My Life Online
Image default
Auto

Paruzzi staat garant voor kwaliteit en uitstekende service

Een bepaald onderdeel voor type 3 Volkswagens gezocht? Welkom op paruzzi. com! Je kunt online echt de meest uiteenlopende Volkswagen onderdelen aanschaffen. Iedere dag van de week. En 24/7 per dag. Paruzzi heeft de verschillende parts per type wagen in rubrieken onderverdeeld. Dat betekent dat iedere VW-eigenaar snel vindt wat hij of zij zoekt.

Kever of Spijlbus onderdelen?

Heb jij een Kever, Spijlbus, Panoramabus, T25/T3 bus, Type 3, Karmann Ghia of Kübel? Je slaagt snel bij Paruzzi! Naast zoeken op type Volkswagen, is het ook mogelijk je te oriënteren aan de hand van de verschillende rubrieken. Denk dan aan elektriciteit, motor en transmissie. Op naam zoeken kan natuurlijk ook. Typ bijvoorbeeld bumper, motorklep, stuurnaaf of vooras in de zoekbalk en je komt snel uit bij dat ene product dat je zoekt. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je altijd terugvallen op de Paruzzi klantenservice. Die is bereikbaar via telefoonnummer + 31(0)113-503555. En als je wilt mailen, gebruik dan sales @ paruzzi. com.

Antenne of binnenspiegel?

Een Kever radiateur, een binnen-spatbord of een binnenspiegel. Dit en veel meer is leverbaar via Paruzzi.com. Hebben we het over elektriciteit dan zijn dit items die VW-fans vaak aanschaffen bij Paruzzi: een achterlicht unit, een ontsteking, accupoolklemmen en een antenne. Motoronderdelen als een carburateur, oliefilter en krukas worden ook met de regelmaat van de klok gereserveerd via de website.

Het bestelproces is simpel. Klik op het product van je keuze en klik vervolgens op bestellen. Heb je alles verzameld wat je nodig hebt? Check alle gegevens (met name de aantallen en de prijzen) en klik op ‘bestelling afronden’. Nadat je betaald hebt, is de klus geklaard. De Paruzzi-medewerkers gaan alle Volkswagen onderdelen voor jou bij elkaar zoeken en netjes inpakken. Je kunt het pakket binnen enkele werkdagen thuis verwachten. De exacte afleveringsdatum en -tijd staan vermeld in de bevestigingsmail die je krijgt.

Voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Kentekenplaathouder auto

Theorie les en examen op 1 dag

BMW i3 lease