De eerste stapjes in de herst… met regenlaarsjes aan

Je kleine Dreumes leert lopen

Je bent helemaal gelukkig met je kleine dreumes. Na een jaar of anderhalf jaar, je kleine overal mee naar toe sjouwen, dragen of in de buggy, gaat je kleine dreumes zijn of haar eerste stapjes doen.

Eerst in huis op blote voeten, want zo leren ze het beste lopen. Als ze wat steviger op hun voeten beginnen te staan wil je natuurlijk ook met ze naar buiten. Leuke schoentjes waar ze op kunnen lopen zijn ideaal om mee naar buiten te gaan. 

Buiten lopen

Maar we wonen wel in Nederland.  Het is natuurlijk fantastisch als de eerste stappen van je kindje buiten in de zomer zijn, als het mooi weer is.  Maar dit is natuurlijk lang niet altijd het geval. In de herfst en het voorjaar zijn perioden van aaneengelosten regen geen uitzondering.  Op het moment dat we dit artikel schrijven (half maart) is geen uitzondering.  Je kijkt naar buiten en het weer is zo troosteloos dat je helemaal geen zin hebt om naar buiten te gaan. 

Maar kleine kinderen kijken daar heel anders tegenaan.  Wat is er nou leuker dan lekker buiten in de plassen stampen en vies worden.  Ik bedoel leuk voor je kleine dreumes. Dat je het zelf wat minder fijn vindt is te begrijpen, want die mooie schoentjes kunnen daar niet goed tegen,  om nog maar niet te spreken van alle extra wassen die gedaan moeten worden.

Regenlaarsjes

Een simpele oplossing zijn natuurlijk regenlaarsjes.  Deze zijn in alle maten te verkrijgen, dus ook voor kleine jongens en meisjes die net kunnen lopen. Handig om je kindje buiten mee te laten rondlopen maar ook als je naar een kinderdagverblijf of gastouder opvang gaan. Daar spelen ze natuurlijk ook veel buiten en je wilt niet dat de mooie schoenen daardoor kapot gaan.

Bijkomstig probleem vaak is wel dat veel kinderen bij een kinderdagverblijf regenlaarzen aan hebben.  Hoe hou je al deze laarzen uit elkaar?

 

 

Regenlaarsjes met naam

Een uitkomst is om regenlaarsjes met naam van je zoon of dochter er op aan te doen. Dit kun je zelf doen door er een sticker op te plakken maar in de regen en wind blijven deze niet lang zitten. Een ideale uitkomst is om de naam te laten bedrukken op de regenlaarsjes.  Deze worden onder hoge druk op de regenlaarsjes geperst waardoor deze langdurig blijven zitten. 

Dit is niet alleen handig maar het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Zeker als er ook een leuk plaatje mee bedrukt wordt. 

 

Kraamcadeau met naam

Kiekebooo kraamcadeau levert deze unieke regenlaarsjes van het merk Bergstein, één van de meest bekende merken voor kinder regenlaarsjes. Ze werden ook gedragen door de kinderen in het TV programma HoelaHoep.

De regenlaarsjes zijn ook heel leuk om cadeau te geven bij de geboorte of bij de eerste verjaardag. Ouders krijgen vaak al veel kleertjes, of speelgoed.  Regenlaarsjes met naam zijn niet alleen een origineel cadeau, het is ook een heel praktisch cadeau en gaat langere tijd mee. 

 

Wilt u meer weten,  neem dan contact met Kiekebooo. 

