My Life Online
Image default
Aanbiedingen

Het perfecte kinderfeestje organiseren? 3 fantastische ideeën

Het plannen van een speciale gelegenheid voor je kind kan een hele opgave zijn. Je wilt er zeker van zijn dat al hun vriendjes plezier hebben, dat het een gebeurtenis is die ze zich zullen herinneren, en dat het binnen je budget past. We hebben een aantal leuke ideeën voor kinderfeestjes op een rijtje gezet, die ervoor zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft!

 

Zwemfeestje

Ik zeg niet wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee. Niet alleen is het zwemfeestje relatief betaalbaar als je gratis of met korting toegang kunt vinden, maar zwemmen is zo’n leuke manier om kinderen wat van hun energie in de zon kwijt te kunnen! Om ervoor te zorgen dat iedereen genoeg hapjes en drankjes heeft, kun je ervoor kiezen om eten van thuis mee te nemen of de catering te plannen met de locatie. Kinderen kunnen met hun zeer brede fantasie altijd zelf leuke spelletjes bedenken om te doen, dit is gegarandeerd een hit!

 

Bowlingfeest

Een ander klassiek kinderfeest idee is bowlen! Het is perfect voor groepn van alle groottes, omdat je het aantal banen en spelers gemakkelijk kunt aanpassen, afhankelijk van hoeveel mensen er aanwezig zijn. Net als bij zwemfeestjes geven de meeste bowlingbanen korting voor grotere groepen en je hebt eigenlijk geen materiaal nodig, dus vergeet niet naar eventuele specials te vragen als je reserveert. Plus, er zijn vaak genoeg activiteiten tussen de beurten door, zoals flipperen of air hockey spelen en ook genieten van heerlijk eten van hun menu-opties.

 

Laser Tag Party

Als je iets meer hightech wilt dan traditionele sport- en spel feestjes, is lasergamen voor kinderen misschien wel je beste keuze! Veel lasertagfaciliteiten bieden tegen een meerprijs privékamers aan, waardoor het gemakkelijker is om de gasten tijdens het spel in de gaten te houden en ouders hun kinderen tijdens het evenement beter in de gaten kunnen houden. Op de meeste plaatsen kun je ook eten krijgen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het inpakken van snacks terwijl je je kleintjes ziet rondrennen!

 

https://www.bubbelbal.nl/