My Life Online
Image default
Dienstverlening

Het incassobureau voor particulieren inschakelen.

Incassobureau voor particulieren

voor particulieren incasseert. haast alle incassobureaus incasseren puur en alleen voor bedrijven. Daar houdt het voor Bill niet op. Particuliere incasso opdrachten zijn bij Bill van harte welkom. Debiteuren uit heel Nederland kunt u bij Bill aanleveren. Door heel Nederland en België incasseert Bill uw vorderingen. Een particuliere incasso opdracht wijkt af van een normale incasso opdracht..Bij Bill is dit altijd maatwerk. Het incassobureau voor particulieren is dus Bill.

Hoe we te werk gaan

We sturen uw debiteur een eerste brief. We vermelden wat er allemaal voldaan moet worden. Uw debiteur kan nu nog een betalingsregeling met ons overeenkomen. Dit is een goede oplossing voor iedereen. Naar de rechter gaan, brengt hoge kosten met zich mee. Het griffierecht voor particuliere opdrachtgevers is dan weliswaar lager dan voor rechtspersonen  maar is nog altijd zeer hoog.  Beter is een betalingsregeling die langer duurt dan een dure en onzekere procedure . Wel moet de betalingsregeling dan systematisch door debiteur nagekomen nageleefd worden.

Dien gratis uw vordering in

Als uw debiteur niet getraceerd kan worden. Of wanneer hij niet wil voldoen. Dan is er ook de mogelijkheid om naar de kantonrechter te gaan. Uw debiteur dient dat te verschijnen bij de rechter. Debiteur kan daar zijn verweer nog doen. De kantonrechter zal vonnis wijzen. Beslag leggen doen we met het vonnis. Er kan op het loon beslag gelegd worden. De hoge kosten zijn voor de debiteur. Daarom uw particuliere incasso bij Bill indienen!

Voor meer info : http://www.billincasso.nl/nl/incassobureau-particulieren.html