My Life Online
Image default
Auto

Gesloten bestelwagen Volkswagen Caddy

Een oude bekende in een nieuw jasje is de Volkswagen Caddy gesloten bestelwagen. Deze auto van betrouwbare Duitse kwaliteit is al jaren geliefd bij vakmensen die dagelijks vele kilometers moeten maken om hun werk uit te voeren. De praktische gebruiksmogelijkheden van de Caddy zijn bijna eindeloos en bij de ontwikkeling van de nieuwste modellen is goed nagedacht over veiligheid, comfort en duurzaamheid. Innovatieve technieken zijn toegepast om de rijervaring te optimaliseren en de gebruikskosten zo laag mogelijk te houden. Een Volkswagen Caddy leasen zou daarom voor iedere ondernemer een logische keuze moeten zijn.

Assistentiesystemen voor optimale veiligheid

De nieuwe Volkswagen Caddy beschikt over talloze assistentiesystemen die zorgen voor optimale veiligheid tijdens het rijden. Zo beschikt de Caddy over Light Assist. Dit is een systeem dat automatisch overschakelt naar groot licht, wanneer je boven de 60 km in het donker rijdt. Zodra er tegenliggers aan komen, wordt het grote licht ook weer automatisch uitgeschakeld. Een andere techniek ten behoeve van het veilig rijden, is de Vermoeidheidsherkenning. Stuurbewegingen worden geanalyseerd en bij een afwijkend patroon is een waarschuwingssignaal te zien en te horen, dat de bestuurder laat weten dat hij beter een pauze kan nemen.

All inclusive lease

Er zijn genoeg verschillende lease vormen, waar je uit kunt kiezen. De meeste ondernemers kiezen echter voor een operational lease contract. Dit houdt in dat de leasemaatschappij alle zorgen en kosten op zich neemt tegen een vast maandbedrag. Het enige wat je zelf nog moet doen, is tijdig tanken. Het onderhoud en de reparaties worden geregeld door de leasemaatschappij, evenals vervangend vervoer bij schade. Zo hoef je zelf nergens achteraan en weet je zeker dat de continuïteit van je bedrijf in zulke situaties geen gevaar loopt. Fijne bijkomstigheid is nog dat de leasekosten financieel aftrekbaar zijn. De auto blijft wel eigendom van de leasemaatschappij.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen