My Life Online
Image default
Auto

Bedrijfsauto nodig? Misschien is leasen een idee

Als je altijd een auto nodig hebt voor je werk, kom je vroeg of laat altijd een keer zonder te zitten. Wat is dan verstandig? Een volledig nieuwe wagen aanschaffen, of beter een bedrijfsauto leasen? Natuurlijk moet je die beslissing altijd nemen voor de situatie die jou het beste uitkomt, maar leasen kan zo zijn voordelen hebben. Als je goed op de prijzen let, is het vaak al snel mogelijk om een auto te vinden die als leaseauto een stuk goedkoper uitvalt dan wanneer je hem zou kopen.

Kan goedkoper

Goedkoper? Ja, inderdaad. Natuurlijk betaal je een vast bedrag per maand, maar daar zit dan wel alles in: alle garanties, verzekeringen en vaak ook wel het onderhoud of een deel daarvan. Je moet wel een poosje blijven leasen om er voordeel uit te halen, maar zeg nou zelf: dat zal toch geen enkele moeite kosten als de voorwaarden zo gunstig zijn? Voldoet de bedrijfsauto niet meer aan de eisen, dan wordt deze zo snel mogelijk door een nieuwer exemplaar vervangen en heb je er geen omkijken meer naar. Als je deze voordelen allemaal bij elkaar optelt, kom je er vaak achter dat leasen je uiteindelijk minder geld kost dan kopen.

Geen zorgen

Ook heel prettig aan een leaseauto is dat er zoveel aspecten aan zijn waarover je je – in tegenstelling tot bij een zelf gekochte auto – nooit druk hoeft te maken. Of hij wel veilig is bijvoorbeeld, en of hij onderhoudsvriendelijk is en een beetje zuinig rijdt. Vervangend vervoer bij pech is bovendien supersnel geregeld. En als je zelf een beetje bent uitgekeken op de auto, zul je geen moeite hebben om hem weer in te ruilen voor een andere. Zo hou je als ondernemer veel meer tijd over voor datgene waar je goed in bent: ondernemen.

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/