My Life Online
Image default
Dienstverlening

Wat is dakrand bescherming?

Een dakrand is de rand van een dak die trots staat of over de zijkant van het gebouw hangt. Soms zijn het overbelichte spanten. De horizontale onderkant van de dakrand wordt meestal een binnen welving genoemd. Stel dat de dakrand een plank bevat die verticaal langs het uiteinde loopt en de spanten bedekt. In dat geval vormen de dakranden een overstek om water ver van de muren te gooien en misschien zeer gedecoreerd als onderdeel van een soort architectuur, zoals de Chinese doejong-beugelsystemen. Hiervoor kunnen ze praktische functies hebben, zoals schaduw en bescherming tegen regen, maar ook esthetische functies, het creëren van een scheiding tussen muren en dak. Het is van belang om een ​​dakrandbeveiliging voor uw huis te hebben, die de volgende delen van een dakspant beschermen: de dakspant, de dakkapel, de puntgevel, de dakspant en de nok.

Houd bij het upgraden rekening met deze overwegingen.

Dakranden zijn meestal gemaakt van hout en vervolgens bedekt met bouwmateriaal. Soffit-materialen coördineren met gevelbeplating en boeiboorden op de buitenmuren en volgen gewoonlijk de esthetiek van de woning. Overweeg een permanente dakrandbeveiliging voor hellende en platte daken. Het is zelfs toepasbaar voor een dakrand met een overhang tot 1 meter. Gebruik het met; brede en smalle dakranden, mastgoten en goten. Controleer voor gebruik altijd de standaard van de dakrand. Bij twijfel over de duurzaamheid is het aan te raden om een ​​extra voetplaat ter versteviging te plaatsen. De staander is in hoogte verstelbaar. Ook toepasbaar voor obstakels op de bodem of in de gevel. De staander hangt in de goot en steunt tegen de gevel. Het hek is omkeerbaar en kan aan elke kant worden gebruikt. Hier zijn geen aparte onderdelen voor nodig. De upgrade is snel en eenvoudig te demonteren.

Waaruit bestaat een dak.

Hier is een overzicht van elke term die dingen kan verduidelijken. Het dak van uw huis is gemaakt van vrij asfalt shingles. Er is een reeks dak componenten die uw huis beschermen tegen regen, wind en sneeuw. Het is van cruciaal belang om alle onderdelen van het dak van een huis te kennen om een ​​controverse voor een dakdekker op te helderen en te begrijpen waar ze het over hebben als ze reparaties uitvoeren. Dit zijn de delen van het dak van een huis: Dakvlak: dit is vaak het dakoppervlak. Het is plat maar schuin of schuin. Het wordt ook wel de bol van het dak genoemd. Ridge kan de hoogste of piek van het dak zijn, waar twee dakvlakken samenkomen. Vallei: dit is vaak waar twee schuine dakvlakken aansluiten en naar binnen uitsteken. Ze staan ​​altijd op een lagere helling dan de aangrenzende dakvlakken. Dakkapel: dit is vaak een dakelement dat uit het dakvlak steekt. Het herbergt altijd een raam en voegt extra ruimte en licht toe aan de ruimte binnen. Abutment: Dit is vaak een plek waar het dakvlak de muur van het huis raakt in plaats van een daknok. Abutments komen vaak voor bij kleine woning toevoegingen, zoals deur luifels, erkers, aangebouwde schuren of garages. Heup: Dit is vaak waar twee dakvlakken op elkaar aansluiten en naar buiten uitsteken. Een dak met heupen heeft een geselecteerde shingle nodig, heup- en nokshingles genaamd, om de heupen te verbergen. Gevel: dit kan de driehoekige wand zijn onder twee dakvlakken. Het is belangrijk op te merken dat niet alle daken puntgevels hebben. Schildeinde: Het schilddak van het dak is het schuine dakvlak tussen twee dakschilden. Een piramidedak heeft vier schildvormige uiteinden. Een schilddak heeft slechts twee schildeinden. Geveltop: De dak muur is de rand van een dak boven de gevel. Dakrand: hier hangt vaak het dak over de angel van de buitenmuur.