My Life Online
Image default
Bedrijven

Ergens een spinhoogwerker vandaan toveren

Ik moest binnen een week een nieuwe spinhoogwerker ergens vandaan halen voor een schoonmaak opdracht. Als freelancer regel ik al het materiaal wat ik moet hebben voor mijn volgende klus. Heel af en toe heeft de opdrachtgever de spullen en hoef ik alleen het klusje te doen. Dit was het geval in het begin, maar uiteindelijk moest ik zelf een hoogwerker huren, omdat ze deze niet meer in het assortiment hadden. Normaal moet je zulke materialen een paar weken van te voren boeken, dus ik was best nerveus.

Een vervangende spinhoogwerker vinden

Ik moest zo snel mogelijk een vervangende spinhoogwerker vinden voor mijn opdracht en ik had maar een klein budget. Omdat ik er vanuit ging dat de opdrachtgever deze keer mijn materiaal zou regelen, had ik mijn extra geld ergens anders in geïnvesteerd en niet rekening gehouden met zulke situaties. Ook weer een les geleerd. Na een tijdje zoeken op het internet en meerdere bedrijven te hebben gebeld, had ik eindelijk een bedrijf aan de lijn die mij verder kon helpen. Dit was het bedrijf jekuntmijhuren.nl. Ze hadden precies het type hoogwerker wat ik zocht en het was binnen mijn budget, ideaal.

Alles werkte goed

Ik had meteen de hoogwerker geclaimd voor de dag van de opdracht en kon deze inderdaad claimen. dat was nog een flinke opluchting, maar nu moest ik nog de opdracht gaan doen met de spinhoogwerker. Gelukkig kreeg ik nog voordat ik wegging met de spinhoogwerker een duidelijk instructie van de machine. Hierdoor heb ik rustig mijn werk kunnen doen en alles op tijd schoon gekregen. De opdrachtgever was erg tevreden met het resultaat en dat ik zelf nog een hoogwerker hen kunnen regelen. Vanwege het gedoe had hij mij een extra tip gegeven wat ik wel kon waarderen. Ik ga zeker vaker bij jekuntmijhuren.nl iets huren.

Probeer het zelf

Bent u op zoek naar een hoogwerker of andere machine voor een goede prijs die u verder kan helpen in uw klus? Bekijk dan eens de website van jekuntmijhuren.nl voor meer informatie over het assortiment en meer.