My Life Online
Image default
Hobby en vrije tijd

Maak je shisha lekkerder

Als shisha roker wil je natuurlijk altijd optimaal genieten van je shisha ervaring. Er zijn heel veel manieren om ervoor te zorgen dat jij optimaal kan genieten van je shisha. Ik wil daarom graag wat waterpijp tips met je delen zodat ook jij intens kan genieten met je vrienden of vriendinnen van de perfecte shisha.

 

Een hele simpele tip is ijs toevoegen aan het water. Hiermee zorg je ervoor dat het water lekker koud wordt en ook langer koud blijft. De rook die je inhaleert wordt zo lekker koel en zacht. Een andere leuke toevoeging is melk. Melk zorgt ervoor dat de waterpijp dikkere rook gaat produceren. Hoe meer melk je in de waterpijp doet, hoe meer je rook je gaat krijgen. Let wel op dat wanneer je er teveel melk in doet er bellen melk in de slang kunnen komen. Ook alcoholische dranken kunnen een aangename toevoeging zijn aan de waterpijp. Witte wijn is lekker om toe te voegen bij minder sterke smaken zoals bijvoorbeeld mint. Rode wijn is weer aanrader wanneer je fruittabak gebruikt. Een sterke drank zoals wodka is goed te combineren met appel, mint en meloen. Uiteindelijk kun je natuurlijk alle soorten drank uitproberen.

 

Ook met de bereiding van de tabakskom kan je variëren. Zo is het leuk om eens verschillende smaken tabak met elkaar te mengen. Zo zijn citroen/cola, banaan/kokos, appel/mint, appel/kaneel, aardbei/vanille en citroen/mint lekkere combinaties. Zorg altijd dat je de tabaksoorten goed door elkaar mengt. Ook raden wij aan van de sterkere tabaksoort minder tabak te gebruiken.

 

Het is aan te raden het kooltje altijd langs de rand van het tabakskommetje te plaatsen. Vooral bij grotere kommen is dit erg handig. Waarom?  Op deze manier kun je het kooltje makkelijk ronddraaien tijdens het roken over het volledige oppervlak van het aluminiumfolie. Hiermee zorg je ervoor dat de tabak volledig wordt verbrand, dit zal de smaak verder ten goede komen!

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/