My Life Online
Image default
Bedrijven

Schildersbedrijf Hengelo: het nieuwe plan houdt het bedrijf in de ban

Schildersbedrijf in het mooie Hengelo. Iedereen die een idee inlevert krijgt een lekkere traktatie. De directie van de firma van de Gele Lo had om precies half twee het mailtje over het nieuwe plan verzonden. Ad van de Gele Lo, Ed van de Gele Lo en tot slot Jo van de Gele Lo kregen meteen al veel vragen over het aantal onbewoonde eilandjes. Ad van de Gele Lo liet er geen gras over groeien. Zonder dralen, zonder twijfel pakte greep hij naar zijn gsm om te bellen. Schildersbedrijf Hengelo.

De heer Ad van de Zon wist nog niets van de ideeënbus

Schildersbedrijf Hengelo. Ad van de Gele Lo belde direct naar de heer Ad van de Zon met de concrete vraag of een ander aantal dan veertien onbewoonde eilandjes ook goed is. De heer Ad van de Zon uit Mill en Ad van de Gele Lo spraken af: minstens tien onbewoonde eilandjes en maximaal vijftien. De heer Ad van de Zon wist nog helemaal niets van de ideeënbus . Toen Ad van de Gele Lo hem hiervan op de hoogte bracht was hij meteen heel erg enthousiast. Schildersbedrijf Hengelo.

De heer Ad van de Zon is enthousiast over de samenwerking

Schildersbedrijf Hengelo. Hij vindt het een gouden vondst en is heel erg benieuwd naar de vele ideeën. Maar dat was nog niet alles. De heer Ad van de Zon uit Mill besloot heel erg snel om nog een stap verder te gaan. Om het inleveren van ideeën te bevorderen krijgt iedereen die een idee inlevert een gratis kaartje voor het bezoeken van één van de nog te realiseren onbewoonde eilandjes. Dit klonk bij de heer Ad van de Gele Lo als muziek in de oren. En hoe. Schildersbedrijf Hengelo.