My Life Online
Image default
Gezondheid

De beste tips om het libido te verhogen

Je libido verhogen is een van de beste stappen die je kunt nemen om een betere relatie met je partner te krijgen. Het blijkt namelijk dat een hoger libido zorgt voor meer intimiteit, meer van dat in een relatie zorgt er weer voor dat de partner en de persoon vaak gelukkiger zijn. Het beste is om minimaal twee keer in de week te vrije, uit onderzoek blijkt dat dit het ideale getal is. Maar hoe doe je dat dan precies, je libido verhogen als man. Hoe krijg je nu een hoger libido? Dat gaan we jou eens even haarfijn uitleggen.

Gebruik Libido XL

Laten we maar gelijk met de beste tip beginnen, dit is om Libido XL te gebruiken. Deze testosteron booster zorgt voor meer testosteron in het lichaam, de naam zegt het natuurlijk al. Deze kuur kun je volgen als man zijnde om een hoger libido te verwekken. We hebben veel goede verhalen gehoord over dit product en aardig wat mannen geven aan dat deze kuur als een geschenk uit de hemel is komen vallen om hun relatie in goede banen te lijden.

 

Ga naar de sportschool

Het kan natuurlijk zijn dat je niet zo’n heel erge fan bent van pilletjes. Dit snappen wij wel, voor jou is het dan ook een handig alternatief om te kiezen voor sporten. Het blijkt namelijk dat krachttraining zorgt voor meer testosteron in het mannelijk lichaam, dit heeft te maken met de bloedtoevoer en met de spiermassa in een man zijn lichaam. Door te gaan sporten krijg je dus niet alleen een adonis lichaam maar zorg je ook nog voor een hoger libido. Wat wil een man nog meer?

 

Eet gebalanceerd en voedzaam

Het is natuurlijk wel erg makkelijk he, toch maar even thuisbezorgt bellen als je niet zo heel veel zin hebt om te koken. Maar misschien is het toch maar beter als je voor de gezonde optie kiest. Het blijkt namelijk dat het menselijk lichaam in optimale staat verkeerd als het voldoende goede voedingsstoffen binnen krijgt. Zorg er dus voor dat je van alles wel voldoende binnen krijgt. Pak savonds dus wat vaker een bakje kwark met nootjes in plaats van een zak chips, het is echt veel beter voor je libido dan al die vette troep. En misschien heeft je vriendin je nog wel een traktatie, als je begrijpt wat we bedoelen.

 

Voor meer info :