Scheiding Tiel

Mylife-online

Wanneer je te maken krijgt met een scheiding Tiel komt er veel op je af. Die periode is heel moeilijk en kan als heel emotioneel ervaren worden. Er moet veel geregeld worden. Van maken van afspraken over de kinderen moeten er ook financiële afspraken gemaakt worden. Ook moeten er afspraken gemaakt worden voor de woning. Wordt de gezamenlijke woning verkocht worden? Of blijft er één iemand in wonen? Heel veel en daar kan je wel wat hulp bij gebruiken. Een mediator is daarom een goede oplossing! Lees in deze blog wat een mediator is en voor je kan betekenen en lees iets over De Mare Mediation!

Hulp van een mediator

Wanneer je gaat scheiden, valt er heel veel op je dak en dat in een hele korte tijd. Daarom kan je wel wat hulp gebruiken. Je kan er dan voor kiezen of je de hulp inschakelt van een advocaat, maar je kan ook opzoek gaan naar een mediator. Een mediator is een professionele bemiddelaar die je onafhankelijk helpt met de regeling van je scheiding. Een mediator is geen belangenbehartiger, zoals een advocaat. Een mediator zal dus geen kant kiezen of een standpunt kiezen. Maar helpt het echtpaar dat gaat scheiden. Een mediator denkt mee hoe je een conflict kan oplossen en probeert zo snel mogelijk een juridisch geschil op te lossen. Dit op een zo snel en effectief mogelijke manier!

De Mare Mediation

De Mare Mediation is een kantoor dat gespecialiseerd is in familierecht. Met name de hulp die ze kunnen aanbieden bij een echtscheiding in Tiel is iets waar ze veel ervaringen mee hebben. Ze hebben veel ervaring bij het bijstaan bij een scheiding en weet precies welke stappen ze moeten ondernemen bij een scheiding. De Mare Mediation staat ervoor dat iedereen terecht kan bij een specialist die kan helpen rondom een scheiding. Klik hier >

Voor meer info :