My Life Online
Image default
Gezondheid

Een behandeling hernia uit laten voeren

Hernia-behandeling is een chirurgische ingreep die tot doel heeft de hernia te herstellen door deze terug in de buikholte te duwen. Het kan op twee manieren: open chirurgie of laparoscopische chirurgie. Dit is een ingreep die uit moet worden gevoerd als een behandeling hernia in een praktijk helaas geen baat heeft. Bij een chiropractor in Nijmegen kunt u terecht voor deze ingreep. Hoe deze ingreep plaats gaat vinden, leest u in dit artikel. 

De behandeling vindt zo effectief mogelijk plaats

De open operatie is een operatie waarbij een incisie in de buik van de patiënt wordt gemaakt en de hernia vervolgens terug in de buikholte wordt geduwd. De laparoscopische operatie is een operatie die wordt uitgevoerd via kleine incisies waarbij een camera door een van de incisies wordt gestoken om in het lichaam van de patiënt te kijken.

Wanneer kan de diagnose hernia worden gesteld?

Een hernia wordt meestal gezien als een uitstulping in de liesstreek. Het kan ook worden gezien als een uitstulping bij de navel (inguinale hernia) of onder een van uw borsten (femorale hernia). Hernia’s kunnen ook in andere delen van uw lichaam voorkomen, zoals uw keel (larynx), slokdarm (slokdarm) of blaas en urethra (blaasjes).

Neem contact op met een specialist voor een behandeling hernia

Om een behandeling in het ziekenhuis te voorkomen, kunt u als eerste starten met een traject in een praktijk. Een specialist, zoals een chiropractor nijmegen vertelt u daar altijd graag meer over als u een keer contact opneemt voor een behandeling hernia.

https://chiropractienijmegen.nl/