 

 

Voor meer info : https://www.kiekebooo.nl/regenlaarsjes-met-naam

Geschikte ballonnen voor een kinderfeestje

Staat er een kinderfeestje op de planning, dan mag u zeker geen ballonnen vergeten. Dat maken het feestje helemaal af. Moet u een kinderfeestje organiseren? Dan moet er veel geregeld worden. Niet alleen de taart en de activiteiten, maar ook de aankleding moet geregeld worden. Denk hierbij aan feestartikelen zoals ballonnen. Meisjes houden vaak van Disney feestartikelen met bijvoorbeeld figuren uit Frozen erop, waar jongens eerder zouden kiezen voor Planes feestartikelen. Er zijn daarnaast ook verschillende kleuren ballonnen. Het is natuurlijk leuk om voor ballonnen te kiezen in de lievelingskleur van de jarige. Of bestel ballonnen met de leeftijd van de jarige erop! Wilt u het helemaal feestelijk aanpakken, dan kunt u bijvoorbeeld een mooie boog maken met doorknoopballonnen. Hiermee gaat dat erg makkelijk!

Ballonnen en feestartikelen binnen uw budget

Een feestje geven, de jarige een cadeautje geven… het is allemaal al duur genoeg. U heeft een taart geregeld en de uitnodigingen verstuurd. Dan moeten de ballonnen en andere feestartikelen nog geregeld worden. Daar geeft u natuurlijk liever niet teveel geld aan uit. Gelukkig zijn deze ook online te bestellen voor een scherpe prijs! Bij Daily Style worden bestellingen vanaf 3 euro al thuisbezorgd. Naast dat u hier versiering van doorknoopballonnen, gekleurde ballonnen of Disney feestartikelen zoals Planes feestartikelen voor een scherpe prijs kunt kopen, zijn er ook regelmatig feestartikelen in de aanbieding, zodat u nooit teveel hoeft uit te geven om een leuk feestje te organiseren!

U hoeft de deur niet meer uit voor ballonnen en feestartikelen

Heeft u een erg druk schema? En moet u daarnaast ook nog een feestje organiseren? Bijvoorbeeld voor uw zoon of dochter, of juist voor uw vader of moeder. Mensen uitnodigen, een taart regelen… En ook nog de feestartikelen. Waar haalt u nu nog kwalitatief hoogwaardige ballonnen vandaan? Het liefst met een leuke opdruk. Of doorknoopballonnen. U kunt ze bij Daily Style gemakkelijk online bestellen en thuis laten bezorgen. Binnen twee tot drie werkdagen heeft u ze in huis, met een verzending vanaf 3 euro. Zo hoeft u voor speciale gekleurde ballonnen of ballonnen met een leeftijd of leuke tekst erop de deur niet meer uit. U vindt bij ons zelfs Planes feestartikelen en andere Disney feestartikelen die u gemakkelijk thuis kunt laten bezorgen.

Voor meer info : https://www.dailystyle.nl/

Feestartikelen: voor kinderfeestjes en jubilea, voor jong en oud

Online vindt u een ruim assortiment aan feestartikelen tegen een scherpe prijs. Waar u dan ook naar op zoek bent. U kunt ballonnen en feestartikelen online bestellen. Dan hoeft u zelf de deur niet uit, en wordt alles thuisbezorgd. Dat kan erg prettig zijn. Maar als u graag met eigen ogen de gekleurde ballonnen en doorknoopballonnen wilt bekijken, dan kan dat ook. Bij Daily Style kunt u namelijk online bestellen, maar u kunt ook nog steeds langs komen in de winkel. U vindt Daily Style op drie plaatsen in Amsterdam, en in een vestiging in Almere. Hier staan de medewerkers klaar om u te adviseren en de vrolijke Disney feestartikelen, Planes feestartikelen en andere vrolijke feestaankleding te laten zien. Het voordeel is dat u ze dan meteen mee naar huis kunt nemen en er meteen mee aan de slag kunt!

