My Life Online
Image default
Adverteren

Vazen in de keuken

Vazen zijn tegenwoordig bijna onmisbaar in vrijwel elk huishouden. Je kunt ze bijna overal voor gebruiken en ze staan gewoonweg bij elk interieur. Ze halen sfeer naar boven en geven je woonkamer al snel een huiselijke uitstraling, ze geven je het gevoel dat je graag thuis wilt komen. Maar is een vaas alleen geschikt voor in de woonkamer? Veel mensen zullen: ja antwoorden. Ze weten immers niet beter: vazen worden inderdaad ook veelal in de woonkamer gezet en dat geeft ook een hele leuke uitstraling, maar wij kennen een plek waar een vaas zich nog beter thuis voelt: de keuken! Nieuwsgierig geworden naar de reden hiervan? Lees dan snel verder.

Vazen in de keuken: onmisbaar en functioneel

De keuken is misschien wel een van de fijnste plekken in het huis. Wist je dat in veel landen de keuken als woonkamer wordt gebruikt? Hier komen families bijeen en genieten van heerlijk eten om lekker bij te kletsen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vazen in de keuken ideaal zijn om wat meer sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan kleine smalle vaasjes met in iedere vaas een bloementje: dat geeft een heel speels karakter aan je keuken. Wat veel mensen echter niet weten is dat vazen ook heel functioneel kunnen zijn in de keuken. Misschien heb je het wel eens gezien in bekende kookprogramma’s: koks die hun kruiden of droge producten bewaren in een doorzichtige glazen vaas. Denk bijvoorbeeld aan rijskorrels of laurierblaadjes. Maar je kan ze ook gebruiken om je messen in te bewaren. Hoe? Vul een vaas vol sateprikkers en steek hier je messen in: geen dure messenblokken meer en het staat nog eens heel modern!

Vazen in de keuken: verschillende formaten

Ben je opzoek naar vazen voor in de keuken en wil je een bepaald formaatje of modelletje? Bekijk dan snel ons brede assortiment op Flowertools en bestel vandaag nog de leuke bloemenvazen, gewoon lekker online.

Voor meer info : http://flowertools.nl/vazen/