My Life Online
Image default
Dienstverlening

9 Maanden lang de leuke en zware herinneringen bewaren

Heb je vriendinnen om je heen die zwanger zijn én zoek je een leuk cadeautje om ze door de 9-maanden-tijd heen te helpen? Overweeg dan eens een 9 maanden invulboek!

In dit boek kan de zwangere vrouw al haar herinneringen aan de zwangerschap bewaren. Denk aan echofoto’s inplakken, de datum van de eerste voelbare schopjes in de buik vastleggen, ideeën voor de babykamer uitwerken of handige lijstjes opschrijven. Natuurlijk is dit boek ook heel leuk om jezelf cadeau te doen als je zwanger bent.

 

Creëer je eigen design

Het boek is heel vrij in te delen en helemaal naar eigen smaak op te leuken. Je kunt uit je dak gaan met kleuren, stickers en zelfs nog uitbreiden met een stapel ‘mijlpaalkaarten’, of het sereen en rustig houden. Er staan wat vragen door het boek heen verspreid, maar de maker heeft bewust niet teveel richting in het boek aangebracht. Zo is het voor iedere unieke vrouw op haar eigen manier in te delen en wordt het echt een mooi persoonlijk boek. De boeken zijn in verschillende kleuren te krijgen. De basis is een vrolijk wit met zwarte stippen patroon, met daaromheen een band in de kleur naar keuze. Roze en lichtblauw natuurlijk, maar ook okergeel, mint, monochrome en donkerblauw zijn mogelijk als je voor iets neutralere kleuren wil gaan.

 

9 maanden invulboek: een blijvende herinnering.

Elk boek wordt als mooi cadeautje ingepakt en verstuurd, dus of het nu voor jezelf of iemand anders is, het is elke keer weer een fijne verrassing. De boeken hebben een afmeting van 21cm x 21cm dus er is genoeg ruimte om foto’s te plakken.

Het leukste aan dit stijlvolle 9 maanden invulboek is misschien nog wel dat je het na een paar jaar samen met het kindje dat toen in de buik zat kan bekijken. Hoe voelde mama zich? En ook, hoe voelde papa zich? Hoe was het om de eerste keer het hartje te horen kloppen? En welke namen stonden er nog meer op het namenlijstje?
Kortom, met dit invulboek creëer je een blijvende herinnering aan een bijzondere periode!