My Life Online
Image default
Woning en Tuin

Led spots en accessoires!

Bent u op zoek naar zuinige led vervanger voor de energieverslindende spotjes in uw huis? Dan bent u hier bij de juiste leverancier. Op LED-inbouwspots.nl vind u een ruim assortiment led spotjes, inbouwspots en accessoires. Voor vrijwel elke spot vind u hier een geschikte led vervanger. 

 

Soorten led spots

In ons assortiment vind u losse led spots met vrijwel elke fitting. 230V GU10 spotjes en 12V MR16 spots bijvoorbeeld. Ook led spots met een E14 of E27 schroeffitting. De meest populaire producten in ons assortiment zijn echter de led inbouwsets. Deze voordelige sets worden altijd geleverd inclusief assortiment zoals een dimbare driver. Deze sets kunt u ook eenvoudig dimmen met een van de vele dimmers uit ons assortiment.

 

Voordelen van led

Door de vele voordelen van led verlichting stappen steeds meer mensen over. Het grootste voordeel van led spots is natuurlijk het lage stroomverbruik. Hierdoor wordt de investering vanzelf terug verdient. Daarnaast is de levensduur van een led spot ook nog eens veel langer.

 

Ook de nodige accessoires

Naast een ruim assortiment led spots vind u bij ons ook de nodige accessoires om uw led lampen te dimmen bijvoorbeeld. Inbouwdimmers en schakelaars vind u hier ook transformatoren voor inbouwspots. Hiermee kunt u gemakkelijk de 12V led spots aansluiten op het gewone lichtnet. 

 

Wacht niet langer en begin ook met besparen. Vervang nu al uw spotjes door zuinige led verlichting.

Voor meer info : http://www.led-inbouwspots.nl