My Life Online
Image default
Aanbiedingen

Hele goedkope badkamertegels

Het inrichten van de badkamer word een stuk goedkoper wanneer je gebruik kunt maken van goedkope badkamertegels. Voor veel mensen vallen de badkamertegels juist duur uit bij een renovatie.

Outlet winkels bezoeken

Voor goedkope badkamertegels is het handig om een aantal outlet winkels te bezoeken. In een outlet winkel zitten er hoge kortingen op de tegels waardoor je wel heel goedkope badkamertegels kunt kopen. De hoge kortingen zijn mogelijk doordat een outlet vaak de badkamertegels direct bij de fabrikant inkoopt. Dit is natuurlijk veel goedkoper dan wanneer ze het door tussenpersonen moeten inkopen. Helaas is het voorraad wel beperkt dat een outlet winkel kan inkopen bij de fabrikant.

Resten van productie

De fabrikant verkoopt namelijk eerst aan vaste leveranciers die het weer doorverkopen aan groothandels. Een fabriek kan alhoewel niet alles verkopen omdat er vaak te veel geproduceerd word. Wat er overblijft, verkopen ze daarom door aan een outlet winkel zodat ze geen verlies maken. Een outlet winkel verkoopt dan goedkope badkamertegels direct aan de consument. Soms hebben de fabrikant en de outlet winkel een samenwerkingsovereenkomst. In plaats van goedkope badkamertegels inkopen delen ze de winst later. Hoe de winst opgedeeld word is afhankelijk van het soort overeenkomst die ze afsluiten.

Voor meer info :