My Life Online
Image default
Woning en Tuin

De webshop voor zuinige en dimbare led lampen!

Bent u op zoek naar een webshop waar u zuinige en dimbare led lampen kunt kopen? Dan bent u hier aan het goede adres. Bij de ledlampenfabriek.nl vind u een ruim aanbod led verlichting. Hier vind u voor vrijwel elk lamp een geschikte led vervanger.

 

Waarom overstappen op led?

Het overstappen op led verlichting kan een enorme besparingen oplevert. Een halogeenspotje verbruikt bijvoorbeeld 50 watt waar een led spot met dezelfde lichtopbrengst slechts 6 watt verbruikt. Dit is een besparing van z’n 90 procent. Daarnaast gaan de led lampen minder snel stuk door de stabiele elektronica in de lampen. Vergeleken met halogeen gaan led lampen 10 keer zo weinig defect. Daardoor hoeft u dus veel minder vaak lampen te vervangen. Bovendien worden led lampen nauwelijks warm waardoor u nooit meer uw vingers brand bij het vervangen van een spotje.

 

Waar op letten bij het kopen van led?

Als u led lampen gaat kopen dan is dat vaak niet eenvoudig. Door de vele technische termen komen mensen er vaak niet uit. U kunt natuurlijk altijd op het wattage letten. Om de lichtopbrengst af te lezen kunt u echter beter letten op het aantal lumen. Daarnaast is natuurlijk het voltage de led lamp belangrijk. Ook het type leds dat wordt gebruikt is vaak van belang. Er zit hierbij veel verschil in kwaliteit.

Wacht niet langer en begin ook met besparen, stap nu over op zuinige led verlichting en uw energierekening kan enorm omlaag in het nieuwe jaar.

Voor meer info : http://www.ledlampenfabriek.nl