek is naar een kleinere variant dan de 10ft container kan er worden gekeken naar de 8ft container. De 8ft container is een handige optie voor mensen met weinig ruimte. Wanneer een klant met weinig ruimte toch nog een extra opbergplek nodig heeft kan er worden gekozen voor deze kleinere container. Door zijn afmetingen niet te groot zijn is het makkelijk om de 8ft container te plaatsen op kleinere plekken, en kan er nog steeds gebruik van worden gemaakt als bijvoorbeeld een extra schuur of werkplek. De 8ft container heeft een afmeting van 2×2 dit wil zeggen dat de container ongeveer 2 meter lang bij 2 meter breed bij 2 meter hoog is.

 

Heeft u Interesse in een 10ft container of heeft u interesse in het kopen of huren van een 20 of 8 ft container? Doe dan nu u bestelling op snelbouwcontainer.nl en bestel u container naar keuze in verschillende kleuren opties. Snelbouwcontainer.nl zal Leveren door heel Nederland, en zelfs in België wordt er bezorgd.

 

Adres: Warmoeziersweg 20

Telefoonnummer: 085-0685590/ 010-5220544

Mail: info@zelfbouwcontainer.nl/info@snelbouwcontainer.nl

Voor meer info : https://www.zelfbouwcontainer.nl/

Dakbedekking Assen

Dakbedekking Assen uitbesteden

Zoek jij naar een professional die voor jou de dakbedekking op jouw woning voor je kan doen? Als je in het noorden van het land woont, dan kan Dakdekker Staal je goed helpen! Dit dakdekkersbedrijf is gevestigd in Assen en werkt eigenlijk in de gehele regio. Ze werken zeer professioneel en zijn zichtbaar goed in hun vak. Na een samenwerking met dit bedrijf kan ik dat vol overtuiging zeggen. Dakdekker Staal in Assen is een echte aanrader als je graag een perfect afgeleverde dakbedekking op je dak wilt.

Een echte aanrader voor dakbekking!

Als jij op zoek bent naar een vakman die voor jou één (of meer) van de onderstaande werkzaamheden voor je kan uitvoeren, dan heb je aan Dakdekker Staal in Assen een hele goede. Met ruim 10 jaar ervaring als dakdekker heeft dit bedrijf genoeg ervaring waarmee ze je kunnen bewijzen dat ze goed zijn. Ik stond versteld van de nette afwerking van mijn dakbedekking. Daarom raad ik deze dakdekkerspartij aan iedereen aan die graag zijn dakbedekking wil uitbesteden.

De diensten van deze dakdekker in Assen

Dakdekker Staal kan je helpen met de volgende soort werkzaamheden aan het dak:

Dakdekker Staal vragen voor dakbedekking

Wilt u Dakdekker Staal inzetten voor uw dakbedekking? Dan kunt u contact met ze opnemen en om een vrijblijvende offerte op locatie vragen. Contact opnemen kan via 06 22 86 80 03, mailadres info@dakdekkerstaal.nl of via het contactformulier op de website.

Voor meer info : https://dakdekkerstaal.nl/

CBBS is er voor u!

Op zoek naar een overzichtelijk en toegankelijk HR-platform in uw eigen huisstijl? Raet Youforce is een compleet en overzichtelijk platform dat al uw HR-processen bij elkaar brengt. De naadloze verbinding met andere Visma Raet-modules zoals HR Core (HR-administratie) zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Bespaar tijd door uw gebruikersbeheer op één plek te ordenen. U kunt uw HR-omgeving gemakkelijk personaliseren voor alle medewerkers in uw organisatie. Youforce is een cloudoplossing, zodat u altijd en overal toegang hebt tot al uw HR-gegevens. Uw werknemers kunnen hun HR-aangelegenheden ook 24/7 eenvoudig regelen via hun eigen portal.

Verschillende koppelingen met andere softwareprogramma’s zijn mogelijk. Dit maakt het combineren en uitwisselen van gegevens een stuk eenvoudiger. U kunt eenvoudig de HR-informatie binnen Youforce uitwisselen met andere programma’s die u gebruikt, zoals uw salarisadministratie en financiële administratie.

De voordelen van Youforce omvatten het feit dat u uw HR-taken centraal kunt beheren. U kunt ook een koppeling maken met financiële pakketten en HR-software. U kunt binnen uw HR-portaal uw eigen HR-processen opzetten. U kunt uw portal uw eigen identiteit geven. Je hebt er altijd en overal toegang toe. U hebt steun voor sector gerelateerde regelingen en collectieve overeenkomsten. U kunt ook eenvoudig journaalposten, betalingsbestanden en rapporten maken.

