My Life Online
Image default
Auto

Theorie les en examen op 1 dag

Voor iedereen die op zoek is naar een vertrouwd adres voor een theoriecursus in Den Haag: welkom bij 123 Theorie! Bij ons kan echt iedereen terecht. Of je nu dyslexie hebt of ADHD, last hebt van faalangst of het moeilijk vindt je goed te concentreren. Ons slagingspercentage is zeer hoog en dat komt mede door de opzet van onze cursus.

Binnen 1 dag je theorie halen

Stel je doet er weken of misschien zelfs maanden over om de verkeersregels en de betekenis van verkeersborden te leren. Die kennis blijft niet zomaar hangen en kan best voor een deel verloren zijn gegaan als je aan het examentafeltje zit. Dit is precies de reden dat wij de cursus en het examen op een en dezelfde dag plannen. ’s Morgens krijg je les van zeer kundige en bijzonder aardige docenten. Dit gebeurt in groepsverband en dus niet individueel. Voordeel hiervan is dat jullie elkaar dingen kunnen uitleggen en elkaars vragen kunnen beantwoorden. Na deze leerzame én gezellige ochtend gaan jullie richting CBR-examenlocatie!

Door heel Nederland

123 Theorie geeft natuurlijk ook een theoriecursus in Barendrecht en omgeving. Dus als jij daar woont, of vlak in de buurt misschien, meld je dan snel aan! Vraag maar eens om je heen, dan zul je merken dat veel mensen van ons gehoord hebben en misschien ook wel geslaagd zijn bij ons. De docenten die de cursus geven komen uit de praktijk. Ze weten hoe het er aan toe gaat bij de examens. En ze zijn op de hoogte van het soort vragen dat gesteld wordt. Om je zelfvertrouwen te geven, krijg je de gelegenheid uitgebreid te oefenen met echte examenvragen. Je zult ervaren dat het allemaal reuze mee valt. Heb je nog vragen, laat het snel weten via info @ 123-theorie.nl, 085 060 1230 of 0629 99 99 62.

Voor meer info : https://www.123-theorie.nl/