My Life Online
Image default
Woning en Tuin

Dieet tegen Prikkelbare darm

Het prikkelbare darm syndroom is een vervelende aandoening die er voor zorgt dat je constant prikkels hebt in je darm waardoor constipatie of obstipatie wordt veroorzaakt. Op de website van Dieet PDS vind je voedingstips vind om je darmkanaal weer op gang te brengen.

 

Wat is constipatie en obstipatie?

Als je darmen niet naar behoren werken kan er constipatie of obstipatie ontstaan. Bij constipatie moet u contstant naaar de wc. Bij obstipatie is dat juist het tegenovergestelde, dan is je darmkanaal verstopt als het ware.

 

Hoe kan ik van PDS af komen?

Er zijn vele tips en trucs om de oorzaken van PDS tegen te gaan. Het is echter erg lastig om de prikkelbare darm helemaal te verhelpen. Onderzoekers hebben helaas nog geen medische wonderoplossing bedacht tegen dit probleem. Het belangrijkste is de voeding. Zo lang u leeft naar de stricte voedingsregels van het PDS dieet krijgt u al snel minder last van de prikkelbare darm. Daarnaast kunt u voedingssupplementen inzetten om je juiste stoffen toe te voegen aan uw dieet. Het gaat hier om volledig natuurlijk supplementen.

 

Lees nu alle tips op onze website en zorg dat u minder last van uw darmen krijgt!

Voor meer info : http://www.dieetpds.nl