Salarisverwerking moet nauwkeurig en op tijd gebeuren. Uw medewerkers zijn tenslotte uw kostbaarste zakelijke bezit. Wij ondersteunen u graag met uw salarisadministratie. Zo bespaart u tijd en heeft u geen omkijken meer naar uw loonadministratie. Al meer dan 2.500 bedrijven gingen u voor! Zij maken gebruik van onze eenvoudige onlinesalarisservice.

Onze salarisservice koppelt met diverse financiële en softwarepakketten voor projectadministratie. Zo heeft u snel en makkelijk inzicht in uw complete financiële administratie. Handmatige handelingen worden geminimaliseerd.  Daarnaast koppelt onze salarisservice naadloos met HR Dashboard. Met HR Dasboard heeft u met één druk op de knop een totaaloverzicht van uw salarisadministratie en personeelsinformatie!

Voor meer info : https://www.cbbs.nl/

De beste leerverf voor uw leer!

Zijn de kleuren van uw schoenen verkleurd en wilt u weer een mooie nieuwe look hebben aan uw voeten? Dan bent u op zoek naar kwalitatief goede leerverf! Dan is de leerverf van Angelus aan te raden. Deze leerverf staat wereldwijd bekent om zijn uitstekende kwaliteit. Het resultaat van het geverfde leer is elastisch, watervast en flexibel, voor een duurzaam resultaat. Zodat uw schoenen weer zullen glinsteren als nieuw.

De Angelus acryl leerverf is zoals al gezegd van zeer hoge kwaliteit. U heeft keuze uit een breed assortiment met 128 normale kleuren en ook nog eens 12 neon kleuren. De verf is geschikt voor alle gladde leren oppervlakten. Dit Amerikaanse product heeft een uitstekende hechtkracht omdat de verf in het leer trekt. Het bladdert niet, breekt niet en daarnaast verbleekt het ook niet. Deze professionele acryl leerverf is elastisch, watervast en ook nog krasbestendig. Daarbij is deze leerverf zeer eenvoudig in gebruik. Gebruiksaanwijzing krijgt u meegestuurd voor als u daar behoefte aan heeft. Leerverfshop heeft het grootste aanbod Angelus leerverf van Nederland. Wanneer u op zoek bent naar een leerverf waarbij het resultaat niet van nieuw te onderscheiden is, kunnen we deze acryl leerverf van Angelus aanraden.

De voordelen van de Angelus acryl leerverf is dat het van uitstekende kwaliteit is. Het heeft een zeer goede hechtkracht. Het is elastisch, watervast en breekt niet en welk situatie dan ook. Het resultaat is niet van nieuw te onderscheiden.

Bent u een fan van onderhoud en wilt u graag uw schoenen zo net mogelijk houden? Wilt u graag dat de glanzende lak blijvend is, zodat ze altijd nieuw schijnen? Dan raden wij u aan om uw schoenen te verven met leerverf van Leerverfshop! Verf van de leerverfshop wereldwijd bekent om zijn uitstekende kwaliteit. Het resultaat van het geverfde leer is elastisch, watervast en flexibel, voor een duurzaam resultaat.

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl/

Rieten dak

Het dak van je huis vervangen doe je meestal maar 1 of twee keer in je leven. Dit is een redelijk grote beslissing en ook een aardige investering. Je kan er voor kiezen om de traditionele dakpannen weer opnieuw te leggen, maar ook stalen dakpan platen zijn heel gewoon tegenwoordig. In dit artikel lees je over de oudste vorm van daken leggen: het rieten dak. 

Het is niet gek als je graag een rieten dak op je huis wilt zien zitten. Zo een soort dak geeft een huis een speciale uitstraling. Het kan chique zijn, maar juist ook robuust of klassiek. Welke naam je de uitstraling ook geeft, bijzonder is het zeker. Veel mensen hebben wel een paar vragen over een rieten dak zoals: hoe lang gaat een rieten dak mee? Dit valt gelukkig allemaal mee en valt gelijk te relativeren met een paar sterke argumenten.  

Als eerst is het dak goed geschikt voor de lange termijn. Als je het dak goed onderhoudt gaat hij gemiddeld 30 jaar mee. Om dit ook waar te maken moet je er natuurlijk wel wat voor doen, maar dat geld voor ieder soort dak. Je moet om de zoveel tijd kleine beschadigingen wegwerken en mos van het dak verwijderen.  

Ten tweede zijn er veel mensen die twijfelen aan de brandveiligheid van het dak. Het is natuurlijk niet gek dat je hier bij stil staat en over nadenkt. Riet is erg droog en in theorie is dit ook erg brandbaar. Gelukkig is het rietdekkersbedrijf Zuid-Holland niet helemaal van gister en hebben ze systemen en producten die de risico’s van brand minimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een stalen onderconstructie die er voor zorgt dat de brand niet over zou kunnen slaan op het huis zelf. Toch is voorkomen natuurlijk beter dan genezen en kan je ook sprinklers op het dak plaatsen.  

