My Life Online
Image default
Banen en opleidingen

Meer veiligheid door een bhv cursus volgen

Een BHV cursus is een essentiële training die individuen voorbereidt op noodsituaties binnen een organisatie. Tijdens de cursus leren deelnemers hoe ze adequaat kunnen handelen bij brand, ongevallen en medische noodgevallen. Ze worden getraind in levensreddende handelingen, brandbestrijding, het evacueren van gebouwen en het alarmeren van hulpdiensten. De cursus omvat zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden, met de nadruk op het snel en doeltreffend reageren in stressvolle situaties. Het behalen van een BHV-certificaat is van groot belang, aangezien het bijdraagt aan een veiligere werkomgeving en de bescherming van mensenlevens. 

Lees hier meer over de Kompasveiligheidsgroep 

Kompas Veiligheidsgroep is een vooraanstaand instituut dat zich richt op het bevorderen van veiligheid. Onze belangrijkste activiteiten omvatten het verzorgen van opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), EHBO, en VCA, evenals het verstrekken van veiligheidsadvies en de verkoop van veiligheidsproducten. Met een passie voor veiligheid en innovatieve leermethoden streven we ernaar Nederland veiliger te maken. 

Als opleider van BHV-cursussen leggen we een sterke nadruk op kwaliteit en actualiteit. We ontwikkelen onze cursussen intern, zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date zijn en voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen we cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties, zodat ze snel en adequaat kunnen handelen. 

Ons cursusaanbod omvat onder andere basis BHV-cursussen, herhalingscursussen, EHBO-opleidingen en VCA-trainingen. Daarnaast bieden we ook veiligheidsadvies aan, waarbij ervaren veiligheidsdeskundigen bedrijven ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. 

Wij hebben een webshop met een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten, waaronder EHBO-kits, brandblussers, AED’s en verbandmiddelen. Hiermee bieden we onze klanten een allesomvattende oplossing op het gebied van veiligheid.

https://www.mylife-online.nl