My Life Online
Image default
Adverteren

Whiskey glazen in Nederland

In Nederland is het vrij lastig om whiskey glazen aan te schaffen. Dit is eigenlijk een gemiste kans voor onze economie. Om dit helder uit te leggen heb ik als liefhebber wat statistieken op een rijtje gezet. Over het algemeen gesproken verkopen ze in de winkels drie type glazen. Wijnglazen, bierglazen en gewone glazen. Een echte markt voor whiskey glazen is er nog niet als je kijkt naar een gemiddelde Blokker of Action. Sterker nog je wordt gewoon met een sapglas afgescheept. Maar waarom zijn whiskey glazen zo lastig verkrijgbaar in Nederland?

Whiskey glazen in Nederland: Hoe goed doet het drankje het nu eigenlijk?

We pakken Google erbij om een beetje een indruk te krijgen van whiskey glazen in Nederland. Liefhebbers van whisky willen natuurlijk ook graag een goed glas erbij. Gemiddeld wordt er zo’n 40.000 keer op whiskey glazen gezocht. Dit betekent dat Nederland flink wat potentiële klanten misloopt. We hebben het hier alleen over klanten die puur op internet zoeken. Wat dacht je van winkels waar whiskey glazen niet verkocht worden? Geloof me liefhebbers lopen stad en land af en dit zie je terug in de druk bezochte whisky beurzen. Fijnproevers gaan hier aan de slag met hun nosing glasses om de verschillende smaken te proeven en te ruiken.

Whiskey glazen verplicht online blijven bestellen.

Voorlopig lijkt Nederland nog niet toe aan winkels waar whiskey glazen verkocht worden. Al helemaal niet in een Blokker of Marskramer. Ondanks de populariteit lijkt Nederland er echt nog niet helemaal klaar voor te zijn. Gelukkig is hier een oplossing voor en dit is online bestellen. Op het internet is whiskey echt tot een specialisme onder de whisky nerds uitgegroeid. Online bestellen is dus helemaal niet zo’n gek idee als echte liefhebber. Op het internet blijft de vraag naar de glazen groot en gelukkig zijn er verschillende speciaalshops waar je als liefhebber gewoon terecht kan.

Voor meer info : http://www.whiskeyglazenshop.nl