My Life Online
Image default
Entertainment

Losse LED kaarsen

Ben jij op zoek naar de juiste verlichting om jouw huis op een sfeervolle en veilige manier te versieren? Dan kunnen losse LED kaarsen niet ontbreken. Een kaars die je niet alleen tijdens de feestdagen kan gebruiken, maar ook het hele jaar door. De losse LED kaarsen zijn op afstand te bedienen en kunnen door middel van de timerfunctie elke dag zelf uit en aan gaan. 

Voordelen van losse LED kaarsen

Voor een knusse kerststemming, zijn losse LED kaarsen een leuke toevoeging! LED kaarsen kosten dan misschien iets meer geld, maar het levert wel meer op. De verlichting van de losse LED kaars is niet alleen sierlijk maar ook veilig. Doordat de kaarsen werken op LED verlichting heb je ook minder kans op brand. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid de losse LED kaarsen buiten te plaatsen om een passende sfeer te creëren. Zo kan jij zelf kiezen waar jij de losse LED kaarsen toepast! 

Waarom losse LED kaarsen?

De losse LED kaarsen zijn voor de kerstdagen ideaal om als versiering te gebruiken. Doordat het vaak verkrijgbaar is in verschillende kleuren, is het een leuke toevoeging voor bij je vaste versiering! Zo heb je vaak de keuze uit de kleuren wit en ivoor wat een rustige maar sfeervolle uitstraling heeft. LED kaarsen werken op AA batterijen en zijn vaak allemaal voorzien van een afstandsbediening. Hierdoor kan je er voor kiezen de losse LED kaarsen te bedienen op afstand. Of je kan gebruik maken van de timerfunctie, waarbij de kaarsen elke dag zelf aan en uit gaan. 

Hoe werken losse LED kaarsen?

Je hebt verschillende soorten kaarsen. Losse LED kaarsen onderscheiden zich van echte kaarsen door de bewegende vlam die een echt effect afgeeft. Zo hebben de LED kaarsen ook een hoog aantal branduren en kan jij ze gedurende hele dag aan laten staan! De losse LED kaarsen komen vaak in alle kleuren en afmetingen. Zo kan jij gemakkelijk een passende kaars vinden voor tijdens de feestdagen!

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/kaarsen/losse-led-kaarsen/