Salland zorgpolis 2019

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die meer doet dan alleen een goede zorgverzekering bieden? Dan is een regionale zorgverzekeraar zoals Salland de juiste keuze voor u. Salland zet zich in Overijssel en Gelderland in voor kwaliteitszorg. Als u woont in deze omgeving, kunt u profiteren van alle voordelen die Salland te bieden heeft. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een lage premie, ongeacht uw leeftijd of gezondheid. Ook de zorgpolis 2019 is zeer betaalbaar. En toch kunt u jaar in jaar uit rekenen op de beste zorg dicht bij huis. Dat is waar Salland voor staat.

Aanvullende- en tandartsverzekeringen

Bij Salland kunt u een basisverzekering afsluiten, die eventueel uitgebreid kan worden met een aanvullende verzekering. Salland heeft vijf aanvullende verzekeringen samengesteld. De nieuwste hiervan is de Compact verzekering, die vergoedingen geeft voor fysiotherapie, tandheelkunde en spoedeisende zorg in het buitenland. Dit is de enige aanvullende verzekering waarmee een deel van uw tandartskosten gedekt worden, zodat u geen aparte tandartsverzekering hoeft af te sluiten. Als de Compact niet de vergoedingen biedt die u nodig heeft, dan kunt u kiezen uit één van de andere vier aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen.

Zorg van kwaliteit

Om er zeker van te zijn dat u zorg van kwaliteit ontvangt in uw regio, zet Salland zich op verschillende manieren in. We gaan zelf in gesprek met heel veel verschillende zorgaanbieders in de omgeving, om goede afspraken te kunnen maken over de zorg. Daarbij besteden we uw zorgpremie op een nuttige manier, namelijk door deze grotendeels te investeren in de zorg. En omdat we niet gericht zijn op het maken van winst, kunnen we er toch voor zorgen dat de zorgpremie laag blijft. Wilt u meer weten over de zorgverzekering van Salland, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Voor meer info : https://www.salland.nl

Spiritueel Ontwikkelen in de Spirituele Community

Spirituele community
Heb je het gevoel dat er meer is? En wil je meer weten over spiritualiteit? Stel je vragen dan in de spirituele community. Hier worden al je vragen over spirituele onderwerpen beantwoord. De community is ook de juiste plek om jouw spirituele ervaringen uit te wisselen. Je ontmoet hier allemaal gelijkgestemden die ook meer willen weten over spiritualiteit, mediums en paragnosten.

Werk aan je geest
De meeste mensen associëren spiritualiteit met iets zweverigs of vaags, terwijl dat het helemaal niet is. Het is geloven in het onzichtbare en een zoektocht naar betekenis en de waarheid. Het woord spiritualiteit is afkomstig van het Latijnse woord spiritus dat geest betekent. Bij je zoektocht naar spiritualiteit werk je dus aan je geest. Onze spirituele community is daar de uitgelezen plek voor.

Op zoek naar meer spiritualiteit in je leven
Een groot voordeel van de spirituele community is dat je via facebook een account kunt aanmaken. Je hoeft dus geen nieuw e-mailadres of wachtwoord te verzinnen om in te loggen. Superhandig dus. Ben je op zoek naar meer spiritualiteit in je leven? Dan ben je van harte welkom bij de spirituele community.

Meer weten over onze spirituele community?
Wil je meer weten over onze spirituele community? Breng dan eens een bezoekje Je kunt er gratis lid van worden en zit helemaal nergens aan vast. De community is opgebouwd uit meerdere pagina’s, zoals een forum. Hier kun je al je vragen stellen en je ervaringen delen. Bovendien leer je een hoop nieuwe mensen kennen. Wie weet maak je hier wel vrienden voor het leven.

Voor meer info : https://spirituelecommunity.nl

Op zoek naar kwalitatief hoogstaande zorg? Raupp Vlagtwedde is wat voor u

Raupp Vlagtwedde 

Bent u opzoek naar een betrouwbare huisartsenpraktijk? Bekijk dan eens Raupp in Vlagtwedde. Deze praktijk is gevestigd in een modern, ruim en goed uitgerust praktijkpand. Daarnaast heeft deze praktijk een eigen apotheek waardoor u niet nog naar een ander bedrijf hoeft te rijden wanneer er bekend is welke medicijnen u nodig heeft. Hierdoor kunnen goede keuzes worden gemaakt wat betreft uw gezondheid. Naast huisartsen heeft deze praktijk ook psychologen, diëtiste, assistentes en praktijkverpleegkundigen. Kortom, hier kan u uw beste hulp halen. De werknemers hebben allemaal een diploma en veel ervaring en kennis. Zij zullen u helpen waar ze kunnen. Het team van huisartspraktijk Raupp in Vlagtwedde staat bekend om betrouwbaar, laagdrempelig, moderne en kwalitatief hoogstaande huisartsenzorg. 

De kwalitatief hoogstaande zorg van Raupp Vlagtwedde

Goede communicatie tussen patiënt en huisarts staan bij hun centraal. Door goed te luisteren naar uw verhaal en door de koppeling van hun deskundigheid komt er een goede diagnose uit waarbij de u zo goed mogelijk geholpen wordt, of verwezen wordt naar een behandelaar. Wanneer u net bent komen wonen in Vlagtwedde of omgeving dan kan u altijd bij huisartsenpraktijk Raupp terecht. Hierdoor heeft u altijd een huisarts in de buurt waar u veilig en vertrouwd met al uw problemen terecht kan.

Voor meer info : https://www.huisartsenpraktijkraupp.nl/huisartsenpraktijk/praktijkinformatie/