My Life Online
Image default
Beauty en verzorging

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is een massagesoort die steeds populairder wordt. Maar wat houdt zo’n massage nu precies in? En waarom zou je er één laten uitvoeren? In dit artikel lees je alles over deep tissue massages, waar ze goed voor zijn én waar je ze kunt laten doen.

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage is eigenlijk niets meer dan een massagetechniek waarbij er veel en vooral diepe druk wordt uitgeoefend. Deze massages zijn gericht op het loskrijgen van (diepe) knopen in je spieren. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hierbij dus om massages die wat intenser aanvoelen dan ontspanningsmassages. Er wordt met de elleboog of duim gestreken, gekneed of geperst over pijnlijke plekken in je spieren. Dit doet soms wat pijn, maar het is de bedoeling dat dit juist de pijn vermindert.

Deep tissue massages zijn ideaal wanneer je last hebt van (chronische) spierpijn, maar ze kunnen ook helpen bij hoofdpijn, RSI of een whiplash. Eigenlijk is er voor iedereen wel wat te vinden in een deep tissue massage: het is namelijk niet alleen ontspannend, maar ook nog eens heel gezond!

Bij Yules Masseert Rotterdam kun je terecht voor een heerlijke deep tissue massage. Onze massagetherapeuten zijn gediplomeerd en weten precies hoe ze jou moeten aanpakken. We werken met verschillende massagetechnieken, dus er is altijd wel eentje die bij jou past. Wil je liever een andere massagesoort? Ook dat is geen probleem! Bekijk snel onze website of neem contact met ons op om te boeken.

Welke andere massages kun je boeken?

In onze massagesalon in Rotterdam kun je terecht voor allerlei soorten massages. Zo hebben we onder andere:

– Ontspanningsmassage

– Hotstone massage

– Zwangerschapsmassage

– Sportmassage

– Cupping massage

Welke massage geschikt is voor jouw behoefte wordt altijd besproken tijdens een intake gesprek. Neem vrijblijvend contact met ons op om een intake gesprek in te plannen!