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl

Het verschil tussen een letselschade advocaat en bureau

Het verschil tussen een letselschade advocaat Almelo en een letselschade bureau is heel klein. Een letselschade advocaat Almelo rekent over het algemeen hogere tarieven dan een letselschade bureau. Dit komt omdat een advocaat een uurloon heeft en een bureau heeft dit niet. Een letselschade bureau kan kosteloos rechtsbijstand bieden waar een letselschade advocaat Almelo dit niet kan. Iedereen die met letselschade werkt, of dit nu als advocaat is of bij een letselschade bureau, moet alle kennis en kunde in huis hebben om de benadeelde te helpen. De kwaliteit van letselschade advocaten wordt gewaarborgd in het keurmerk van het Register Letselschade. Voordat je een letselschade advocaat inschakelt is het belangrijk om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen. Denk hierbij aan een medisch dossier en diverse afschriften en rekeningen die zijn gemaakt. Ook is het goed om na te gaan of je echt wel een advocaat nodig hebt of dat je het ook af kunt met een letselschade jurist.

Het beroep van een letselschade advocaat

Wanneer je letselschade hebt opgelopen en het niet jouw schuld is, dan is de ander aansprakelijk. De kans is dan ook vrij groot dat je een letselschadevergoeding krijgt. Om dit zeker te weten worden er diverse vragen gesteld. Deze vragen moet je eerlijk beantwoorden anders kan de letselschade advocaat Almelo je niet helpen. Deze vragen betrekken onder andere het ongeval, hoe is het gebeurd? Welk letsel heb je opgelopen en welke medische behandelingen waren er voor nodig om dit te herstellen? Hoe is de situatie thuis en op het werk, is het werk nog wel te doen? En natuurlijk, welke kosten heb je zelf gemaakt? Aan de hand van deze vragen wordt een schadeclaim opgesteld die de tegenpartij moet gaan betalen. Een letselschade advocaat Almelo neemt hierbij je werk uit handen.

Voor meer info :

PVC vloeren Utrecht

PVC vloeren Utrecht

Als u in de omgeving van Utrecht woont en op zoek bent naar nieuwe natuurlijk ogende maar onderhoudsarme vloeren, zijn de PVC vloeren in Utrecht en Amersfoort van VH-vloeren misschien wel wat voor bij u thuis! Ondanks het feit dat het geen echte houten vloeren zijn, doen ze zeker niet af aan natuurlijke houten vloeren. U geniet namelijk van de baten van een natuurlijke vloer, maar niet van de lasten. Wie wil dat nou niet? Precies! Misschien ligt er binnenkort wel een prachtige PVC vloer van VH-vloeren in uw huis. Wat wilt u nog meer?

PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren.

PVC vloeren zijn gemaakt van een soort vinyl, maar zijn veel sterker, zwaarder en duurzamer dan vinyl. Omdat er veel keuze is op het gebied van PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren verkopen de medewerkers van VH-vloeren voor ieder wat wils! Of u nou een voorkeur heeft voor een betonlook vloer of voor een vloer die precies lijkt op een echte houten vloer. Het is maar net wat uw wensen en behoeften zijn, want er is veel mogelijk bij VH-vloeren. PVC vloeren in Utrecht brengen veel voordelen met zich mee. Zo hebben deze vloeren een uitstekende demping en kunnen ze tegen water! Een houten vloer bolt op zodra hij in contact komt met water, maar een PVC vloer is bestand tegen water. Daarnaast is PVC ook nog eens goedkoper dan een vloer van laminaat of echt hout. Kortom: het leggen of laten leggen van een PVC vloer in Apeldoorn of Arnhem brengt veel voordelen met zich mee.

Bent u overtuigd?

Bent u overtuigd van de voordelen die de PVC vloeren in Utrecht van VH-vloeren met zich mee brengen? Neem dan eens een kijkje op de website van VH-vloeren of neem contact op met de medewerkers! Ze helpen u graag verder.

Voor meer info : https://vhvloeren.nl/

Meubels op maat

Bent u op zoek naar meubels op maat in Apeldoorn?

Bent u woonachtig in de omgeving van Apeldoorn en bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor meubels op maat in Apeldoorn? Misschien heeft u wel veel schuine wanden in uw huis en zoekt u naar een meubelmaker in Apeldoorn die kasten op maat kan maken? Kies dan voor de vakkundigheid van Dorst Maatmeubel. Dan kunt u alle ruimte benutten die u maar heeft in uw woning. Laat meubels op maat maken door deze meubelmaker uit uw omgeving en maak de meubels uit uw interieur compleet naar uw wensen. Misschien heeft u binnenkort wel de op maat gemaakte meubels in uw huis in Apeldoorn staan waar u altijd al over gedroomd heeft. Waar wacht u nog op?

