My Life Online
Image default
Woning en Tuin

Led inbouwspots voor de badkamer

Bent u op zoek naar zuinige led inbouwspots voor in de badkamer of buiten? Dan bent u bij Getled aan het goede adres. Hier vind u een ruim assortiment led inbouwspots, led spots en complete inbouwsets.

 

Veilig en vertrouwd. 

De led inbouwspots die u hier vind zijn allemaal uitvoerig getest op kwaliteit en levensduur. Daarnaast zijn de spots met name geselecteerd op de beschermingsgraad. Led spots voor in de badkamer of buiten moeten namelijk een bepaalde beschermingsgraad hebben om aan te tonen dat de spots tegen vocht bestendig zijn. De meeste inbouwspots in ons assortiment hebben een IP44 beschermingsgraad. Dit betekent dat de spots spatwaterdicht zijn. Niet helemaal waterdicht maar zeer goed bestendig tegen vocht. 

 

Voordelen van led inbouwspots.

Led spots hebben vele voordelen ten op zicht van traditionele halogeenspotjes. Het grootste voordeel is natuurlijk dat led spots een stuk zuinige zijn. Hierdoor kunt u tot wel 90 procent stroom besparen op uw verlichting. Daarnaast gaan led spots minder snel kapot en kennen ze een veel langere levensduur. Led inbouwspots worden daarnaast nauwelijks warm zodat u nooit meer uw vingers brand. Deze led inbouwspots zijn eenvoudig op dezelfde manier te installeren als traditionele inbouwspotjes.

 

Ga naar Getled.nl

Waar wacht u nog op? Heeft u ook nog veel halogeenspots in huis? Vervang deze door zuinige led spots!

Voor meer info : http://www.ledlampenfabriek.nl