My Life Online
Image default
Electronica en Computers

Ontdek de ongelooflijke nieuwe functies in Office 2021!

Heb je gehoord van de geweldige nieuwe functies in Office 2021? Het is de nieuwste versie van Microsoft’s populaire kantoorpakket, en het is nog beter dan ooit tevoren! Als je een home user bent die op zoek is naar de nieuwste en beste tools voor het beheren van je documenten, spreadsheets, presentaties en meer, dan moet je absoluut dit artikel lezen om alles te weten te komen over de verschillen tussen Office 2021 en Office 2019.

Ontdek de ongelooflijke nieuwe functies in Office 2021!

Office 2021 is zonder twijfel de beste versie van Microsoft’s kantoorpakket tot nu toe. Het is volledig bijgewerkt met de nieuwste functies en verbeteringen om thuisgebruikers te helpen hun werk efficiënter en productiever te maken. Hier zijn enkele van de ongelooflijke nieuwe functies die je kunt verwachten:

  1. Meer focus op toegankelijkheid: Office 2021 is toegankelijker dan ooit tevoren, met verbeterde ondersteuning voor schermlezers en een nieuw hulpmiddel voor het controleren op toegankelijkheid.
  2. Betere inktfunctionaliteit: Als je een apparaat met touchscreen hebt, zul je dol zijn op de nieuwe inktfunctionaliteit in Office 2021. Het is nu veel eenvoudiger om tekeningen, notities en andere inktgebaseerde inhoud te maken en te bewerken.
  3. Nieuwe thema’s en pictogrammen: Office 2021 bevat een aantal prachtige nieuwe thema’s en pictogrammen om je documenten er nog professioneler uit te laten zien.

Ontdek de verschillen tussen Office 2021 en Office 2019!

Als je momenteel Office 2019 gebruikt, vraag je je misschien af of het de moeite waard is om te upgraden naar Office 2021. Het antwoord is ja! Office 2021 biedt veel meer functies en verbeteringen dan zijn voorganger, en het is zeker de moeite waard om te upgraden als je de nieuwste en beste tools voor thuisgebruik wilt hebben. Hier zijn enkele van de belangrijkste verschillen tussen Office 2021 en Office 2019:

  1. Toegankelijkheid: Zoals eerder vermeld, heeft Office 2021 veel meer aandacht besteed aan toegankelijkheid dan Office 2019. Dit is vooral belangrijk als je of iemand in je huishouden een beperking heeft die het gebruik van technologie kan belemmeren.
  2. Nieuwe functies: Zoals hierboven vermeld, heeft Office 2021 veel nieuwe functies die niet in Office 2019 te vinden zijn. Dit omvat nieuwe grafiektypes in Excel, betere inktfunctionaliteit en meer.
  3. Beveiliging: Office 2021 is ook veiliger dan Office 2019, met betere beveiligingsfuncties om je documenten en geggevens te beschermen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer functies en verbeteringen die Office 2021 biedt ten opzichte van Office 2019. Zo is er bijvoorbeeld ook een nieuwe functie genaamd “XLOOKUP”, waarmee gebruikers gemakkelijker informatie kunnen vinden in grote tabellen. Bovendien zijn er verbeteringen aangebracht in de samenwerking met anderen, zoals de mogelijkheid om op afstand samen te werken aan presentaties en documenten in real-time. Ook biedt Office 2021 meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden, waardoor gebruikers hun werkruimte precies zo kunnen inrichten als zij willen.

Kortom, als thuisgebruiker is het zeker de moeite waard om de overstap te maken naar Office 2021. Met nieuwe functies en verbeteringen die de productiviteit en efficiëntie verhogen, is het een investering die zichzelf snel zal terugverdienen. Of je nu werkt aan documenten, spreadsheets, presentaties of e-mails, met Office 2021 heb je alle tools die je nodig hebt om het beste uit je werk te halen. Een mooie aanvulling is nog microsoft project of microsoft visio.

https://licensedeal.nl/