Meubels op maat van de meubelmaker in Apeldoorn

Als u op zoek bent naar een meubelmakerij in Apeldoorn bent u bij ons van Dorst Maatmeubel in Apeldoorn op het juiste adres. Of u nou zoekt naar een kast op maat in Apeldoorn of naar een keuken in Apeldoorn die compleet naar de maat van uw keuken ontworpen en gemaakt is. We voorzien in al uw wensen en behoeften. Omdat wij uitsluitend exclusief maatwerk bieden, krijgt u altijd de meubels op maat in Apeldoorn die voldoen aan uw verwachtingen. We streven er zelfs naar om alle verwachtingen die u had, te overtreffen. Hout vormt de basis van alle meubelen op maat, maar u kunt zelf kiezen welk materiaal er gebruikt wordt voor de afwerking van de exclusieve op maat gemaakte meubelen. Of u nou een voorkeur heeft voor een afwerking met rvs, glas of metaal. Het is helemaal aan uw, want uw wensen en persoonlijke behoeftes staan centraal bij ons van Dorst Maatmeubel in Apeldoorn.

Ziet u de op maat gemaakte meubels al in uw interieur pronken?

Klinken de op maat gemaakte meubels in Apeldoorn van deze meubelmakerij in Apeldoorn u als muziek in de oren? Ziet u deze meubels al in uw interieur pronken? Neem dan contact op met de medewerkers van Dorst Maatmeubel en kom er achter wat de mogelijkheden zijn voor uw interieur! Onze enthousiaste en vakkundige medewerkers vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen op dit gebied.

 

Voor meer info : https://www.dorstmaatmeubel.nl/

Erg tevreden met onze nieuwe BAZO roosters

Sinds een paar weken hebben wij in ons clubhuis een constructie van BAZO roosters, vanaf de ingang naar de kantine en via een trap en balustrade doorlopend naar de kleedkamers op de eerste verdieping. Ik zocht, samen met het bestuur van de voetbalvereniging, al maandenlang naar een geschikte nieuwe oplossing voor onze oude houten vloer, trap en overloop, die echt aan vervanging toe was.

Na veel verschillende opties met elkaar vergeleken te hebben kwamen we uit bij vloer- en traproosters van BAZO Staalbeheer. We waren eruit! Inmiddels liggen de roosters nu een paar weken en we zijn erg tevreden met het resultaat.

Onze leden reageren ook allemaal positief.

Waarom de keuze voor BAZO roosters?

Zodra wij de keuze hadden gemaakt om voor vloerroosters en traproosters te kiezen viel ons oog al snel op BAZO Staalbeheer. Doordat zij veel kennis en expertise hebben met het plaatsen van roosters bij allerlei sportverenigingen en magazijnen en zij met kwaliteitsmaterialen en gespecialiseerde vakmensen werken hadden wij gelijk veel vertrouwen in het bedrijf. En dit vertrouwen is ook geheel terecht gebleken.

Bij vragen over de BAZO roosters zijn ze goed bereikbaar, ze denken met je mee en geven professioneel advies.

Er is een aparte ontwerpafdeling, waardoor je als klant gemakkelijk en snel contact kunt leggen met de architecten. Ook kreeg ik het idee dat er een goede samenwerking is tussen de ontwerpers en de monteurs, want ze waren goed op de hoogte van wat er speelde op de andere afdeling.

Bij telefonisch contact kon je ook merken dat alle ontwikkelingen en nieuwe informatie goed vastgelegd werd, omdat de betreffende medewerker altijd snel wist waarover het precies ging.

Op de website van BAZO Staalbeheer kun je zelf je eigen constructie met vloer- en traproosters samenstellen. Zodra je een beter beeld hebt van de benodigde materialen en BAZO roosters kun je ook een offerte aanvraag doen. De offerte die je vervolgens ontvangt is overzichtelijk, de posten zijn duidelijk omschreven en je kan bij eventuele vragen altijd contact met ze opnemen. Wat ons daarnaast veel vertrouwen gaf is dat een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf zijn.

BAZO roosters zijn echt een aanrader!

Doordat het contact zo persoonlijk verliep, de service goed was en ook de montage van onze constructie snel en vakkundig plaatsvond zijn we bijzonder tevreden over het eindresultaat met de BAZO roosters.

Doordat de roosters weinig tot geen onderhoud nodig hebben en lang mee gaan, zijn wij er zeker van dat het een geslaagde investering is geweest. Wij raden iedere sportvereniging BAZO roosters aan!

Voor meer info : http://www.bazo.nl/