My Life Online
Image default
Beauty en verzorging

Professioneel ontharen in Hoofddorp

In Hoofddorp kunt u uw lichaam laten ontharen met een laser. Misschien herkent u wel een of meer van de volgende problemen: na het scheren een geïrriteerde huid, geen tijd om te scheren of stugge haartjes. Dan zou het ontharen met een laser de ideale oplossing zijn! Zo hoeft u nooit meer te denken aan scheren. De behandeling doet weinig tot geen pijn en is voor iedereen geschikt. Misschien houdt je beharing je wel tegen om bijvoorbeeld naar een zwembad te gaan en blijf je bepaalde lichaamsdelen bedekken. Zo zonde! Laser die haren weg en geef je zelfverzekerdheid een boost!

Het proces van het ontharen

De lasers waarmee proffesionals ontharen geven zo’n hitte af dat ze het haarzakje kapot maken en de toekomstige haargroei laten stoppen. Het gewenste effect zie je na zo’n zes tot acht behandelingen. Je zult een vooruitgang zien van ten minste tachtig procent. De haartjes die er nog zijn zullen amper zichtbaar zijn doordat ze ontzettend dun of licht zijn. De laser kan gebruikt worden op bijna het hele lichaam. Benen, armen, oksels en bikinilijn zijn lichaamsdelen die veel behandelt worden. Wat nog belangrijk is om te weten is dat het ontharen met een laser absoluut niet gevaarlijk is zolang het door een certificeerde behandelaar wordt gedaan.

Na het behandelen

Met het team proberen wij ervoor te zorgen dat u en uw lichaam blij zijn met het resultaat. Wij streven naar een goed begin en een goed einde. Daarom krijgt u voor de behandeling informatie, worden uw belangen meegenomen en gaat u fijn de behandeling in. Daarna krijgt u de benodigde informatie naar een gezonde en fijne toekomst van het ontharen. U kunt na de behandeling nog even rustig zitten in een kamer met een bakje koffie. Wij zorgen dat uw wensen uitkomen en lachend de deur uitloopt. Klant en wij als ontharingssalon blij!