My Life Online
Image default
Beauty en verzorging

Soorten behandelingen die u kunt doen in een kliniek voor huidtherapie

Huidtherapie klinieken zijn een geweldige plek om naartoe te gaan als je een huidaandoening hebt. Ze kunnen je met alles helpen, van acne tot cellulitis. Ze kunnen ook helpen bij de meest ernstige aandoeningen zoals psoriasis en eczeem. De behandelingen die huidtherapie Eemland in Amersfoort aanbiedt zijn divers, maar u kunt het volgende verwachten.

Een laser ontharingsbehandeling

U kunt laserontharen Amersfoort net zo goed in een huidkliniek laten doen. Het proces omvat het gebruik van laserenergie om ongewenst haar van kleine delen van het lichaam te verwijderen. Het kan op veel delen van het lichaam worden uitgevoerd, waaronder benen, oksels, rug, buik, borst en billen. Het proces duurt tussen de vijf minuten en een uur per behandelgebied. Om de resultaten te behouden, moeten patiënten elke vier tot acht weken een onderhoudsbehandeling ondergaan. Laserontharing kan als permanent of langdurig worden beschouwd. Dit komt omdat het permanent haarzakjes verwijdert die toekomstige groei voorkomen.

Microdermabrasie en chemische peelings

Microdermabrasie is een behandeling waarbij kleine kristallen of schurende kristallen worden gebruikt om dode huidcellen van het oppervlak van uw gezicht te verwijderen. Het kan helpen het uiterlijk van littekens, rimpels en acne littekens te verbeteren. Het kan ook helpen de poriegrootte te verkleinen en mee-eters te behandelen die worden veroorzaakt door verstopte poriën. Microdermabrasie kan alleen of in combinatie met chemische peelings of huidvullers worden gebruikt. Een chemische peeling helpt fijne lijntjes glad te strijken, acne littekens te behandelen en pigmentatieproblemen te egaliseren. Het is ook een geweldige manier om de bovenste huidlaag te exfoliëren zonder de diepere lagen te beschadigen. Het meest voorkomende type chemische peeling is een alfa-hydroxyzuur (AHA) peeling, die is gemaakt van fruit- of plantenextracten.

Wat is Oedeemtherapie?

Oedeem is de ophoping van vocht in de weefsels van het lichaam. Het treft vaak de voeten, enkels, benen en buik. Oedeem kan worden veroorzaakt door een onderliggende medische aandoening of letsel aan uw lichaam. Het kan zich ook ontwikkelen als bijwerking van het nemen van bepaalde medicijnen. Als u oedeem heeft, kunt u merken dat uw voeten zwaar, gezwollen of gezwollen aanvoelen. U kunt ook pijn en ongemak ervaren tijdens het lopen. Gelukkig zijn er manieren om uw oedeem te beheersen door veranderingen in levensstijl, medicatie en andere interventies. De beste manier is echter om voor de behandeling naar een huidtherapie te gaan.