My Life Online
Image default
Gezondheid

Een kliniek kiezen

De bovenooglidcorrectie kosten kunnen aan de hoge kant zijn. Ze worden in bijna alle gevallen niet vergoed door je verzekering. Je zal de kosten dus zelf moeten kunnen dekken. Ik ga deze kosten vandaag bespreken, om jou op de hoogte te stellen van de prijzen. Ik heb de kosten van verschillende behandelaars naast elkaar gelegd om de goedkoopste er tussenuit te pikken. Door hevige concurrentie kunnen de prijzen flink van elkaar verschillen. Ik heb er twintig naast elkaar gelegd.

Als je de keuze wilt maken, moet de prijs die de kliniek aanbiedt een vlaagje concurrentie bevatten. Het is de bedoeling dat de klinieken gaan stunten met de prijzen om jou binnen te halen. Een scherpe prijs met veel aanbiedingen helpt hierbij. Toch moet je naast de prijs ook letten op het kwaliteit dat aangeboden wordt.

De prijs van bovenooglidcorrecties kan bij de verschillende aanbieders erg uiteen lopen. Ook verschilt de prijs voor een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie. De goedkoopste behandeling kost rond de 800 euro. Dit is voor het bovenooglid. De duurste behandeling kost ongeveer 1600 euro.  

Een onderooglidcorrectie is het duurste van de twee. De kosten beginnen bij 1100 euro en lopen op tot 1900 euro. Als je van plan bent om alle twee je oogleden te laten behandelen kun je dit het beste tegelijk doen. Dit scheelt namelijk in de kosten. Je bent in totaal minder kwijt als wanneer je het in twee losse beurten doet. De goedkoopste combinatiebehandeling kost 2000 euro, en de duurste die ik kan vinden kost 3000 euro.

De prijs spreekt niet altijd voor het kwaliteit, hou dit in je achterhoofd. Het is belangrijk dat de operatie wordt uitgevoerd in een stabiele omgeving met de juiste gereedschappen. Wees zeer kritisch als je een bezoekje aan de kliniek brengt. Hou een goed gesprek met de desbetreffende arts en controleer eventueel de operatiekamers.

Voor meer info : http://faceland.nl