My Life Online
Image default
Auto

Het leasen van een bestelwagen

Wanneer je veel werk buiten de deur doet, dan is het gemakkelijk als je de materialen die je hiervoor nodig hebt gemakkelijk kunt vervoeren. Dit komt immers je mogelijkheden als ondernemer ten goede. Daarom is het altijd belangrijk dat je de juiste auto kiest. Een bestelwagen leasen zal dan eigenlijk onvermijdelijk zijn. Dit is immers het model dat het meest geschikt is voor ondernemers. Bovendien is kiezen voor lease over het algemeen zakelijk de meest aantrekkelijke optie. Dit is dan ook de reden waarom het al zo lang zo populair is in Nederland onder ondernemers en zzp’ers.

Het soort auto leasen bij zakelijk leasen 

Leasen geeft je als ondernemer zeer veel mogelijkheden. Omdat je betaalt per maand kan je dus ook beter zoeken naar een auto die exact geschikt is voor jouw type werkzaamheden. Vaak kan je hem dan ook nog eens direct door de leasemaatschappij naar wens laten inrichten. Dit betekent bijvoorbeeld dat er voor inbouw wordt gezorgd. Denk aan vakken of kasten die je nodig hebt om spullen, materialen en gereedschap in te kunnen opbergen. Wanneer je zelf een auto koopt komen dit soort kosten en vervolgens nog eens extra bovenop. De kosten zijn beter te beheersen op deze wijze.

De financiële factor

De belangrijkste reden waarom er voor lease wordt gekozen door ondernemers is echter de financiële factor. Het is namelijk zo dat je veel beter inzicht hebt in de autokosten die je als ondernemer kwijt bent als je op deze wijze werkt. Je betaalt iedere maand hetzelfde bedrag zolang als het contract loopt. Daarvoor in de plaats zijn alle zaken verzorgd. Dit betekent dus dat je bijvoorbeeld geen aparte rekeningen meer krijgt voor zaken zoals de wegenbelasting of de jaarlijkse APK. Dit is namelijk allemaal al opgenomen in de leasetermijnen die je maandelijks afdraagt. Dit maakt het handig en overzichtelijk voor ondernemers.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/