Een ruim assortiment aan ballonnen en feestartikelen

Viert u binnenkort een feestje? Dan moet u daar de nodige spullen natuurlijk voor in huis halen. Om de boel goed te kunnen versieren kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende soorten ballonnen en andere feestartikelen. Maar waar vindt u die? Bij Daily Style vindt u een ruim assortiment aan diverse soorten ballonnen en feestartikelen. Voor wie u ook een feestje geeft. Een kinderfeestje fleurt bijvoorbeeld helemaal op met de mooiste Disney feestartikelen, met bijvoorbeeld prinsessen. Viert een stoere jongen zijn verjaardag? Denk dan bijvoorbeeld aan Planes feestartikelen. Maak het af met gekleurde ballonnen en doorknoopballonnen om bijvoorbeeld een feestelijke entree te maken, en het feest kan beginnen!

Kinderfeestje? Denk ook aan passende ballonnen en feestartikelen!

Moet u een kinderfeestje organiseren? Dan moet er veel geregeld worden. Niet alleen de taart en de activiteiten, maar ook de aankleding moet geregeld worden. Denk hierbij aan feestartikelen zoals ballonnen. Meisjes houden vaak van Disney feestartikelen met bijvoorbeeld figuren uit Frozen erop, waar jongens eerder zouden kiezen voor Planes decoratie. Er zijn daarnaast ook verschillende soorten gekleurde ballonnen. Het is natuurlijk leuk om voor ballonnen te kiezen in de lievelingskleur van de jarige. Of bestel ballonnen met de leeftijd van de jarige erop! Wilt u het helemaal feestelijk aanpakken, dan kunt u bijvoorbeeld een mooie boog maken met doorknoopballonnen. Hiermee gaat dat erg makkelijk!

Voor meer info : https://www.dailystyle.nl/

Een ruime keuze bloemen om te laten bezorgen in Hengelo

Bij Topbloemen heeft u de keuze uit een enorm aanbod bloemen om te laten bezorgen in Hengelo, Zwolle of Enschede. Welke gaat u kiezen om uw relatie te verrassen? De boeketten zijn geschikt voor elke gelegenheid. U kunt ze laten bezorgen op elke locatie in Nederland en zelfs in het buitenland. Bij Topbloemen kunt u bloemen laten bezorgen in Hengelo of Enschede als gemengde boeketten, rozenboeketten of Fair Flowers. Ook zijn ze er per gelegenheid beschikbaar, zoals Moederdag, Secretaressedag of Valentijn. Ook zijn er rouwboeketten beschikbaar die u kunt laten bezorgen door de lokale bloemist. Kwaliteit staat voorop en dat ziet u terug in de boeketten!

Bloemen laten bezorgen in Enschede of Hengelo: voor elke gelegenheid

Voor elke gelegenheid kunt u bloemen laten bezorgen in Enschede of Hengelo. Bloemen kunt u overal laten bezorgen, ook in Zwolle en de rest van Overijssel. Bij Topbloemen heeft u een ruime keuze en vindt u altijd wel een geschikt bloemetje of boeket. Uw collega in het zonnetje zetten, een vriend of vriendin succes wensen of een familielid beterschap wensen? Dit zijn leuke aanleidingen om bloemen te laten bezorgen in Enschede, Zwolle, Hengelo of de rest van Overijssel. Bij Topbloemen kunt u het eenvoudig online bestellen. U hoeft dus niet in winkels op zoek te gaan. Het wordt ook nog eens thuisbezorgd of op elke gewenste locatie.

Bloemen laten bezorgen in Enschede of Hengelo: een unieke bloemenbon

Als u bloemen wilt laten bezorgen in Zwolle, Enschede of Hengelo, dan heeft u bij Topbloemen de grootste keuze van heel Overijssel. U kunt hier eenvoudig bloemen bestellen die bij uw smaak passen en voor elke gelegenheid een boeket vinden. Weet u toch niet goed wat u wilt geven? Dan kunt u bij Topbloemen ook een unieke bloemenbon cadeau doen. Deze is bij meer dan 1500 bloemenwinkels in Nederland te besteden. Er is altijd wel een bloemist in de buurt waar u deze bon kunt gebruiken. Ideaal als cadeau voor een ander, maar ook fijn voor uzelf.

Voor meer info : https://topbloemen.nl/