My Life Online
Image default
Bedrijven

Iedereen naar de chirurg

Er is een enorme vraag naar Chirurgie. De hele chirurgie branche is afgelopen jaar met 3,5 procent toegenomen. In dit artikel vind je een gedeelte van de redenen voor deze toenamen.

 

De grootste reden voor deze toename is social media. Tegenwoordig staat social mediakanalen, als Instagram, helemaal vol met de perfecte plaatjes. Op social media staat iedereen op zijn best, waardoor het voor velen lijkt alsof ze zelf minder zijn dan een ander. Bekende Nederlanders dragen hier massaal aan bij, met al de vakantiefoto’s etc.  Ook helpt het niet mee dat veel van die BN’ers zelf ook aan de chirurgie zitten. Deze bekende Nederlanders zijn voor veel jongeren een voorbeeld, maar dus ook op het gebied van chirurgie.

 

De jeugd kijkt dus veel op naar de BN’ers. Echter wordt een erg groot deel van de jeugd zelf ook al blootgesteld met een vorm van chirurgie. Dit is namelijk de beugel. Iedereen kent wel iemand in zijn naaste omgeving die een beugel heeft had. De beugel zorgt er echter voor dat de kinderen als vroeg worden geconfronteerd met dingen veranderen aan je zelf. Natuurlijk is de beugel veel minder heftig dan een chirurgische kaakcorrectie. Toch is de beugel op zijn manier een vorm van chirurgie.

 

De orthodontist van tegenwoordig heeft het erg druk met de jeugd. Echter gaan tegenwoordig ook veel ouderen naar de orthodontist voor een beugel. De reden hiervoor is dat ze simpelweg een beter gebit willen hebben.

 

Het blijft toch een apart fenomeen dat Nederlanders steeds meer aan zichzelf willen veranderen. Toch moet iedereen doet waar hij of zij zelf het meest gelukkig van gaat worden. Ook al gebeurt dit met een operatie, is dat voor de meeste de keuze die ze zullen gaan maken. We moeten ons met zijn allen gaan afvragen of de huidige social media wel goed is voor onze kinderen, inclusief de toekomst daarvan.

 

Voor meer info : https://orfeokliniek.nl/