My Life Online
Image default
Electronica en Computers

Aandachtspunten voor het kopen van de beste elektrische step

Aandachtspunten voor het kopen van de beste elektrische step

Voor het kopen van de Beste elektrische step zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten waar je op moet letten. Zo is het belangrijk dat je kijkt naar het bereik van de accu. Dit geeft een indicatie van het aantal kilometers dat je met de step kunt maken. In de meeste gevallen varieert dit ongeveer tussen de 10 en 35 kilometers die je daarmee kunt afleggen. Omdat je in Nederland niet op de openbare weg ermee mag is het toch wel meer als voldoende. Het is even een investering, maar een goede accu hoef je ook minder vaak op te laden. Daarnaast is het ook slim om te kijken of hij gemaakt is van duurzame materialen. Je legt hem nog wel eens neer of hij valt per ongeluk om en het laatste wat je dan wil is dat hij meteen kapot is. 

Het hoeft niet veel meer te kosten om te kiezen voor duurzame materialen. Het is ook handig als je hem kunt inklappen. Dit helpt bij het opbergen zodat hij minder ruimte in beslag neemt, maar ook wanneer je hem met het ov meeneemt. Er zijn immers veel mensen die hem meenemen naar vrienden of familie. Het vermogen van de motor laat zien hoe hard hij kan. Op zijn hoogste vermogen haalt hij ongeveer 25 kilometer per uur. Je hebt dus geen rijbewijs nodig om hem te besturen, maar het is wel raadzaam thuis wat te oefenen. Voor kinderen zit je op 150 watt en voor de volwassenen loopt het op tot zo’n 300 watt.

Een paar tips van onze redactie

Bij 5top raden wij het ook aan om te kijken naar een merk. De grotere merken zijn vaak ook het makkelijkste te vinden en hun investering zeker waard. Daarnaast kun je ook de reviews doorlezen zodat je achter de voor en nadelen van een elektrische step komt. Zo voorkom je dat je een miskoop hebt en daarnaast koop je zo ook een degelijk apparaat.