Coderen en verpakkingen

Coderen wordt bij verschillende activiteiten gedaan. Zo kan iemand coderen als hij een website bouwt of als hij een ander computerprogramma opbouwt door middel van een code. Maar coderen is meer dan bouwen het is ook invoeren van een standaard en een formule. Coderen heeft te maken met een aantal nummers in een rij die een serie maken. Zo heeft een fiets bijvoorbeeld ook een serienummer, dit serienummer is tot een zekere zin uniek. Zo zullen het eerste aantal cijfers bestaan uit dezelfde als de rest van hetzelfde product. Maar de laatste of de laatste paar cijfers zorgen ervoor dat het product zijn eigen uniek code krijgt. Dit noemt men off line coderen, dit wordt ook gebruikt voor een houdbaarheidsdatum. Dan wordt er met een printer de uiterste houdbaarheidsdatum op het product geprint. Dit zorgt ervoor dat het product te onderscheiden is, zodat men weet dat het product eerder is gemaakt.

Maar printen op verpakkingen is meer dan alleen een houdbaarheidscode, het is heel het design. Zo ook de kant met de ingrediënten en de voorkant. Zodat het product duidelijk herkenbaar kan worden voor klant. Denk maar eens aan een zak chips, deze wordt door middel van een hot foil printer bedrukt. De hitte zorgt ervoor dat de verpakking bindt het design, dit meestal een dun laagje folie. Doordat deze samen worden gedrukt ontstaat de herkenbare verpakking. Voor particulieren zijn dergelijk printers niet rendabel en niet echt nodig, het zijn echte industriële printers die ervoor zorgen, dat bedrijven de verpakkingen zelf in hun eigen fabrieken kan maken. Maar er zijn genoeg bedrijven die deze verpakkingen voor hen laten maken, dit is simpelweg omdat het goedkoper is dan een printer, zij hebben vaak een minder grote oplage. Voor meer informatie over deze printers en andere codeer systemen kunt u de website van KBA Metronic bezoeken.

Voor meer info : http://www.kba-metronic.com/
Tagged : / /

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Een event organiseren is altijd een groot feest: je organiseert namelijk iets speciaals om iets te vieren. Toch komt er een hoop kijken bij het organiseren van een event. Een simpel etentje voor vrienden en familie eist al een heleboel organisatie. Als je iets groters organiseert, zoals een zakelijke event voor collega’s en zakenpartners komt er nog meer bij kijken. Maar dit mag de pret niet drukken!

Een aantal dingen die moeten worden voorbereid zijn bijvoorbeeld het eten en drinken, de muziek, de catering, de toespraken, de gastenlijst en de locatie zelf. Maar er zijn ook nog andere dingen waar je later geen spijt van zult hebben als je terugdenkt aan het event. Het komt namelijk maar al te vaak voor dat een event wordt georganiseerd en het één onwijs groot succes wordt, maar dat er naderhand niets tastbaars is overgebleven om nog iets van het succes te kunnen herbeleven.

Als je na het event nog wilt nagenieten en zelfs over een aantal jaar nog wilt kunnen laten zien wat voor geweldig event je hebt georganiseerd, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er goede foto’s worden gemaakt op het event. Natuurlijk zijn foto’s die met een mobiele telefoon zijn gemaakt door de gasten ook leuk, maar een top event verdient ook een top fotograaf.

Een professionele event fotograaf  als remydeklein.com zorgt er immers voor dat je naderhand foto’s krijgt die minstens even goed zijn als het event zelf. Daarnaast zijn ze van hoge kwaliteit en erg professioneel: zo kan je ze in het geval van een zakelijk event wellicht gebruiken op de website, de sociale media van het bedrijf of in de nieuwsbrief. Een goede foto laat namelijk perfect zien hoe geslaagd het event was. En als je er dan over vijf jaar aan terugdenkt heb je gelukkig de foto’s nog!

Voor meer info : http://www.remydeklein.com/