Tuinkabouters voor mensen die niet van tuinkabouters houden

Tuinkabouters, je houdt er van of je haat ze. Een gulle middenweg lijkt er in dit verhaal niet te zijn. Liefhebbers vinden het sprookjesfiguur met zijn guitige gezichtje en grote puntmuts schattig, terwijl tegenstanders dezelfde kenmerken gebruiken om het kleine mannetje eens even flink af te kraken. Waarom heeft iedereen toch zo’n uitgesproken mening over tuinkabouters???

Dat blijft gissen. Misschien is het ook gewoon niet stoer om van tuinkabouters te houden. Maar ik moet toegeven dat tuinen waar er hier en daar een kaboutertje tussen de plantjes staat, vaak sprekender is dan een tuin zonder tuinbeelden. Natuurlijk moet je niet overdrijven en van je tuin een compleet pretpark maken. Maar als je enkele kabouterbeelden tussen je planten zet creëer je toch een wat levendiger tuin.

Tuinkabouters voor mensen die een hekel aan tuinkabouters hebben

Toch is er een site waar je tuinkabouters kunt vinden voor mensen die een hekel aan kabouters hebben. En het zal je verrassen… Maar als je iemand die normaliter een hekel aan kaboutertjes heeft, zo’n kabouterbeeld geeft, zal hij of zij het cadeau omarmen, er het mooiste plekje van de tuin aan geven en je eeuwig dankbaar zijn! Je zult je afvragen waarom deze mensen die eerst een hekel aan de tuinkabouter hadden, het figuurtje met die grote puntmuts nu ineens wél leuk vinden. Nou dat zal ik je vertellen….

Op deze site vind je namelijk tuinkabouterbeelden die gruwelijke dingen in hun kabouterleven moeten doorstaan. Eén van de ontwerpen is een tuinbeeld van een kat met in haar bekje een half opgegeten tuinkabouter. Onder haar pootje drukt ze er nog net eentje plat en in haar staart hangen nog wat kabouters die de slagpartij tot nog toe overleefd hebben. Kijk dit soort sensatie mag de tegenstander van de tuinkabouter graag zien. Hier kan hij de humor wel van in zien en zo’n beeld, wat natuurlijk reacties gaat uitlokken, wil hij wel op een prominent plekje in de voortaan zetten.

Een ander tuinkabouterbeeldje waar je mensen die niet van kabouters houden blij mee kunt maken is er een waarbij de kabouter plat voor over op zijn buik ligt. En waarbij je in zijn rug een mes ziet zitten. Het is weliswaar een beetje luguber, maar er blijkt gewoon vraag te zijn naar dit soort items. Zoveel vraag zelfs dat fabrikanten er speciale dure mallen voor laten maken om ze te kunnen produceren. Sommige mensen vinden het misselijkmakend en echt niet kunnen, maar met name jong volwassenen zien hier wel een fleugje humor in. En we kunnen er ook wel heel dramatisch over gaan doen. Maar dan moet je ook de tv niet aan zetten omdat zich daar op dat beeld ook alleen maar drama afspeelt.

Wat vind jij van dit soort tuinkabouters? Vind je ze leuk, moet het kunnen? Ken je toevallig iemand die er heel blij mee zou zijn??

Het beste baby speelgoed van 2018

Pasgeborenen hebben eigenlijk geen speelgoed nodig, omdat slapen en eten hun belangrijkste interesses zijn. Maar rond de drie maanden zien veel ouders hun baby’s ‘wakker’ worden en meer geïnteresseerd raken in de wereld om hen heen; dit is een goed moment om hen kennis te laten maken met leuk speelgoed en leuke activiteiten om ze bezig te houden.

Met welk soort speelgoed moeten baby’s spelen?

Realistisch gezien spelen baby’s graag met huishoudelijke artikelen zoals houten lepels en plastic voedselcontainers, dus je moet je niet overweldigd voelen als je de bank op speelgoed verliest. Het beste speelgoed voor baby’s heeft een kleurrijk contrast voor het ontwikkelen van ogen en aantrekkelijke kleuren voor kleine handen. En omdat baby’s de wereld vaak verkennen door nieuwe items in hun mond te stoppen, moet al het speelgoed veilig zijn om op te kauwen. We raden je aan te registreren voor ten minste een paar leuke en heldere speelgoed dat van pas zal komen om een kieskeurige baby afleiden of buik tijd aangenamer te maken. Of u nu op zoek bent naar eenvoudig in de hand gehouden speelgoed voor de speeltijd of rustgevend amusement voor het slapengaan, wij hebben een verscheidenheid aan geweldige keuzes waaruit u kunt kiezen.

Beste speelgoed voor ontwikkeling

Manhattan Toy Toy: Dit kleurrijke lusspeelgoed is de perfecte maat voor kleine handjes en heeft een zachte textuur voor de kleintjes om aan te knagen. Het kan zelfs worden gekoeld tot een koele temperatuur om gevoelig tandjes tandvlees te kalmeren. Hoewel het eenvoudig is, vinden veel ouders hun baby’s gebiologeerd door het geratel en de kleuren. Hij is ook licht genoeg om vanaf jonge leeftijd mee te spelen.

Lamaze Jacque The Peacock: We houden van Lamaze-speelgoed! Al hun speelgoed is gemaakt met de sensorische ontwikkeling van een baby in het achterhoofd. Jacque de pauw heeft een kleurrijk ontwerp, kenmerkende crinkly veren voor stimulatie. Jacque beschikt ook over rammelgeluiden en een clip voor onderweg.

Lamaze Octotunes Musical Toy: Deze pluche octuopus speelt een differnet muzieknummer voor elke tentakel. De zoete gelaatsuitdrukking en de verschillende kleuren helpen uw kleintje te leren focussen op een gezonde oogontwikkeling en coördinatie. Het wordt ook geleverd met een songboek met kleurcodes dat je baby kan lezen als ze ouder worden.

Vulli Sophie the Giraffe Teether: Sophie is super populair geworden – en niet zonder reden. De hoog contrast vlekken zijn zichtbaar voor je baby vanaf een zeer jonge leeftijd en de zachte rubber is zacht op jong tandvlees. Hij piept (vergelijkbaar met een kauwspeeltje voor honden), en de nek en benen zijn buigzaam genoeg voor een baby om gemakkelijk te buigen en bijten.

Cloud B Plush Sleep Sheep Sound Machine: Uw pasgeborene laten slapen is een uitdaging en dit slaperige lam is een fantastisch slaapmiddel voor uw baby. Met 8 rustgevende melodieën en witte ruis klinkt dit een favoriet speelgoed voor het slapengaan. Bovendien ontdekte een wetenschappelijk onderzoek over dit speelgoed dat baby’s binnen 5 minuten in slaap vielen als reactie op de Slaapschapen.

Kiezen wat goed voor je is

Hoewel speelgoed geen noodzaak is voor je nieuwe kleintje, kunnen ze nog steeds heel leuk zijn. En vrienden en familie vinden het leuk om schattig, gedenkwaardig speelgoed uit je register te kopen. Kies, afhankelijk van je budget en stijl, een (of meerdere!) Die deel uitmaken van vele gelukkige tijden! Wilt u overige babyspullen kopen, kijk dan even bij Babylush!

Voor meer info :