My Life Online
Image default
Muziek

Boek nu een vrouwelijke dj voor jouw feestje

Jouw feestje wordt leuker wanneer je een vrouwelijke dj inhuurt. Geeft jij binnenkort een feestje en heb je de muziek voor de avond nog niet geregeld. Wil je niet knoeien met cd’s of een Spotify lijst, dan is het misschien wat voor jou om een dj in te huren. Dit kan een mannelijke dj zijn, maar dit kan natuurlijk ook een vrouwelijke dj zijn. Tegenwoordig zijn er namelijk veel meer dj’s die vrouw zijn. Vroeger zag je dit veel minder vaak en werd het beroep dj gezien als een mannelijk beroep. Dit is nu helemaal niet meer zo, iedereen kan dj zijn of je nou man bent of vrouw. Op feestjes zie je nu vaak ook vrouwelijke dj’s achter de draaitafel staan of duo’s van een man en een vrouw. 

Verschillende muziek genres

Een vrouwelijke dj kan gespecialiseerd zijn in een muziek genre, welke zij voornamelijk draait. Dit kan techno zijn, house en hardcore. Maar het kan natuurlijk ook R&B zijn, hiphop en 90’s. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer muziek genres waarin een vrouwelijke dj gespecialiseerd kan zijn. Ook zijn er dj’s die het genre draaien, wat jij graag wilt horen. Of ze draaien verschillende genres door elkaar heen, zodat er voor iedereen muziek is die zij leuk vinden. Daarnaast zijn er ook dj’s die gespecialiseerd zijn in karaoke en in hun dj uitrusting ook een microfoon meenemen. 

Extra effecten

Een vrouwelijke dj kan extra effecten met zich meebrengen. Denk aan discolichten en een rookmachine. Deze attributen zorgen ervoor dat jouw feestje nog leuker en specialer wordt. De vrouwelijke dj kan zelfs de sfeer van het café, de kroeg of de club nabootsen. Het is maar net wat je wilt en hoeveel geld je aan je feestje uit wil geven.