My Life Online
Image default
Bedrijven

Nachtje in de cel

Vele jongeren gaan een keer per maand ‘stappen’. Dit gebeurt al vroege leeftijd, soms wel op een zestienjarige leeftijd. De jongeren drinken eerst ergens anders, vaak thuis, om kosten te besparen. Hierdoor gaan de jongeren al met de nodige alcohol in het bloed naar de discotheek toe.

 

In dit soort discotheken is het vrijwel altijd gezellig voor de jongeren. Er wordt een hoop gedanst, gefeest en vooral gedronken. De discotheken zitten vaak bomvol en er wordt vooral naar Hip Hop/Bubbling muziek geluisterd. Dit is de muziek wat op dit moment het meest populair is onder de jeugd.

 

Wanneer het laat wordt of de jongeren te veel gedronken hebben druipen ze een voor een af. Vaak gaan de jongeren nog een broodje shoarma eten en belanden ze hierna in hun eigen bed. Dit zou het perfecte scenario zijn voor de jongeren, dit komt vaak uit, maar dit is niet altijd het geval.

 

Er is namelijk één soort type jongeren wat massaal vermeden wordt op feesten, maar hij is wel degelijk aanwezig. Het type jongeren wat maar om één ding gekomen is, namelijk ruzie. Deze jongeren krijgen altijd wat ze willen. Een opstootje komt heel vaak voor tijdens het uitgaan echter is dit vaak snel opgelost en vergeten. Met deze jongeren is dat niet het geval, deze zullen het altijd op laten lopen tot een gevecht.

 

De gevechten kunnen zowel binnen als buiten voorkomen. Probeer er niet betrokken bij te raken. Ben je wel de dupe van een vechtpartij? Dan ben je betrokken met het strafrecht. Wanneer je een vechtpartij ziet ben je al betrokken, en kan je de vervolging te hulp schieten als een getuige. Wanneer je zelf fysiek betrokken bent bij een vechtpartij is het handig als je een advocaten kantoor delft inschakelt.

 

Het belangrijkste blijft om nooit een ruzie op te zoeken. Vechten maakt je eigen avond en die van andere niet leuker. Probeer al het negatieve te vermijden zodat je uiteindelijk met een goed gevoel toch dat broodje shoarma te kunnen halen.

 

Voor meer info : https://www.ebhlegal.nl