My Life Online
Image default
Fotografie

Een feest leuker maken met het huren van een photobooth

Wil jij ook jouw feest of evenement een boost geven door een geweldige en moderne photobooth te huren? Dan bent u hier aan het juiste adres, want Propfun is de plek waar je voor een goede prijs een photobooth kan huren voor een bepaalde periode. Met deze photobooths weet u zeker dat het feest een stuk gezelliger en leuker wordt, omdat jouw gasten ook een mooie herinnering kunnen maken op de avond zelf met leuke props en andere gekke filters.

Makkelijk een photobooth huren bij Propfun

Bij ons bedrijf is een photobooth huren net zo gemakkelijk als kleding kopen. Je gaat naar onze website en bekijkt ons gehele assortiment aan pakketten die we aanbieden. We hebben pakketten die goedkoper zijn en die alleen maar een digitale photobooth aanbieden met verlichting. Maar ook pakketten waar je iets meer voor betaald maar meerdere functies hebt voor de photobooth en daarbij ook nog eens meteen een print kan krijgen van de foto die net is gemaakt. Deze worden in polaroid vorm gemaakt, zodat je altijd die avond kan herinneren als een leuke avond. Daarbij hebben we ook nog props die bij bepaalde pakketten zitten die je kan bestellen erbij.

De beste service voor jou

Als je een photobooth bij ons neemt, dan zorgen wij ervoor dat deze bij jou op locatie komt. Nadat je de gehele offerte hebt ingevuld, dan nemen wij contact met jou op en vragen wij wat het adres is waar we deze moeten brengen. Daarbij overleggen we ook bepaalde tijden hoe laat we daar moeten zijn om het te brengen en op te halen. Deze dienst doen wij geheel kosteloos, omdat wij vinden dat service belangrijker is dan het product zelf en u verdient de beste service die er is. Want de klant is koning.

Propfun

Bent u benieuwd wat precies de verschillende pakketten inhouden of wilt u meer weten over het bedrijf en waar wij voor staan? Bekijk dan onze website via www.propfun.nl voor meer informatie over onze producten en waar wij u het beste mee kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

Coderen en verpakkingen